|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: İyileştim diş taşı | |
Yazar | Mesaj |
aerandir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: İyileştim diş taşı Gönderim Zamanı: 31-Aralık-2023 Saat 01:27 |
Arkadaşlar 20 yıldır devam eden bir kokum vardı fakat kendim almıyordum eşim söylüyordu ve yakın arkadaşlarım ve öyle bir koku ki bazen 2 mt den insanlar rahatsız oluyordu tatlı şeyler tükettiğimde zirve yapoyordu. Herşeyi denedim bitkiler yağlar candida diyeti vs..hiçbiri fayda etmedi ama çözüm kadar basitmişki sadece diş taşlarımı temizlettim Allah ın izniyle kokum sıfırlandı hiç yok bunca yıldır çözüm çok BASİTMİŞ. Bazen inanamıyorum yılların verdiği alışkanlıkla acaba koku varmı diye eşime anneme yakın arkadaşlarıma "eminsiniz değilmi koku yok sıfırlandı" değilmi diye sürekli soruyorum. Umarım sizinkinde bu kadar basittir. Basit bir diş taşının bunca yıl koku yapması enteresan birşey diş taşları gözenekli yapısıyla bakteriler için bir mekan oluyor diş fırçalasanız bile geçmiyor hatta koku burnumdan bile geliyordu yani eşim öyle söylüyordu
Allah bu kokudan kurtulamayanlara şifalar versin. |
|
Kozmoz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 31-Aralık-2023 Saat 14:01 |
Ne zamandır koku yok? Hevesini kırmak istemem ama benim kanaatimce iyileşmedin
|
|
aerandir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 31-Aralık-2023 Saat 22:21 |
3 hafta olacak koku sıfır
|
|
Tospik
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 391 |
Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2024 Saat 14:02 |
Çok sevindim, çok geçmiş olsun. Diş taşın olduğu gözle görünüyor muydu? Bizde olup olmadığını anlayabiliyor muyuz acaba çok belirgin değilse?
|
|
anonim93
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2024 Saat 14:51 |
Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben de yirmilik dişimi çektirdikten sonra koku sıfırlandı ve 10 gün kadar sonra geri geldi. Diş hekimlerinin işlem esnasında kullandıkları su ya da her neyse sanırım ondan kaynaklı. Koku geri geldikten sonra tekrar kontrol için gitmiştim çekilen yerde yemek artığı kalmış olabilir diyip yine tadı değişik olan bi su ile temizleme işlemi yaptılar koku 1 hafta kadar kesildi ve yine geri geldi
|
|
Kozmoz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Ekim-2023 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2024 Saat 16:47 |
Aynı durumu yaşadım yarı gömülü yirmilik dişimi çektirdim bütün diş taşlarım temizlendi çürüklere dolgu yapıldı 3 5 gün sonra koku yine geldi burnunda eğrilik var burun etlerin şiş dendi ameliyat oldum yine elde var sıfır
|
|
Kelime
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Mart-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 283 |
Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2024 Saat 16:22 |
Diş taşı sanki beş on günde bile oluşan bir şey. Derin diş taşı temizliği yaptırdım on beş yirmi gün sonra kontrole gittim taş değil ama ıslak deniz kumu tarzı şeyler oluşmuştu. Tartar dedikleri şey galiba. Tükürük bezleri ön dişlerin olduğu yere açılıyormuş o yüzden alt dişlerin arkası sürekli diş taşı oluşuyormuş.
Sürekli ve doğru şekilde fırça, diş ipi kullanmak lazım. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|