|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: aroma baloncuğum | |
Yazar | Mesaj |
aromabaloncugum
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Eylül-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: aroma baloncuğum Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2024 Saat 06:47 |
merhaba,
bende tuhaf bir şey var. Önce reflü sandım ama artık bilemiyorum :( Durup dururken bir kahkaha attığımda ya da hapşurduğumda pıtır diye sanki midemden bir koku ya da aroma/tat geliveriyor. Bunu önceleri benim hapşurmamla oluşan baskıda mide kapakçığım açılıyor diye yorumlamıştım. Ama orada kapakçık yokmuş? :( Yediğim pek çok şeyi bıraktım, tamamen sağlıklı bir düzene geçtim. Ancak stres hayatımın bir parçası. Ondan ötürüdür diye yorumladım, 1 ay boyunca omeprazol kullandım. Bu aroma/tat patlaması kahvemi değiştirince azaldı (asidik idi kahvem) ancak hala devam ediyor. Ağız kokusu olmuyor, fakat bu pıt diye olan ani aroma/tat olayı kahkaha atınca vb oluşuyor. Helicobacter pylori testi verdim, negatif çıktı. Bir öneriniz var mı? Annem patates yemeyi bırak dedi. sevgiler |
|
herkese şifalar diliyorum sevgiler saygılar 💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️
|
|
xauke7
Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2024 Saat 20:46 |
sizin sorunun ağız kokusu değil dışarı vuran isimlendiremediğiniz birşeymi ? bende ağız kokusuda var genelde hapşurunca ağızda ne varsa oda dışarı çıktığı için anlık tükürük ve ağız kokusu olabiliyor normal bence
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|