|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Dişlerden kaynaklanan koku | |
Yazar | Mesaj |
Scorpio
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31-Ekim-2012 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Dişlerden kaynaklanan koku Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2012 Saat 13:31 |
Merhaba, bir şey danışmak istiyorum.
Ağız kokum 4 senedir var. Dişimde ilk defa 1 sene önce çürük oluştu daha doğrusu dişimden parça kopunca anladım. Hala da çürük büyüyor doktora gidemedim. Ve düzenli diş fırçalayıp ip kullanmama rağmen çürüyor ve alt dişlerimin arkasında diş taşı var. Bu durum yıllarca koku oluşmasına sebep olmuş olabilir mi? Ve üst en arka azı dişlerimin orta diş etim şiş, dokununca iğne batmış gibi acıyor. Yıllardır diş fırçalarken arada bir az da olsa kanar dişetim. Bunlar 4 senedir geçmeyen koku yapar mı? Daha doğrusu benim dil sırtımda çok yoğun koku var oraya taşır mı bakterileri asıl merak ettiğim bu. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|