Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: bu site Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Ceydaa_Gunactii
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Ceydaa_Gunactii Cevaplabullet Konu: bu site
    Gönderim Zamanı: 20-Ocak-2012 Saat 13:46
Cok Guzel bir Site Buldugum icin Cok Mutluyum              
Web Sayfaniz oldukça yararli bilgiler içeriyor. Siteniz google reader’a ekledim vakit buldukça takip etmeye çalisacagim. Soru ve cevaplarla siteye katkida bulunmak isterim.    

Saygilarimla...
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2017 Saat 00:12
http://beathalitosis.com/ hocam bu sitede galiba amerikada olan bir nefes kokusu hastanesi var ve paylaşmılar yapıyolar.Ortak sorun bizdeki gibi dil pasıydı ve bu doktorumuz dil pasını dil gençleştirme adını verdiği bir yolla yokediyor ve şikayetleri bitiyor hastanın bunun için ne yorum yaparsınız çok ilgi çekici geldi bana.
IP
donniebrasco
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Alıntı donniebrasco Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 05:09
Konuyu nasıl acabiiliriz
Belki birgün
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2017 Saat 17:53
Mantarlardan bahsediyor siteden yaniliyormuyum yoksa ? Bir de dil genclestirme derken dili bu pastan arindiriyorlar tip 1 için mi acaba ?
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2017 Saat 23:29
http://beathalitosis.com/tongue-rejuvenation-permanent-cure-chronic-bad-breath/ türkçeye çevirsin bi dostum burAYI
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Ocak-2017 Saat 16:19
Sitede kroniklesmis ağız kokusunun kaynağı olarak dil gösteriliyor. Dilde bulunan parazit ve bakterilerin zamanla biyofilm tabakası oluşturarak hava dahi gerek olmadan cogalip artiklarla beslendiği yazıyor. Bundan kurtulmak için her ne kadar dil temizlesenizde kroniklesmis ağız kokusu için etki süresi çok az olacaktır diyor. Bu yüzden bi çözüm olmayacaktır diyor. Kendileri dil genclestirme yontemiyle dili eski yani normal haline donduruyorlarmis. Yalnız bu gençleştirme nedir buna yer vermemisler gizli tutuluyor sadece ismi var dil genclestirme diye.durum böyle bazenhissediyor
IP
adladl
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı adladl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ocak-2017 Saat 16:04
Merhabalar..ozonla dil pasi giderme gibi bisey mi bu acaba..duydunuz mu bilmiorum ama kadikoyde varmis boyle bir yer...
IP
bazenhissediyor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Şubat-2017 Saat 14:43
abi dil pası niye oluşur önce bunu bulsunlar sonra kökten bi çözüm bulsunlar bence sildirmek kazıtmak kalıcı bi çözüm olsa herkes yapar
sabaha kadar boş konuşarak kabullenilmektense mezara kadar konuşulmayanları düşünerek dışlanmayı yeğlerim..      
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu