|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Yardım edin | |
Yazar | Mesaj |
thoth
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Kasım-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Yardım edin Gönderim Zamanı: 28-Kasım-2012 Saat 20:32 |
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Ağız kokumun sebebini bulamıyorum dişçime gittim ve ağzından kaynaklı bir sorun değil dedi. İç organlarımla ilgili bir sıkıntım yok. Ağzımda benim hissetiğim koku dışkı kokusu, ama Tip 5 ağız kokusu da olabilir çünkü arkadaşlarıma dişçiye gideceğimi söyledim niye dediler ben de ağzım kokuyor galiba dedim hepsi şok oldu.
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2012 Saat 14:25 |
Akrabalarına sor, annene babana kardeşine... kokuyor mu diye. Hohladığın zaman koku gelmiyorsa psikolojik olabilir.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2012 Saat 19:35 |
Bence ailene sorma, sürekli görüşmediğin; arada bir görüştüğün arkadaşlarına sor. Ama nasıl sorarsın orasını bilmiyorum. Tabii en doğrusu dişçinin vereceği cevap.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|