|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Oksijenli su | |
Yazar | Mesaj |
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Konu: Oksijenli su Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2013 Saat 01:47 |
Hocam peki oksijenli suyu a?yzda çalkalamak da ayny kötü sorunlary ortaya çykaryr my? Bir ?ey duydum: %30 hidrojen peroksit (meyvelerde yiyeceklerde kullanylan) yüzde 3 lük eczanede satylanlardan daha etkili ve sa?lyk açysyndan daha güvenilirmi?. Siz ne dersiniz bu konuda? Birde bu oksijenli suyu bir peçete veya pamuk parçasyna döküp dilimizi temizlemek daha my az zararly olur?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 16-Ocak-2013 Saat 10:34 |
Oksijenli suyun kanserle ili?kili oldu?u bilinmektedir. Nir kaç haftadan daha uzun kullanylmamalydyr. Eczanede satylan %3 yeterlidir.
|
|
?ifa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Mart-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 16-Mart-2013 Saat 01:36 |
Oksijenli suyun kokuya nasyl bir etkisi oldu?unu bilemiyorum hiç denemedim. Ama gözlemledi?im kadaryyla oksijen kokuyu azaltyyor. Çünkü ben uzun süreli konu?tu?umda yani a?zym açyk kaldy?y ve içine oksijen girdi?i için sanyrym bir azalma oluyor. Ama e?er bir kaç saat kapaly kalyrsa i?te o zaman koku tavan yapyyor. Sanyrym benim a?yz floram da anaeorobik bakteriler var..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|