|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
awsedrftg34
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2012 Saat 16:45 |
benim 5-6 yildir agiz kokusu problemim var ve suan 17 yasindayim.agiz kokusu için gerekli tetkikleri yaptirdigimi düsünüyorum.enson olarak da deviasyon ve bademcik ameliyati oldum(doktorlar kokunun bundan kaynaklanabilicegini söylediler htta %90 dediler)ama benim birtek agzimdan koku gelmiyor agzim kapaliyken de koku geliyor(burnumdan) ama çok fazla koku geliyor ben bile duyuyorum kokuyu dislerimi dilimi firçaliyorum dis ipi vs. yani tip 1 olmadigindan eminim ama benim kafami karistiran burnumdan neden koku geldigi oysaki alaninda ennnn iyi 2 kbb uzmanina görünmeme ragmen bir sey bulamadilar sizce neden kaynaklanabilir artik okula bile gitmek istemiyorum yorumlarinii yazarsaniz sevinirim msn adresim [email protected]
- |
|
![]() |
|
asdf
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
burnundan koku gelmesi illaki sorunun burun kaynakli oldugunu göstermez ben tecrübelerime dayanarak ve bunu bizzat yasayan biri olarak bence sendeki kokunun kaynagi büyük ihtimal bagirsaktaki ya bakteri ya da mantar oldugunu düsünyorum. eger diski kokusuna benzer bi koku geliyosa o bakteri veya mantar her neyse kalin bagirsaginda ince bagirsagindakinden daha fazladir.sana probiyotik kullanmani öneririm probiyotiklerin genelde 2 çesit formu bulunuyo kapsül olani ya da sase olani(yani toz halinde olup suya karistirilan) eger kapsül formu ise yararsa onu kullanmaya dvm et yaramassa sase olani dene(ki bence sase olani daha etkili çünkü agiz yoluyla alindigi için agiz florasini da düzeltiyo) eger o da ise yaramassa doktora git dedigim gibi sorun bagirsagindaki mantar veya bakteri olabilir ztn öle bisey çikarsa doktor gerekli ilaci verecektir
not:probiyotik bi ilaç olmadigi için ve herhangi bi zarari olmadigi için ilk önce onu denemeni tavsiye ettim yine sen bilirsin önce doktora gidip sonuç alamasan probiyetige baslayabilirsin |
|
![]() |
|
awsedrftg34
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17-Eylül-2012 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
bilgilerininz için çook tesekkür ederim bunlari mutlaka yapacagim sonuç alir almaz tekrar yazarim :) peki sonuç alamazsam hangi doktora danismam gerekiyor acaba?(bakteri vs testi için)
Düzenleyen awsedrftg34 - 22-Eylül-2012 Saat 10:22 |
|
![]() |
|
asdf
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
rica ederim eger sonuç alamassan gastroenteroloji bölümüne gidebilirsin
|
|
![]() |
|
Powershaped
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Nisan-2015 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni sorun bendede var yarari oldu mu size
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
burundan geliyoras sinüzitten %99
|
|
![]() |
|
Hsynyldz
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Subat-2022 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar merhabalar herkese iki sorum olacak sizlere septum deviasyonu koku yapar mi?
Ikinci sorum ise bademcik tasimizin oldugunu nasil anlayabiliriz evde ögrenilebilir mi hastanelere girmekten biktik |
|
![]() |
|
Tospik
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Ekim-2021 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 398 |
![]() ![]() ![]() |
Murat hoca dogrusunu cevaplar elbette ama madem bizlere sordun Kidemli Kademeli 5. Koku Alayi 2. Amonyak Gazi Birliginden Albay olarak cevaplayayim. Burun kemigi egriliginin bazilari koku yapiyor. Egriligin derecesi önemli. Bademcik tasi farkinda olmasa da çogu kiside var. Geçen Murat hocanin KBB uzmani Mert beyle instada yaptigi canli yayinda da soruldu bu soru. Dis tasi koku yapmaz tam tersine dilin sirtinda biriken protein artiklari ve bunlari yiyip çirkin kokulu gaz yapan bakteriler üreyip salyayla bademcik bosluklari ve bademcik taslarina da ulastigindan orada da koöu yaparlar. Sen de bademcik tasini çikarir da koklarsan sanirsin ki kokuyu bu yapiyor halbuki tam tersi. Yanlissam düzeltsin birileri lütfen. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |