|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Candida Albicans | |
Yazar | Mesaj |
coqnfechn
Üye Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
Konu: Candida Albicans Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2013 Saat 03:48 |
Hocam candida bir çe?it mantar galiba.Candida enfeksiyonu veya a?yry üremesi a?yz kokusu yapar my öyle bir?ey okumu?tum?
Birde ''sabah kalkty?ynyzda bir bardak suya tükürü? 5-6 dakika bekleyin tükrü?ünüz suyun içine do?ru hortum gibi sarkyyorsa candida enfeksiyonu var demektir'' diye bir?ey görmü?tüm do?rudur bu ? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2013 Saat 09:09 |
hem Kandida sayysy ile a?yz kokusu arasynda,
hem de salyanyn suda yüzmesi veya batmasy arasynda bir ili?ki bulundu?una dair elimizde yeterli delil yoktur. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|