|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben iyilestim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2013 Saat 08:03 |
Arkadaşlar, sorunu geniz akınıtısı, sinüzit veya burun eğriliği olanlar şunu bir deneyin yabancı forumdan buldum ve işe yarayıp yaramadığını paylaşın lütfen. Bende işe yarıyor gibi.
Do this breathing technique and it will balance your left and right brain and both your nostrils. Your feedback will help others to see how this simple exercise helps in so many ways. You are balancing your systems to fight off the problem.Do not give up before 4 months. Build up your timing gradually.If you feel tired or dizzy, stop and resume after one minute. Anulom Vilom – Close your right nostril with thumb and deep breath-in through left nostril then – close left nostril with two fingers and breath-out through right nostril then -keeping the left nostril closed deep breath-in through right nostril then - close your right nostril with thumb and breath-out through left nostril. This is one cycle of anulom vilom. Repeat this cycle for 15 to 30 minutes twice a day. Children under 15 years – do 5 to 10 minutes twice a day. You can do this before breakfast/lunch/dinner or before bedtime or in bed.Remember to take deep long breaths into the lungs.You can do this while sitting on floor or chair or lying in bed. |
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Biri çevirirse deneyebiirim :)
|
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
anadolu lisesiyiz de bu kadar ilerleyemedik be abi :D
|
|
![]() |
|
doksaniki
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11-Subat-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 34 |
![]() ![]() ![]() |
Sağ burun deliğini kapatıp soldan derin nefes alın sonra solu kapatıp sağdan nefes verin. Sol kapalıyken bu sefer sağ burun deliğinizden derin nefes alın sonra sağı kapatıp bu nefesi soldan verin. 15 dakika yapın ve ağzınızı koklayın ciddi faydasını gördüm. Siz de faydasını görürseniz mutlaka cevap yazın sorununuz benimkiyle aynı demektir ve bunu azaltmanın yollarıyla ilgili sizinle paylaşacaklarım olabilir.
|
|
![]() |
|
coqnfechn
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20-Eylül-2012 Konum: Samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 55 |
![]() ![]() ![]() |
Canın sağolsun :D |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
bunu yapinca iyilesme varsa side agiz degil nefes kokusu vardir akciger jimnastigi bu
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Anadolu lisesiyiz diyorsun da yazdığın özel mesaj ilkokuldan terk gibi, okul her şeye çare değil tabi. @Murat Hocam çok kalitesiz mailler atılıyor özelden. Bunu önleyebilir miyiz? |
|
![]() |
|
admin
Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
![]() ![]() ![]() |
Sizi bir daha taciz eden olursa şahısı ve yolladığı mesajı bana gönderin o şahısı sileyim.
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Selam arkadaslar.
Ben yaklasik 5 aydan beri amerikadaydim ve bir hafta once yurda geri dondum..Ama bu agiz kokusu problemini bende cok yasadim hemde uzun zaman aldi...Ve donmeden bir hafta onceydi sanirim,Tanriya cooook icten dua ettim bir yol gostersin diye!!! Ve bu sayfada dolasirken,bir yazi okudum..Ve birkac gundur uyguluyorum koku ve agiz tadim degisti..Gercekten degisti..Ama acele etmek istemiyorum..Cunku belkide yurtdisindan yeni geldigim icin,yemeklermi degisti,iceceklermi degisti,havami? Yani bunlardan dolayi olacagini sanmiyorum ama yinede bir iki hafta daha denicem..Eger agzimin tadi,nefesimin kokusu bugunki gibi kalirsa,iste ozaman ne denedigimi sizlere paylasicam..Cunku herkesin yada en azindan benim gibi problemi olanlar da iyilessin isterim...Once dua edin ama icten yurekten edin,Rab caresiz birakmiyor,cevap veriyor..Kimisi "hadi canim"diyebilir..Ama ben yasadigimi yaziyorum size baska turlu yazamam... Kurtulmaniz dilegiyle,sevgi icinde kalin... |
|
![]() |
|
doksaniki
![]() ![]() ![]() |
Mohoni en kısa zamanda yaz lütfen işe yarayıp yaramadığını hepberaber deneyerek görelim
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Doksaniki ve tum arkadaslara selamlar.
Bugunde agiz tadim ayni (yani olumlu anlamda) Sabah uyandigimda,artik eskisi gibi berbat kokmuyor ve cok mutluyum..Ama takip etmeye devam.Biraz daha devam edeyim erken birsey demek istemiyorum..Ama kokumun gectigide bir gercek..en az 15 senedir cekiyordum o pis kokuyu ve tam 3gundur bitti bitti..Allahim sukurler olsun sukurler olsun!! Doksaniki, ben her 2gunde bir buraya sonuclarimi yazacagim elbette.Cunku pis kokunun nasil oldugunu bilen biri olarak,en azindan burdaki bir arkadasim kurtulsa dunyalar benim olur....Sevgiyle kalin sizi bilgilendirecegim ve kurtulacaksiniz,kurtulacagiz insallah buna inaniyorum.Bu bir mucize benim icin...Gorusmek uzere.. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
İnşaAllah soruna kökten çözüm olur Mahoni. Yalnız kullandığınız ürün ya da karışım her neyse paylaşsanız da biz de denesek. Belki siz de işe yarar bizde yaramaz yada siz de yaramaz biz de yarar. Herkeste farklı tepki verebiliyor. Yani sizin iyileşeceğiniz formülle biz iyileşemeyebiliriz ama umutlanıyoruz işte yazılanları okudukça. Keşke kullandığınız ürünü söyleseniz de biz de uygulasak.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Sifa kullandigim bir urun yok...Bu bir ekzersiz.Ben tam netice aldigimda burada paylasacaktim ama madem paylasmami istediniz paylasiim.Ama iste erken diye,umutlariniz sonmesin diye beklemeyi uygun bulmustum.
Neyse Gecenlerde burada dolasirken,Doksaniki arkadasin inglizce paylastigi burun deliklerinden nefes alma teknigini deniyorum 3 gundur,hatta dislerimi bile fircalamadan,nefesim harika hemde bu egzersizi denedikten sonra..Ama bir iki hafta daha beklemek istemistim,ama senin mesajindan sonra dayanamadim belki bu arada baska arkadaslara iyi gelir kurtulurlar..Zaten Doksaniki'ye bile anlatmadim.Sonuctan sonra kendisine tesekkur edecektim..Cunku boyle devam ederse,once Tanrinin mucizesi,sonrada Doksaniki sayesinde iyilesmis olacagim...Umarim sende de ise yarar..Not: Ben gunde 5 dakika oglene dogru,5 dakika da aksama dogru,burnumun bir deligini kapatip digerinden derin nefes aliyorum,kapattigim delikten veriyorum.Sonrada tam tersini deniyorum ve sonuc harika ne diim baska..Tanriya sukurler olsun suan nefesim enfes...Doksanikiye de minnettarim...Umarim herkese iyi gelir bu egzersiz dene lutfen dene ....Sevgiyle kal |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
peki bu egzersizi yapmaya başladıktan sonra aynı gün içinde etkisini gördün mü yoksa bir iki gün sonra mı etkisini gördün
|
|
![]() |
|
doksaniki
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ben sanırım sorunu buldum. Aslında ben bulmadım bir sitede tesadüfen kurtulan bir arkadaşın yorumunu okudum çok mantıklı geldi ve sonrasında çok fazla araştırarak doğru yolda olduğumu anladım. Doktorlar bulamıyor çünkü hiç bir hastalığımız yok. Midesinde hiç bir rahatsızlığı olmayanlar için söylüyorum bunu sanırım sorunumuz aynı. Sinüzit, geniz akıntısı, alerji, deviasyon, konka büyümesi hepsi bende var ve bunlar nefes alma şeklimizi değiştirmiş özellikle geniz akıntısı yüzünden aldığımız nefes dilimizin arkasını temizleyemiyor çünkü oraya hava ulaşamıyor. Bir iki kere derin nefes aldığınızda aslında normal insanların nasıl nefes aldığını ve oksijenin dili nasıl temizlemesi gerektiğini ve bizim nasıl nefes aldığımızı, aradaki farkı anlayacaksınız. Şimdi size o yorumu ve linki atıcam. Tamamen kurtulmuş bir arkadaşın yorumu:
arkadaslar’!!!!!!!! ben cozumu buldum gibi. bakın herseyi yaptım kısa surelı cozumlerden baska care bulamadım. dilimde tabaka olusmasına engel olamadım bazen dislerimi dilimi fırcalayınca koku dahada arttı. kan ıdrar car t curt hersey temız vucutta eksık olan hıc bırsey yok. ama yanlıs gıden bır seyler var. her gun agzım kokuyodu demekkı hergun dıger ınsanlardan farklı olarak bırseyleri yalnıs yapıyorum diye dusundum. nedır her an yaptıgımız sey tabiki nefes almak. bir cogumuz nefes almasını bilmiyoruz. nefesı derın alamıyoruz daha dogrusu. cok basıt bır sey ama gercek bu. o yuzden ne yaparsak yapalım hıcbır fayda vermıyor. pekala neden nefesı derın alamıyoruz cunku burunsal veya dıger nefes yolları problemımız var. cok basit bir pratık yapalım sızınle dilinizi temizleyin 3 -4 saat sonra yemek yıyın agızına attıgınız her lokma sonrasında derın derın nefes alıp verin ciğneme esnasında ve yutma esnasında. (bir kere denesin herkes) daha sonra yemegı bıtırdıgınızde 5 dakka derın nefes alıp vermeye devam edın dılınızın tertemız oldugunu farkedeceksiniz. ote yandan koku nerelerde artıyor olduguna bir bakalım genellıkle otobuste falan artmıyor mu. ılk bindiğiniz otobuste dıkkat edın nefes alma temponuzun cok dusuk oldugunu farkedeceksınız. bakın her nefes aslında dılın arka sırtını temızlıyor. bız dar nefesler aldıgımız ıcın yıkayamıyoruz dılın arkasını ve normal olara koku olusuyor. yıne dusa gırdıgınızde nefes almada problem yasadıgınızı hıssedeceksınız o yuzden bol buharlı dusta aldıgınız derın nefes ıle dus sonrası ne kadar rahatladıgınızı hıssedeceksınız. son onerım yogo yapara dıyafram kaslarınızı genısletmek. en azından dogru nefes alma teknıklerını netten ogrenın. (yaklasık 3 aydır yapıyorum sızı gereksız yere umutlandırmamak adına garantı olmadan yazmadım) sıfalar… Kaynak: http://www.herturlu.org/agiz-kokusunu-onleme/#ixzz2Qr6mej00 Mahoni benimle iletişime geç lütfen özelden mesaj at mail adresimi yazıyorum. |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederiz Mahoni. Seni de anlıyorum bizi boş yere umuda sürüklememek için beklemek istedin ama biz de o kadar çaresizis ki herşeyi denemek istiyoruz. Ve bazen bizim denediğimiz ve kurtulamadığımız çözümle başka bir arkadaşımız tamamen kurtulabiliyor. Ben de okumuştum bu egzersizi ama pek ehemmiyet vermemiştim demek gerçekten işe yarayabiliyormuş. Ama şu da var ki bu egzersizi bırakınca acaba tekrar başlayacak mı?? Yani her daim mi yapacağız? Gerçi işe yarasa ömrümüz boyunca hiç erinmeden yaparız o ada ayrı mesele. Neyse tekrar teşekkür ederiz paylaştığın için. Deneyeceğim ben de gelişmeleri paylaşırım.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Sifa
Yani bu egzersize baslar baslamaz duzelme olduguyla ilgili dikkat etmedim.Ama sanirim aynu gun agiz tadim degisti'diye hatirliyorum..Sanirim oyle olmasaydi belkide birakmis olurdum..Birde orda yazan suydu,4aydan once pes etmeyin'diyordu..Yani sanirim ayni gun etkisini gordum.. Umarim Doksaniki sayesinde,bir nebze care olmusumdur.. Bu egzersizden goruluyorki benim de geniz akintim,yada sinuzlerle ilgili bir problemim vardi,ki iyilesme gerceklesti'diye dusunuyorum..Yinede konunun uzmanlari aydinlatabilir bizleri...Burdaki problemi olan her arkadasimin kurtulmasi dilegiyle... |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Afaf,Sifa kardesime yazdigim mesaj umarim sendinlatir..Sabredin,dua edin,Allah diger insanlari kullanip care gonderecektir herkese..Bu,bir doktor vasitasiyla,yada bilgisi olan insanlar vasitasiyla olabilir..Sevgiyle kalin..
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Doksaniki,sana ozelden mesaj attim..Gorusmek dilegiyle..
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Umarim seni de aydinlatir...Afaf kardesime...
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sunuda unutmamak lazim.
Bu sitenin olusumunda emegi gecen,saygideger Aydinmur Hocam ve degerli Admin beye daima tesekkur etmeli ve dualarimizda kendilerini daima hatirlamaliyiz'diye dusunuyorum..Ve herkesin benimle ayni fikirde olacagindan hic suphem yok'diye dusunuyorum...Tesekkurler |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Slm arkadaslar Nefes alip verme egzersizine devam ediyorum.
Ama dun eski kotu koku birazcik geri gelmeye basladi..Ama eskisi gibi siddetli degil tabiki..Ama vazgecmek yok devam edicem...Bugun yine iyi...simdilik bu kadar...Bilginize |
|
![]() |
|
doksaniki
![]() ![]() ![]() |
mahoni gelismeleri bizimle paylastigin icin tesekkurler lutfen devam et senin iyilestigini görmek bize umut veriyor. Bir de ben bu egzersizi tesadüfen yabanci sitelerden buldum ayni bizim forum gibi bir forumda yazmislardi bence arastirmaya devam et belki daha etkili bir yöntem bulabilirsin
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Arastirmalara tabiki devam doksaniki..Ben iyilessem bile devam edicem.Belki yeni birsey bulur da sizin icin sizinle paylasirim..Cunku birtek biz,1birimizi anlariz...Bugun nefesim yine hafif ve iyi...Ve hatta dislerimi bile fircalamadim daha..Aslinda ozellikle bazi gunler fircalamiyorum dislerimi.Ki bakiim nefes kokum nasil diye..
|
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
kesinlikle doksaniki nin paylastigina katiliyorum. Sehirler arasi yolculukta,otobüslerde sinifta vs artiyor. ve ayrica büyük ihtimallede hepimizin sorunu ayni..Sizce bunu herzamanmi yapacagiz yoksa bir zaman sonra geri gelecekmi ?
|
|
![]() |
|
RoyalAlbert
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bende bu nefes egzersizini denedim.Yani mantikli geldi çünkü agiz kokusu oldugu için biz devamli kesik kesik nefesler alip verme duygusuna bedenimizi alistirdik sahsen ben çok profesyonel oldum bu yönde.Ama buradaki egzersiz olayini okuduktan sonra kimselerin olmadigi ortamda burnumdan derin seklde alip agiz yoluyla disariya verdim hemde saatlerce ..Az kesilir gibi olsada yine nefesin formatini eski haline çektikten sonra ayni olay yeniden basliyor..Bu yüzden de biraktim ve birazcik gözlemleme yaptim ama inanin kimse adam akilli burnu ile derin nefes çekipte agzindan vermiyor herkes Allah ne verdiyse ona göre aliyor veriyor ve agizlari kokmuyor ...Birde 4 ay devam edilme hususu var ben o kadar yapmadim bunuda belirteyim yapan arkadaslar yanlis düsünüpte hevesleri kirilmasin.
|
|
![]() |
|
doksaniki
![]() ![]() ![]() |
Agzindan alip da burnundan vermek degil ki olay, burnundan alip verdigin her nefes dilini temizlemeli. Nasil kapali kalan bir oda havalandirilmazsa kokar, agzimizda o sekilde. Burnumuz islevini tam olarak yerine getirip de dilimizin arkasini oksijenle temizleyemedigi için koku olusuyor. Sanirim bizim havalandirma sistemimiz bozuk. Benim için koku ergenlik döneminde tam burnumun sekil degistirmeye basladigi zamanlarda basladi. Burunda egrilik ya da geniz akintisi da nefes alma seklimizi degistiriyor en azindan benim için öyle.
|
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
doksaniki o zaman burnumuzdaki sorunlar düzelirse nefes alma seklimiz de degisebilir ? ayrica bu teknigi bir müddet yaptiktan sonra artik alisiyormuyuz yoksa ömrümüzün sonuna kadar bunumu yapacagiz
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bir burun deligini kapatip digerinden verme seklinde olani ben de denedim. Arkadaslarda kokuyu geçirmis ama benim koku artti. Ya da ben kokuyu almaya basladim. Çürük bir sey gibi koku geliyor.
Dogru nefes almak birçok saglik sorununa iyi gelir, sesi güçlendirir, cigerleri güçlendirir falan da agiz kokusu ile ilgisi bana mantikli gelmedi. Çünkü yanlis nefes de alsaniz oksijen burnunuzdan geçiyor. Dogru nefes almak diyaframla alakali bir sey. |
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar laptopum bozulmustu yazamadim size..
Benim dun ile evelki gun eski kokum geri geldi ve cok uzuldum tabiki..ama tabiki egzersizi ilk gunden beri yaklasik 2 dakika falan yapiyordum..ama bugun yaklasik 5dk yapinca yine kokuda azalma oldu...ama yuzdeye vurursak,ilk gun %95 azalmis iken bugun % 70 azalma var diyebilirim.. Yani durum simdilik bu..Bilemiyorum benim sorunum nerden kaynakli? Sol burun deligim kendimi bildim bileli tikali..Hatta nefes alirken bile zorla aliyorum zorlaniyorum...Iyi bildiginiz, ilgilenen bir KBB doktoru varsa bana adini telini yada hangi hastanede oldugunu yazarsaniz gider,sonuclari paylasirim...Sevgiyle kalin |
|
![]() |
|
doksaniki
![]() ![]() ![]() |
mahoni benim de ayni sekilde sol burun deligim sürekli tikali. kbb doktoruna gittim ve sola dogru deviasyon var dedi yani burun kemigim sola dogru egri oldugu için ve de burun etlerim çok sismis oldugu için dogru düzgün nefes alamiyorum.
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Sevgili Doksaniki,bugun koku %70 yok..Sanirim bizim problemimiz ayni gibi..Eskiden 2 dakika yapardim egzersizi.
Ama bunu 5dakikaya cikarinca kokuda epey azalma oluyor.. Ne biliim acaba problemimiz burun,akinti,(bilmedigimiz akinti)yani ust solunum yollarindanmi kaynakli anlamadim! Ben eskiden antibiyotik kullandigimda kokudan eser kalmazdi. Demekki Rasit Beyin dedigi gibi,vucutta bir yerde bir iltihap var ama nerde? Bu bilgiyide paylasiim dedim.. |
|
![]() |
|
admin
Yönetici ![]() Kayıt Tarihi: 31-Aralik-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
![]() ![]() ![]() |
Bos verin agizdan burundan hava vermeyi.
Bunlar tibbi geçerliligi olmayan içi bos uygulamalardir. Ben size etkili bir egzersiz söylüyorum: sümkürün. Burnunuzda sümük olmasa bile, lavaboya gidip siddetli ve gürültülü bir sekilde uzun uzun sümkürün, sonra burnunuza su çekin. Her saat basi bunu yapin. Hiç olmazsa tibbi dayanagi olan bir uygulamadir. -M |
|
![]() |
|
ormes
![]() ![]() ![]() |
Beyler siz hangi antibiyotigi kullaninca koku gidiyor acaba ?
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Bugunde kokuda %60-70 azalma var..Bne sanirim etol fort kullanmistim ve kesinlikle koku sifirlaniyordu..Hatta ertesi gunun sabahinda bile agiz kokum superdi antibyotik kullandigimda..Durum simdilik bu yonde egzersizle ilgili.
|
|
![]() |
|
rifki
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2013 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar bence hepimizin ortak sorunu olan bu kokunun tamamina yakini burunla alakali ( istisnai mide rahatsizligi olanlar disinda ). agiz içi kaynakli dense de gittigimiz dis doktorlarinin çogu agizla ilgili ne yapiyor ? ya da kayda deger sonuç alan var mi ? en fazla dis taslarini temizliyorlar geçer diye gönderiyorlar. ama sorun bu kadar basit degil , olmamali. bence dogru nefes alindiginda ki burada burun devreye giriyor, ( yani egrilikten kaynakli tikaniklik vs vs ) nefes almayi kisitladigi için dil kendini temizleyemiyor , hava alamiyor ve pas olusuyor . Birçogumuz doktor degiliz ama bu konuda en az onlar kadar uzmanlastigimizi düsünüyorum artik , çünkü bu sorun insani arastirmaya itiyor ve her türlü ihtimali degerlendirmeyi ögreniyorsun. ben burun ameliyati olacagim , gelismelerden tekrardan haberdar ederim.Allah hepimize bol sifa versin kardeslerim.
|
|
![]() |
|
furkan
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Subat-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
Mahoni ben bu sorunum için istanbullara kadar gelmistim ama sürekli gelip gitmem mümkün olmadigi için doktor beni burada bir doktora yönlendirdi istersen adresi ben sana yazayim belki yarari olur sende bizimle paylasirsin adres besiktasta (fulya jinemed) hastanesi orada 3 doktor bir araya gelmis sadece bi ise odaklaniyor dis hekimi kbb uzmani ve genel cerrah. genel cerrahin adi serdar aksoy netten açik adresine ve telefonlarina ulasabilirsin banada cevap yazarsan sevinirim bende sürekli arastirma halindeyim
|
|
![]() |
|
mahoni
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar herkese tsk ederim bilgileriniz icin..
Benim nefes egzersizi devam ediyor ve bendeki koku kesinlikle eskisi kadar degil..Yani yuzdeye vurursak,%60 kokuda azalma var ve ben hergun 5 dakika nefes egzersizine devam ediyorum..Furkan kardes cok saol verdigin doktor bilgisi icin..Ama merak ettim sende de sorun KBB kaynaklimi? Ve belirttigin bu doktorlara gittinmi? Ben mutlaka ugrayacagim dedigin hastaneye ve sanada gelismeleri yazarim..Herkesin kurtulmasi dilegiyle |
|
![]() |
|
adem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar
bendeki sorunun, sindirim sistemi kaynakli olduguna yüzde yüz eminim . uzun denemelerden sonra söyle bir sey kesfettim.(tabi esimin yardimiyla) ekmegi ve tatliyi,sekerli her seyi,galeta hariç her türlü hamur isini,çay kahve ,kola ve fantayi tamamen kestim ve gene yatmadan önceki 4-5 saat yemegi kestim . Bu düzeni 10-15 gün uygulamayi basardigim dönemlerde kokudan tamamen kurtuldum. artik tamam deyip normal yeme içmeye döndügümde, sorun tekrarlandi. |
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
mahoni kardesim bence 1 haftalik nidazol tedavisiyle senin agiz kokun geçer bence doktor felan degilim ama anlattiklarina göre burun egzersizini iyi nefes alamadigin icin yapiyormussun nidazol da 1 hafta sabah aksam kullanirsan kokunun gececegine inaniyorum kardesim g.olsun ins iyilesirsin
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |