|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: kokuyu kesen bir formül buldum | |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Konu: kokuyu kesen bir formül buldum Gönderim Zamanı: 31-Ekim-2012 Saat 23:32 |
kardeşlerim merhaba bu ağız kokusu lanetini bir nebze de olsa yok eden bir formül buldum.geçenlerde forumlarda takılırken arkadaşın biri de bu hastalıktan şikayetçi ve çözüm yolu bulmuş.
dişleri fırçaladıktan sonra dilinizide fırçalayın...ondan sonra dilinizi pamukla silin iyice. ben 2 gündür yapıyorum ve kokuda azalma olduğunu hissediyorum %70 civarı koku azaldı arkadaşlar.ne yapalım şimdilik bunla idare edicem gidebildiği yere kadar. |
|
isim
Misafir |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2012 Saat 22:15 |
nazikçe ama :)
|
|
Scorpio
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Gönderim Zamanı: 02-Kasım-2012 Saat 15:28 |
Ben de iki haftadır düzenli olarak bunu yapıyorum. Sabah kahvaltıdan sonra ve akşam çinkolu macunla dişlerimi fırçalayıp eczaneden aldığım dil fırçasıyla dilimi arkalarını iyice fırçalıyorum. Bakteriler coşmasın diye şekerli şeyler yemiyorum. Ve karbonatlı şekersiz çinkolu sakız çiğniyorum. Koku yok olmak üzere, pharmol zn gargaraya da başlayacağım tamamen geçmezse. Sanırım, tip 1 kokuya sahipsek bunu normal insanın ağzına gösterdiği hijyenin on katını göstererek aşabiliriz :)
|
|
Kelebek
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Mart-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
Gönderim Zamanı: 31-Mart-2013 Saat 03:46 |
karbonatly ?ekersiz çinkolu sakyz acaba hangisi marka vermek yasak my bilmiyorum ama önerebilir misiniz özelden veya burdan?
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 31-Mart-2013 Saat 07:40 |
Siz yenisiniz galiba:)) Buradaki arkada?laryn ço?u dahil dedi?iniz yöntemi zaten uyguluyoruz sabah aksam. Sorunumuz a?yz dy?ynda oldu?u için i?e yaramyyor. Ama a?yz temizli?inde çok önemli bir yöntem elbette. Te?ekkürler. |
|
?ifa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2013 Saat 00:35 |
Ben dilimde ki bakteri florasyny çay ka?y?yyla hafifçe alyyorum:) Çünkü dil fyrçalaryyla dil köküne kadar gidemiyorum hatta dilin orta tabakasynda bile kusma refleksi ve akabinde akynty yo?unla?yyor. Fyrçalama i?lemi de netice vermiyor. Ama çay ka?y?yyla hafif bir ?ekilde dil kökünden ucuna kadar güzelce kazyyorum. Daha rahat ediyorum;)
|
|
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Gönderim Zamanı: 05-Nisan-2013 Saat 14:23 |
peki o bakteri florasynyn neden olu?tu?unu biliyormusunuz ? hiç ara?tyrdynyzmy doktorlara falan sordunuzmu |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|