|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Yurt dışından bir ürün | |
Yazar | Mesaj |
Misafir
Misafir |
Konu: Yurt dışından bir ürün Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2012 Saat 21:44 |
İnternette araştırma yaparken gördüm bu ilacı. Bitkisel bir ilaç gibi görünüyor. Günde iki kez alındığında kötü nefesi - ter kokularını vs yok ediyormuş. Çok memnun olan da var hiç beğenmeyen de var. forumlarda "listerin kullanmayın bodymint kullanın" türü tartışmalar bile var. Klorofilin bir şekli deniyor. Türkiyede satılıyor mu bilmiyorum belki GNC mağazalarında vardır.
Bir de Nullo diye bir ilaç var o da klorofille bakırn karışımı bir şeymiş. Daha ziyade vücut kokusunu engellediğini iddia ediyor. Avcılar, ava çıktıklarında hayvanlar kokularını almasın diye bu hapı kullanıyormuş.(Bu kısmı okuyunca bana biraz sallamasyon geldi.) Yine de bunu denemeyi düşünüyorum. İnternette araştırma yaparken hep aklıma aynı soru geliyor: Yabancılarda vücut-ter-ağız kokusu ile ilgili bu kadar çok ürün varken biz de niye üç - beş üründen başka bir şey yok.Kronik vücut kokusu ile ilgili hiç bir ürün yok. |
|
Dr.Devrim
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2012 Saat 22:59 |
Adanalı; başka bir sayfadaki soruna verdiğim cevapta kendi ürünümden bahsetmiştim. Yeni bir ürün neden bizde yok soruna cevabım kendi ürünümdür. Ama tüm vücut kokusu için önermem, çünkü fazla miktarda kullanman gerekir ki çokça pahalıya gelir sana. Koltuk altına kullanacaksan işine yarar. Zeolit içeren bir tablet görmüştüm zamanında internette. istersen "zeolit tablet" olarak google dan arat. bu bence senin sorununu çözer. zararsızdır, vücutta birikmez ve sanırım ucuzdur. Bakır içeren ürünlerden uzak dur. İçtiğin suda 10-15 ppm bakır olsa ruhsatını geri alırlar o suyun. yüksek derecede toksiktir.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 22-Kasım-2012 Saat 21:09 |
Yazdığınız ürünü araştırdım. Benim dediğim ürünle aynı mantıkta çalışıyor. Onu da avcılar kullanıyormuş. Anladığım kadarıyla tüm bu ürünlerin mantığı aynı; sindirimi hızlandırmak, midedeki bağırsaktaki kokuları nötr etmek. Bu sayede ter kokusunu normal insanlarda dahi sıfırlamak.
sizin ürünü bilmiyorum da "bromhidros-kokulu terleme-için bir köpük var(Bromex foamer). Ama şu anda sorunu teşhis etmeden hiçbir şey kullanmak istemiyorum. Bromhidros(bromhidroz) sorununu üşenmedim, Kolsuz Agop lakaplı meşhur cildiyeciye bile mail atıp sordum. "Bu sorunun çözümü var mı" diye. Sağ olsun cevap verdi "Bende bu hastalığın çözümü yok" dedi. Yurtdışındaki siteleri okuyunca özellikle koltukaltı kokusu için o kadar çok yöntem var ki, ilaçlarla başlıyor, koltukaltı ter bezlerinin yakılmasına kadar gidiyor. %80-90 lara varan başarılar elde edilmiş. Benim koltukaltım çok kokmaz; sabah duş alıp roll on veya deodarant sürsem ertesi akşama kadar bile güzel koku sürer. O yüzden sorunun kaynağını araştırıyorum. Bu sitede bir kaç kişide benimkine benzer ağır ağız kokuları okudum, neden olmasın diyorum. Velhasıl kelam, çözüm var da adres belli değil henüz. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|