|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
KratoSS
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mart-2013 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mart-2013 Saat 07:55 |
Evet soru başlıkta yardımm? Burnuma üfleyip koklayınca koku yok. Bileğimi yalayıp koklayınca sadece tükürük kokusu var. Açken yada sabah uyanınca kokuyu aldığım oluyor. Yani koku olunca alabiliyorum ama fark etmediğim koku varsa diye şüphe duyuyorum güvendiğim arkadaşıma ve aileme sordum yok diyorlar. Ama ben emin olmak istiyorum varmı başka bildiğiniz yol? Ayrıca ağızıma kötü tat geliyor ara ara ondan dolayı koktuğunu düşünüyorum yardım lütfen!
![]() |
|
![]() |
|
joker
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Mart-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
![]() ![]() ![]() |
Halitosis agız kokusu testi diye bir test var. Dentistanbul hastanelerinde yapılıyor ucretide simdi ogrendim 100 tl miş.
gecmiş olsun |
|
![]() |
|
KratoSS
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Mart-2013 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Ağız kokusu testi ağız kokusu olup olmadığını anlamak için değil mi? Yoksa başka birşey için mi? Yani ağız kokusunu başka bir insanda anlayabilir ne gerek varki bu teste?
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Evet ağız kokusu var diyorsa o birey ağız kokusu hastasıdır. Ağız kokusu şikayetim var diyen birisine halitometrik değer 10 ppb ölçülürse "hayır sende sağlıklısın" diyemeyiz. Ağız kokusu bulunmadığını söyleyen bireyde 1000 ppb ölçtük diye "sen hastasın" diyemeyiz. Halitometreler, ağızdaki gazın cinsini teşhis etmek, hastalığın gidişini izlemek içindir. -M |
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
şiddetini ölçmek için ölçtürülür genelde sanırım kardeşim sen arkadaşına hohlayabiliyorsan yap kolay gelsin
|
|
![]() |
|
süpheli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bi türlü koku var mi yok mu anlayamiyorum. Sabahlari uyaninca hissediyorum anneme soruyorum çok degil herkeste olan kadar diyor.Açliktan o zaten. Yemek yiyince falan geçiyor o his. Buraya kadar normal. Sonra bi 2-3 saat sonra agzimi ferah hissetmiyorum bi agirlasiyor sanki yani parmagimla dilimin arkasina dokunuyorum bi koku duyuyorum ama bu koku normal mi herkeste olan bi koku mu anlayamiyorum bu takintiyla insanlarin yüzüne bakarak konusamiyorum resmen. agzi kokmayan bi insanin nasil acaba hiç mi koku olmuyor dokununca.Hohlayinca bana koku gelmiyor ama bu zaten normal degil mi koksa bile alamam kokuyu o sekilde. Bide bazen bogazim yaniyor dilim kuruyor o zamanlar sanki daha fazla kokuyormus gibi hissediyorum
|
|
![]() |
|
hamza171
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Haziran-2016 Konum: Isparta Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Benim durumum da aynen böyle acaba siz neyden süpheleniyorsunuz ? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |