|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: aloe vera kullanımı | |
Yazar | Mesaj |
mostly
Misafir |
Konu: aloe vera kullanımı Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2012 Saat 19:01 |
Mide asitlerinin yemek borusuna kaçması durumunun yol açtığı bozukluklardan birisinin de ağız kokusu olduğunu belirten yazılar okumuştum bir süre önce(bir tanesi bu : http://www.grandtimes.com/GERD.html ), hem sağlık uzmanları hem de hastalar bu yönde süpheleri olduğunu belirtiyorlardı.Bunu takiben bir iyileşme hikayesi okumuştum, hasta kokunun kaynağının GERD olduğunu düşünüyordu, ve birkaç ay süren sıkı bir yeşil ağırlıklı diyetten sonra iyileştiğini rapor etmişti.İlginç olan hastanın daha bazik bir mide ortamı için az asitli yiyeceklerin yanı sıra yemeğine eklediği aloe vera parçalarıydı.
Genel olarak mantıklı ve güvenilir bir yönteme gibi gelmişti bana, ve açıkçası gelecek hafta 3 aloe vera alıp denemeye başlamayı düşünüyorum. Aloe vera'nın bu kullanımı hakkında birkaç sözü olan var mı burada ? Dr. Murat bey sizin muayenehaneniz floranın fiziksel karşılığıydı hatırladığım kadarı ile :) bir ihtimal bu konuda bilgece sözler duyabilirmiyiz acaba ? |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|