|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: dil fırçalamak | |
Yazar | Mesaj |
mahoni
Misafir |
Konu: dil fırçalamak Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2012 Saat 21:40 |
Arkadaslar bendede agiz kokusu problemi vardi.ama nette tesadufen gordugum bir dis doktoruna gittigimde,koku olcen cihazla muayene ettiler ve kaplama dislerimi 3-5 gun icin cikartirmami soylediler.ama ben vakitten dolayi bir turlu bu istenileni yapamadim.ama doktor dilimi de fircalamam gerektigini soylediginde,denileni yaptim ve kokunun azaldigini gordum.ama yinede istedigim gibi degildi! ayrica sunuda tesadufen ogrendimki. dis ve dilinizi fircaladiktan sonra eczanede satilan LISTERIN gargarayi kullandiktan sonra koku tamamen yok oldu.taaki ertesi gun sabaha kadar..tabi ayni islemi yine yaptigimda yine koku yok oluyordu..yani benim kokunun sebebini bilmiyorum.ama bu sekilde yok oluyor.. bu arada gittigim besiktasta ozel bir klinikti.bir ara yine gidicem. umarim yazdiklarim yararli olmustur sizlere..sizde yeni gelismeleri ve deneyimlerinizi lutfen yazin buraya...sevgiyle kalin.
|
|
rasitcalik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Temmuz-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Gönderim Zamanı: 06-Ağustos-2012 Saat 14:35 |
demek ki kokunun ana kaynagini bulman gerekiyor. bendeki ana kaynagi orta kulak iltihabiymis. ogrendim ve su an tedavi goruyorum. koku neredeyse yok oldu. dilimdeki sarimtrak tabaka gittikce azaldi. ilaclarimi kullanmaya devam ettikcede azaliyor. kokuda azaliyor. vucuttaki iltihapli bolgelerin agiz kokusu yaptini vurgulamak istiyorum. sorusu olan bana mail atabilir. calikrasit@gmail.com
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|