|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ANTİNBİYOTİK | |
Yazar | Mesaj |
merhaba85
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25-Eylül-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: ANTİNBİYOTİK Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2012 Saat 22:53 |
İlk önce herkese acil şifalar,soruma gelecek olursak
Diş çekimi için doktara gıttım ve 1 hafta kullanmam için bana antibiyotik yazdı antıbıyotık kullandıgım sırada agız kokum %80 azaldı acaba nereye etkısı olmus da kokuyu azaltmıs olabılır eger bademcıkse dırek aldırıcam. Ha bide gastroya gıdıp mıde için temiz raporu almısdım ve kbb da bı doktor bademcıklerının gelısımı kotu olmus delıkler olusmus demıstı ondan olabılırmıs.yaş 19 |
|
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Gönderim Zamanı: 26-Eylül-2012 Saat 15:08 |
Bademciklerini aldırabilirsin ozaman çözüm olmasada içinde kalmaz
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|