|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
rıfkı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2013 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2013 Saat 04:46 |
Hocam iyigünler başarınızın devamını dilerim. Lakin forumlarda verdiğiniz bir cevap dikkatimi çekti. Ağız kokusu çektiğini söyleyen birisine spor yaptığı esnada ağızdan nefes alıp verirken kokunun kaybolup kaybolmadığını sordunuz. Neden böyle bir soru hocam ?<
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Nerde kime sorduğumu hatırlamıyorum ama doğru bir sorudur.
Tip 4 koku hariç diğer kokular eforlanınca kaybolur. Ayırımı için sormuş olmalıyım. Dikkatiniz için tebrikler |
|
![]() |
|
rıfkı
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08-Mart-2013 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
hocam efor sarfetmekten kastım sadece nefes alışverişi değil , ben de ağız kokusu yaşıyorum 2 senedir , benim dikkatimi çeken bağırdığım zaman (bağırarak konuşmak ya da şarkı söylemek gibi ) ağızdaki kokunun pasifize oluşu. yemekten hemen sonra bile koku hissediyorum ama o efor sarfettiren faaliyetlerden sonra kokunun olmamasının sebebini merak ediyorum açıkçası ? teşekkürler yardımınız için
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Bu durum tip 4 koku bulunMAdığını düşündürür. kesin bir şey söylemek istemem
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |