|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
awsedrftg
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Agustos-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2012 Saat 11:52 |
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.Sorunumu bir çok sitede dile getirmeme ragmen bir sonuç alamadim en son solugu burda aldim.Gelelim sorunuma öncelikle burada bir çok kisinin oldugu gibi benim de agiz kokum var ( 5-6 senedir) gitmedigim doktor kalmadi halimetreyle ölçüm yaptirdim 370 çikti daha sonra bademciklerimin alinmasini söylediler onlarida aldirdim .akabinde burun ameliyati oldum (egrilik varmis) yine geçmedi.AMA BENIM SORUNUM BIRTEK AGZIMDA DEIL BURNUMDAN DA KOKU GELIYOR ACABA NE TÜR HASTALIKTAN KAYNAKLANABILIR .YARDIMEDERSENIZ SEVINIRIM.birde dr murat aydin bey HOSPITADENTTEMI CALISIYOR ADANADA MI LUTFEN BILEN VARSA SOYLESIN ONA GORUNMEK ISTIYORUMMMM..........
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Bunu duyduguma üzüldüm, benimde arada sirada burnumdan koku geliyor. Burnumun bir tarafi (degismeli olarak) sürekli tikali, sanirim bir egrilik var. Bundan dolayi midir tam emin degilim ama bir agiz kurulugu sikayetim var. Genelde agzim kuru, dilim damagima yapisik sekilde duruyor. Çene yapimla bir ilgisi olabilir mi ki?
Murat bey adana da çalisiyor. |
|
![]() |
|
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
aynen kardesim benimde 5-6 senedir bu lanet koku var.ve benimde burunda kemik egriligi vardi ameliyat oldum ama ne fayda gene geçmedi kahrolasi.ben bademcikleri aldirmadim acaba aldirsam mi diye düsünüyorum bir yandan da üst üste 2 ameliyat olur mu kaldirabilir miyim sen ne kadar zaman üzerine 2 ameliyati oldun kardesim ?
|
|
![]() |
|
bulut
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
nurka
sadece kemik egriligimi vardi konkalari küçülttünmü? ondan olmasin sakin |
|
![]() |
|
nurka
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
konka ne bilmiyorum haci sadece kemik egriligi ameliyati oldum burnumu desti resmen kikirdak kemiklerimi aldilar.konka falan hiç bahsetmediler valla olabilir mi acaba bilmiyorum ki :(
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |