|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
yusuf gökçetin
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2012 Saat 13:37 |
merhaba arkadaslar
bu agiz kokusu probleminden bendede vardi. ve 2 3 günde bir agzima beyazimsi ufak ve igrenç kötü kokan seyler geliyodu koku kaynaginin bu oldugunu anlamistim. bi hastahanenin kbb uzmanina gittim bana bu seylerin bademciklerimdeki çukur girinti çikintili yerlerine biriken yemek artiklarinin zamanla kötü kokmasindan kaynaklandigini söyledi. ve tek tedavisi bademcikleri aldirmakmis hemen kabul ettim tabi ameliyat olmayi. ve tam 4 gün önce bagdemciklerimi aldirdim. koku kaynaginin gittiginden eminim ama sunuda söylemek isterimki bagdemcik ameliyati sonrasi dayanilmaz agrilar oluyo bu gün 4. günüm ve 4 gündür dogru dürüst birsey yiyemedim dondurma meyvesuyu v.s seylerle besleniyorum. insallah bu dertten kurtulurum ve sizde kurtulursunuz arkadaslar. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Ben oldum 2 ay önce ameliyat ama ne fayda tam gaz devam
|
|
![]() |
|
misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yusuf bu sayfayi durumunla ilgili güncellemeler için ileride de kullanirsan harika olur.4. gün biraz erken gibi bir sey söylemek için, bilmiyorum, belki 15 günde bir ugrayip burayi güncelleyebilirsin.
geçmis olsun. |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
geçmis olsun yusuf. moralini bozmak gibi olmasin ama diger arkadaslari uyarmak için yaziyorum.Bademcik ameliyatindan sonra agiz kokusu kesin geçecek diye bir sey yok.
Dedigin seyler magma ve evet bademcikle alakali.Ancak söyle bir durum var : Bademcigini aldirinca ameliyat yerinde girinti ve çikintilar kaliyor. Bu magmalar orada da ortaya çikabilir. Ne olursa olsun vücuttaki her organin bir görevi var ve her ameliyat risklidir.Bence zorunlu olmadikça biçak altina yatmadan yüz kere daha düsünmek lazim. |
|
![]() |
|
Simyaci
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2019 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Ya arkadaslar bu bademcik ameliyati konusundaki fikirleriniz harbiden de can sikici oluyo.Bende olmayi düsünüyorum gercekten bir daha tekrarlar lafi moral bozuyo. Evet bu kokunun birçok sebebi olabilir fakat olduktan sonra sebeplerden bir tanesini yok etmis oluyoruz. Tekrarlama konusuna gelince o en çok moralimi bozan sey cünkü maddi durumum el vermedigi halde özelden randevu aldim cünkü devlet hastahanesi 6ay ötesine atti. Bir an önce bitsin gitsin dedigim icin para vericem.bi de üstüne koku gecmez kalir dediginizde üstüne adamin bi cani sikiliyo.cikiyosa vardir bi sey orda en azindan %30luk da %5lik de olsa koku gidicek belki. Zafen psikolojimiz alt üst. Deyin ki gecmis olsun da biraz olsun hafifler insallah deyin bari ya
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Ben ameliyat oldum.kokunun menzili azaldi.ama tamamiyla gecirmedi kokuyu.pisman miyim? hayir çünkü hem fiziksel yararini gördüm hem de-daha da önemlisi-aklimdan acaba sorusunu atmis oldum.bu dediklerim isine yarar mi bilmem ama benim tecrubem bu sekilde.simdiden sifalar diliyorum...
|
|
![]() |
|
ahmetmehmet1
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01-Kasim-2014 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
![]() ![]() ![]() |
menzili nasil ölçüyorsunuz :) |
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Aile üyelerimin üzerinde test etmek suretiyle...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |