|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: bu site | |
Yazar | Mesaj |
Ceydaa_Gunactii
Misafir |
Konu: bu site Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2012 Saat 13:46 |
Cok Guzel bir Site Buldugum icin Cok Mutluyum
Web Sayfaniz oldukça yararli bilgiler içeriyor. Siteniz google reader’a ekledim vakit buldukça takip etmeye çalisacagim. Soru ve cevaplarla siteye katkida bulunmak isterim. Saygilarimla... |
|
hamza171
Üye Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2017 Saat 00:12 |
http://beathalitosis.com/ hocam bu sitede galiba amerikada olan bir nefes kokusu hastanesi var ve paylaşmılar yapıyolar.Ortak sorun bizdeki gibi dil pasıydı ve bu doktorumuz dil pasını dil gençleştirme adını verdiği bir yolla yokediyor ve şikayetleri bitiyor hastanın bunun için ne yorum yaparsınız çok ilgi çekici geldi bana.
|
|
donniebrasco
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04-Aralık-2015 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 05:09 |
Konuyu nasıl acabiiliriz
|
|
Belki birgün
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 17:53 |
Mantarlardan bahsediyor siteden yaniliyormuyum yoksa ? Bir de dil genclestirme derken dili bu pastan arindiriyorlar tip 1 için mi acaba ?
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 23:29 |
http://beathalitosis.com/tongue-rejuvenation-permanent-cure-chronic-bad-breath/ türkçeye çevirsin bi dostum burAYI
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2017 Saat 16:19 |
Sitede kroniklesmis ağız kokusunun kaynağı olarak dil gösteriliyor. Dilde bulunan parazit ve bakterilerin zamanla biyofilm tabakası oluşturarak hava dahi gerek olmadan cogalip artiklarla beslendiği yazıyor. Bundan kurtulmak için her ne kadar dil temizlesenizde kroniklesmis ağız kokusu için etki süresi çok az olacaktır diyor. Bu yüzden bi çözüm olmayacaktır diyor. Kendileri dil genclestirme yontemiyle dili eski yani normal haline donduruyorlarmis. Yalnız bu gençleştirme nedir buna yer vermemisler gizli tutuluyor sadece ismi var dil genclestirme diye.durum böyle bazenhissediyor
|
|
adladl
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Ocak-2017 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2017 Saat 16:04 |
Merhabalar..ozonla dil pasi giderme gibi bisey mi bu acaba..duydunuz mu bilmiorum ama kadikoyde varmis boyle bir yer...
|
|
bazenhissediyor
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 04-Ekim-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 525 |
Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2017 Saat 14:43 |
abi dil pası niye oluşur önce bunu bulsunlar sonra kökten bi çözüm bulsunlar bence sildirmek kazıtmak kalıcı bi çözüm olsa herkes yapar
|
|
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|