|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Di?eti a?rysy | |
Yazar | Mesaj |
sinan80
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Şubat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Konu: Di?eti a?rysy Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2013 Saat 10:19 |
Yyi çaly?malar.
Yakla?yk 0,5 - 1 cm alanda bir tek di?imin etinde bölgesel diye tabir edilen di?eti çekilmesi var. Çekilme devam etmemekte yyllardyr yerinde saymakta lakin çekilen bölgede rahatsyz edici ?ekilde a?ry var ve hiç geçmedi. Tedavi için ne yapylabilir? Murat Aydyn Hocam, siz tedavi edebilir misiniz? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2013 Saat 11:23 |
Esya?furlah.
Elimden geleni yaparym. Ama burayy ticari amaçlarla kullanmyyoruz. (Biliyorduk ama hatyrlamy? olduk) |
|
compor
Üye Kayıt Tarihi: 14-Kasım-2011 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Gönderim Zamanı: 20-Şubat-2013 Saat 21:46 |
Hocam yeri gelmi?ken ben de sorayym. Uzun yyllar çapra?yk di?lere sahip olmamdan dolayy bazy yerlerde yo?un di?eti çekilmeleri var. Ortodonti tedavisinden sonra di?ler normal yerlerini alynca bu çekilmeler daha belirgin bir hal aldy.
Ylerlemeyen di?eti çekilmelerinde ne gibi tedavi seçenekleri var? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2013 Saat 06:29 |
Dolgu kaça?
Size geleyim mi? Muayene kaç lira? Benim a?zym kokuyor neden? Bunlara cevap vermiyorum. Ama sizin sordu?unuz gibi böyle sorular sorun tabi. Gazete magazin kö?elerinden ö?renece?inize lütfen burdan sorun, Memnun oluyorum. Di? eti çekilmesi önceden varsa ve üzerine ortodontik tedavi yapylyrsa olayy azdyrabilir. Ya?ynyzy bilmiyorum ama di? eti çekilmesi dedi?inize göre en az 20 li ya?lardan olabilirsiniz. Di?leriniz yeni yerine geldi?i zaman di? etlerinizin ayryca tedavi edilmesi gerekecektir |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2013 Saat 08:48 |
Hocam, devir internet devri deniyor. Neden hâlâ doktorlar ücretleri internetten açyklamakta bu kadar ketum? Hastanyn haklary açysyndan bakarsak, A?ry'daki bir hastanyn Ystanbul'a doktora gelirse en az ne kadar harcama yapaca?yny ö?renme hakky yok mu?
Yasal yönünü bilmiyorum ama bence hastanyn bunlary ö?renmeye hakky var . Doktor "u?ra?amam, herkese nasyl cevap yeti?tiririm" diye dü?ünebilir ya da hastalaryn dolandyrylma riski olabilir . Ancak hasta ysrarla ö?renmek istiyorsa sorumluluk kendisine aittir. Bazy bran?larda beklenmedik tetkikler, filmler vs çykabilir diyelim; bademcik ameliyaty, katarakt ameliyaty gibi konularda olsun internetten asgari ücret verilemez mi? Sonuçta telefonla bilgi veriliyor, bu bilgileri internetten yayymlamanyn ne sakyncasy var ki? |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2013 Saat 21:47 |
Ben internetten bilgi veriyorum. (Email ve telefon ile) sormadan ücretimi söylerim.
Fakat bu siteye lira bula?tyrmyyorum. Burada bunlary konu?ursam, bu siteyi hasta bulmak için kurdu?umu zannederler. Dikkat ederseniz çok az konu?uyorum. Hatta hiç konu?mamaya çaly?yyorum. Bir ço?unuzun özel mesajyna da cevap vermiyorum. Bu siteyi daha çok para kazanmak için veya hasta bulmak için kurdu?umun dü?ünülmesi kabusumdur. Hiç birinizi muayene etmek pe?inde de?ilim. Zaten mucize yaratamyyorum. Bu sitenin amacy sizin kendi aranyzdaki dayany?manyzdyr. Farkynda olmasanyz bile birbirinizin psikolojisini düzeltiyorsunuz. Rehberli?ime ihtiyaç duyuldu?unda veya tehlikeli bir ?ey yapty?ynyzy gördü?ümde sizi uyarmak, doru bilgiler vermek, önemli bir durumda sorularynyzy cevaplamak icin burdayym. Yazdyklarynyzy dinliyorum. Sizden bazy ?eyler ö?reniyorum. Anket yapyyorum. Hepsi bu. iyi ki varsynyz. (Bu mesajymy uygun gördü?ünüz her yere (ba?ka forumlara veya ki?ilere) yollayabilirsiniz.) Selam -M Not: Bana kyzmayyn ama Türkçeyi daha güzel kullanyrsanyz memnun olurum. Bizler imla kurallaryna ve cümlenin iskeletine itina etmezsek kim edecek? |
|
sinan80
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Şubat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2013 Saat 06:40 |
Hocam ya? baya?y oldu 85 liyim. Ortaokul ça?larymda ''stres'' ile yerle?ti bu a?ry. Sizi, bana http://www.hizliresimyukle.com/iwO resimde yazan Confident A?yz ve Di? Sa?ly?y Merkezi önerdi. Facebook üstünden soru sormu?tum oraya. Hocam yardymcy olursanyz sevinirim.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2013 Saat 11:03 |
Rica ederim hocam, size neden kyzayym. Benim asyl söylemek istedi?im; özel hastaneler, poliklinikler , muayenehanesi olan doktorlar internet sitesi açyyorlarsa orada bir ücret listesi de yayynlasynlar. Hastalar buna göre karar versinler. Örne?in burada bir arkada?, mide kapakçy?y ameliyaty için çok fazla para istediklerini yazmy?ty. Adam, yüz tane yeri tek tek arayyp, mesaj çekemez. Ynternette liste olsa ona göre kararyny verir. O siteler direkt reklam amaçly siteler. Bu ayyp de?il, daha çok insana ula?mak için interneti kullanmak do?al ve mantykly.
Dayany?ma meselesine gelince ke?ke yabancy ülkelerdeki "Adsyz Alkolikler" gibi bir grup terapisi falan olsa da insanlar toplanyp dertlerini sykyntylaryny yüz yüze payla?sa. Nazik uyarynyz üzerine önceki yazdy?ym mesajy dikkatlice okudum, yazym yanly?y göremedim. Bir iki yerde anlam dü?üklü?ü var ama syrytmyyor. "Yskelet" meselesine gelince, herkesin okudu?u forumlarda konu?ma dilini kullanmak okuyan için daha yararly oluyor. A?yry düzenli, kurally, uzun paragraflar çok sykycy oluyor. Artyk okullarda en çaly?kan ö?renciler bile paragraf sorusu çözmek istemiyor. "Hocam, upuzun(!), görünce bile sykylyyoruz" diyorlar... |
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2013 Saat 23:25 |
Ben de sizin gibi dü?ünüyorum. Web siteme fiyat listemi koyabilmeliyim. Emin olun bunu sizden fazla istiyorum. Fakat Di? hekimlerine uygulanan, isyan ve infial içerisinde oldu?umuz bazy kurumsal yasaklar bulunmaktadyr. E?er bu yasak olmasaydy bile bu foruma yine de lira sokmazdym. Buraya lira girerse forumun kurulu? amacyny kirletebilir.
Sizin bizzat ?ahsynyza de?il grubun tamamyna hitaben dilimize özen gösterelim demek istedim. Elbet konu?ma üslubu ile yazy?alym ama Türkçemizi kurallara uygun kullanmamyz faydaly olur demek istedim. Duyarlyly?ynyz için te?ekkür ederim -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|