|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
benbenoff
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2012 Saat 16:34 |
arkadaslar ben de yaklasik 2 yil önce agiz kokusu sorunu yasadim daha dogrusu yasadigimi zannediyordum ve bunu kimseyle paylasamadigim için doktor doktor gezdim, dis, kbb,bir sürü, bi gün bi doktor hocayla konusurken bence psikolojik dedi, inanmadim, senelerdir yasadigim bu sorun bu kadar basitse niye acilar çekmistim ki, inanmadim dedigim gibi, 1 ay sonra falan yillarca kaçtigim erkeklerden birine evet dedim, artik canimdan bezmistim, ne olacaksa olsaydi, ve inanir misiniz gerçekten psikolojikmis, ahdim vardi kurtulursam herkese bunu yazacaktim nette, ölümü bile düsündürten bi hastalik ,Allaha sigindim,nolur bi çare dedim, arkadaslar nolur inanin, bazilari gerçekten psikolojik oluyormus,Allah cümlenizin yardimcisi olsun
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu samimi paylasiminiz için tesekkür ederim. Faydali olacagini düsünüyorum.
Bu tip agiz kokusuna Tip5 agiz kokusu ismini veriyorum. http://agizkokusu.org/tip5.html sayfasini okuyup orada yazan belirtiler ile sizin geçmiste yasadiginiz belirtilerinizi karsilastirip bize burada benzesen yönlerinizi söyler misiniz? |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
evet, koktugunu kendime teyit etmek için parmaklarimi dudaklarima, agzimin içine degdirip kokluyordum
çok hassas oldugum ve takintilara meyilli oldugum dogru, yillarca her yil en az 1 takinti ile ugrasirdim, onu yenince bir digeri baslardi ve bu hiç bitmezdi evlenme ile ilgili korkularim var ve agiz kokusu sanmalarimi da bu yüzden olusturmus olabilirim, beni evlilikten korumak için olusturulmus bilinçalti bir maske lisede kardeslerim bi kaç defa böyle bisey dile getirmisti, bunu bende varolan sürekli bi durum sandim galiba sakiz çignerken bana da teklif eden oldugunda bunun karsi tarafça bana hissettirilmek istendigini düsünürdüm benim psikologum sevgilim olmus oldu, eger erkek arkadas edinmeseyidm kesinlikle bir psikologdan yardim alacaktim herkese acilll sifalar |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Yanit verdiginiz için tesekkür ederim Bize bundan bahsedebilir misiniz? Nasil takintilar vardi? Mesela hangi takintilariniz oldu? -M |
|
![]() |
|
asdf
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bence kokunun psikolojik olmasi için süregelen bi koku olmasi lazim yani bu kokunun her zmn olmasi lazim ama eger biseyler yapinca bu koku geçiyorsa (örnegin antibiyotik kullaninca) ve insanin özgüveni yerine geliyosa daha rahat davranmaya basliyosa bi sorun vardir demektir böyle durumlarda kokunun psikolojik oldugunu düsünmüyorum
|
|
![]() |
|
1
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kokunun psikolojik oldugunu nasil anladiginizi açarmisiniz ? Anlatiminiz hiç açik degil.Anladigim kadariyla yeni bir iliski yasamaya baslamissiniz, ve muhtemelen partnerinizin koku hissetmedigini söylemesi size aslinda bunca yildir varligini hissettiginiz durumun aslonda var olmadigini düsündürdü, öyle mi acaba?
Koku problemi nasil basladi,ve ya kokunun psikolojik oldugunu söyleyen "doktor hoca" dediginiz kisi nasil bir uzmandi? Buna yönelik bir tedavi görmüsmüydünüz ? ve ya diger uzmanlar sizi tedavi altina almismiydi ? Kendi durumumun da piskolojik bir tabani olup olmadigini zaman zaman düsünürüm, her ne kadar pek ihtimal vermesem de(çünkü somut kanitlar var, yakinlarimin tepkisi,salyamdaki belirgin kokunun sicak hava-buharli ortamlarda daha belirgin olmasi ve ya gaz ölçüm testi sonuçlarinin normal disi olmasi vs.) ama yine de sizin hiyakenizi daha detayli okumak isterim. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |