Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: agiz kokum geçmiyor Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
awsedrftg
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
Alıntı awsedrftg Cevaplabullet Konu: agiz kokum geçmiyor
    Gönderim Zamanı: 16-Agustos-2012 Saat 11:52
Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.Sorunumu bir çok sitede dile getirmeme ragmen bir sonuç alamadim en son solugu burda aldim.Gelelim sorunuma öncelikle burada bir çok kisinin oldugu gibi benim de agiz kokum var ( 5-6 senedir) gitmedigim doktor kalmadi halimetreyle ölçüm yaptirdim 370 çikti daha sonra bademciklerimin alinmasini söylediler onlarida aldirdim .akabinde burun ameliyati oldum (egrilik varmis) yine geçmedi.AMA BENIM SORUNUM BIRTEK AGZIMDA DEIL BURNUMDAN DA KOKU GELIYOR ACABA NE TÜR HASTALIKTAN KAYNAKLANABILIR .YARDIMEDERSENIZ SEVINIRIM.birde dr murat aydin bey HOSPITADENTTEMI CALISIYOR ADANADA MI LUTFEN BILEN VARSA SOYLESIN ONA GORUNMEK ISTIYORUMMMM..........
IP
Mehmet
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Agustos-2012 Saat 08:36
Bunu duyduguma üzüldüm, benimde arada sirada burnumdan koku geliyor. Burnumun bir tarafi (degismeli olarak) sürekli tikali, sanirim bir egrilik var. Bundan dolayi midir tam emin degilim ama bir agiz kurulugu sikayetim var. Genelde agzim kuru, dilim damagima yapisik sekilde duruyor. Çene yapimla bir ilgisi olabilir mi ki?

Murat bey adana da çalisiyor.
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2012 Saat 10:52
aynen kardesim benimde 5-6 senedir bu lanet koku var.ve benimde burunda kemik egriligi vardi ameliyat oldum ama ne fayda gene geçmedi kahrolasi.ben bademcikleri aldirmadim acaba aldirsam mi diye düsünüyorum bir yandan da üst üste 2 ameliyat olur mu kaldirabilir miyim sen ne kadar zaman üzerine 2 ameliyati oldun kardesim ?
IP
bulut
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı bulut Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Ekim-2012 Saat 01:18
nurka
sadece kemik egriligimi vardi
konkalari küçülttünmü? ondan olmasin sakin
IP
nurka
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı nurka Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Ekim-2012 Saat 11:56
konka ne bilmiyorum haci sadece kemik egriligi ameliyati oldum burnumu desti resmen kikirdak kemiklerimi aldilar.konka falan hiç bahsetmediler valla olabilir mi acaba bilmiyorum ki :(
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu