|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: bademcık | |
Yazar | Mesaj |
seren
Misafir |
Konu: bademcık Gönderim Zamanı: 15-Mart-2012 Saat 11:29 |
merhaba gecenlerde bademcık sıkayetıyle doktora gıttım. baktık, bana bademcıklerımın parcalı oldugunu soyledı. ve her yemek yedıgımde yemek artıkları o parcaların arasına gırıp kokusma yapıyormus. ıstersem aldırabılecegımı soyledı sızce ne yapmalıyım aldırırsam daha fazla koku olusmaz mı hocam ?
|
|
seren
Misafir |
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2012 Saat 11:47 |
merhaba ben bı kac gun once doktora gıttım bademcıklerım sısmıs dıs etım sısmıs 20 lık dısım cıkıyor dıye dusundum doktor bademcıklerıme baktı parca parcaymıss ve aralarında yemek artıkları kalıyormus beyaz peynır gıbıymıs bana aldırabıllecegımı soyledı ne yapcam bılmıyorum aldırdıktan sonra koku daha fazla artmaz mı ben oyle bılıyorum herkes oyle soluyor ne yapmalıyım sızcee
|
|
seren
Misafir |
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2012 Saat 11:53 |
hocam bademcıklerımızı aldırdırdıktan sonra koku artmaz mııı
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2012 Saat 11:17 |
Bademciklerinden rahatsız arkadaşlar, yutkunurken boğazınızda iltihap tadı ve kokusu oluyormu??
|
|
hasan
Misafir |
Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2012 Saat 13:26 |
hocam badem ciklerim delik delik ve deliklere yemek parçaları giriyo ve koku yapıyo bu sorunu nasıl aşa biliriz şim diden teşekkürler
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2012 Saat 08:01 |
Bunu kulak-burun-boğaz çözüyor. Kriyoterapi, veya lazer uyguluyorlar veya doğrudan bademciği alıyorlar yanılmıyorsam
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|