|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: tükürük | |
Yazar | Mesaj |
12345
Misafir |
Konu: tükürük Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2012 Saat 14:43 |
hocam bi şey sormak istiorum bu ağız kokusunun olup olmadığını az çok anlamak için biliyorsunuz bilek yalama yöntemi var. benim sorum şu: şimdi bileğimi yaladığımda 3-4 sn sonra kokladığımda kötü bir koku alıyorum ancak 30 sn sonra kokladığımda bu koku geçmiş oluyor ağız kokusunun olması için bu bilekteki kokunun uzun bi süre kalması mı lazım şimdiden cvbınız için teşekür ederim
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2012 Saat 20:21 |
Aslında bu yöntem çok belirleyici değildir. Normal bireylerde de biraz koku olur. Evet kokunun uzun kalması daha tedirgin edicidir.
|
|
desperado
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2012 Saat 14:36 |
Hocam ne dis ipi, ne yaladigim yer ne de dilimin gerisine degdirdigim dis fircasi kokmuyor.Bu tip 1 olmadigi anlamina mi geliyor acaba
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|