Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Deneyin Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 34
Alıntı doksaniki Cevaplabullet Konu: Deneyin
    Gönderim Zamanı: 08-Nisan-2013 Saat 08:03
Arkada?lar, sorunu geniz akynytysy, sinüzit veya burun e?rili?i olanlar ?unu bir deneyin yabancy forumdan buldum ve i?e yarayyp yaramady?yny payla?yn lütfen. Bende i?e yaryyor gibi.

Do this breathing technique and it will balance your left and right brain and both your nostrils. Your feedback will help others to see how this simple exercise helps in so many ways. You are balancing your systems to fight off the problem.Do not give up before 4 months.
Build up your timing gradually.If you feel tired or dizzy, stop and resume after one minute.
Anulom Vilom –
Close your right nostril with thumb and deep breath-in through left nostril   
then – close left nostril with two fingers and breath-out through right nostril   
then -keeping the left nostril closed deep breath-in through right nostril
then - close your right nostril with thumb and breath-out through left nostril.
This is one cycle of anulom vilom.
Repeat this cycle for 15 to 30 minutes twice a day.
Children under 15 years – do 5 to 10 minutes twice a day.
You can do this before breakfast/lunch/dinner or before bedtime or in bed.Remember to take deep long breaths into the lungs.You can do this while sitting on floor or chair or lying in bed.
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 01:54
Biri çevirirse deneyebiirim :)
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 04:52
anadolu lisesiyiz de bu kadar ilerleyemedik be abi :D
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 11:01
Sa? burun deli?ini kapatyp soldan derin nefes alyn sonra solu kapatyp sa?dan nefes verin. Sol kapalyyken bu sefer sa? burun deli?inizden derin nefes alyn sonra sa?y kapatyp bu nefesi soldan verin. 15 dakika yapyn ve a?zynyzy koklayyn ciddi faydasyny gördüm. Siz de faydasyny görürseniz mutlaka cevap yazyn sorununuz benimkiyle ayny demektir ve bunu azaltmanyn yollaryyla ilgili sizinle payla?acaklarym olabilir.
IP
coqnfechn
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 55
Alıntı coqnfechn Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 11:26
Orjinalini yazan: ormes

Canyn sa?olsun :D
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2013 Saat 07:44
bunu yapinca iyilesme varsa side agiz degil nefes kokusu vardir akciger jimnastigi bu
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2013 Saat 08:03
Orjinalini yazan: ormes

Anadolu lisesiyiz diyorsun da yazdy?yn özel mesaj ilkokuldan terk gibi, okul her ?eye çare de?il tabi.

@Murat Hocam çok kalitesiz mailler atylyyor özelden. Bunu önleyebilir miyiz?
IP
admin
Yönetici
Yönetici

Gönderilenler: 10025
Alıntı admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2013 Saat 10:55
Sizi bir daha taciz eden olursa ?ahysy ve yollady?y mesajy bana gönderin o ?ahysy sileyim.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2013 Saat 05:59
Selam arkadaslar.
Ben yaklasik 5 aydan beri amerikadaydim ve bir hafta once yurda geri dondum..Ama bu agiz kokusu problemini bende cok yasadim hemde uzun zaman aldi...Ve donmeden bir hafta onceydi sanirim,Tanriya cooook icten dua ettim bir yol gostersin diye!!! Ve bu sayfada dolasirken,bir yazi okudum..Ve birkac gundur uyguluyorum koku ve agiz tadim degisti..Gercekten degisti..Ama acele etmek istemiyorum..Cunku belkide yurtdisindan yeni geldigim icin,yemeklermi degisti,iceceklermi degisti,havami? Yani bunlardan dolayi olacagini sanmiyorum ama yinede bir iki hafta daha denicem..Eger agzimin tadi,nefesimin kokusu bugunki gibi kalirsa,iste ozaman ne denedigimi sizlere paylasicam..Cunku herkesin yada en azindan benim gibi problemi olanlar da iyilessin isterim...Once dua edin ama icten yurekten edin,Rab caresiz birakmiyor,cevap veriyor..Kimisi "hadi canim"diyebilir..Ama ben yasadigimi yaziyorum size baska turlu yazamam...
Kurtulmaniz dilegiyle,sevgi icinde kalin...
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Nisan-2013 Saat 08:48
Mohoni en kysa zamanda yaz lütfen i?e yarayyp yaramady?yny hepberaber deneyerek görelim
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 01:43
Doksaniki ve tum arkadaslara selamlar.
Bugunde agiz tadim ayni (yani olumlu anlamda) Sabah uyandigimda,artik eskisi gibi berbat kokmuyor ve cok mutluyum..Ama takip etmeye devam.Biraz daha devam edeyim erken birsey demek istemiyorum..Ama kokumun gectigide bir gercek..en az 15 senedir cekiyordum o pis kokuyu ve tam 3gundur bitti bitti..Allahim sukurler olsun sukurler olsun!! Doksaniki, ben her 2gunde bir buraya sonuclarimi yazacagim elbette.Cunku pis kokunun nasil oldugunu bilen biri olarak,en azindan burdaki bir arkadasim kurtulsa dunyalar benim olur....Sevgiyle kalin sizi bilgilendirecegim ve kurtulacaksiniz,kurtulacagiz insallah buna inaniyorum.Bu bir mucize benim icin...Gorusmek uzere..
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 04:37
Yn?aAllah soruna kökten çözüm olur Mahoni. Yalnyz kullandy?ynyz ürün ya da kary?ym her neyse payla?sanyz da biz de denesek. Belki siz de i?e yarar bizde yaramaz yada siz de yaramaz biz de yarar. Herkeste farkly tepki verebiliyor. Yani sizin iyile?ece?iniz formülle biz iyile?emeyebiliriz ama umutlanyyoruz i?te yazylanlary okudukça. Ke?ke kullandy?ynyz ürünü söyleseniz de biz de uygulasak.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 05:10
Sevgili Sifa kullandigim bir urun yok...Bu bir ekzersiz.Ben tam netice aldigimda burada paylasacaktim ama madem paylasmami istediniz paylasiim.Ama iste erken diye,umutlariniz sonmesin diye beklemeyi uygun bulmustum.
Neyse Gecenlerde burada dolasirken,Doksaniki arkadasin inglizce paylastigi burun deliklerinden nefes alma teknigini deniyorum 3 gundur,hatta dislerimi bile fircalamadan,nefesim harika hemde bu egzersizi denedikten sonra..Ama bir iki hafta daha beklemek istemistim,ama senin mesajindan sonra dayanamadim belki bu arada baska arkadaslara iyi gelir kurtulurlar..Zaten Doksaniki'ye bile anlatmadim.Sonuctan sonra kendisine tesekkur edecektim..Cunku boyle devam ederse,once Tanrinin mucizesi,sonrada Doksaniki sayesinde iyilesmis olacagim...Umarim sende de ise yarar..Not: Ben gunde 5 dakika oglene dogru,5 dakika da aksama dogru,burnumun bir deligini kapatip digerinden derin nefes aliyorum,kapattigim delikten veriyorum.Sonrada tam tersini deniyorum ve sonuc harika ne diim baska..Tanriya sukurler olsun suan nefesim enfes...Doksanikiye de minnettarim...Umarim herkese iyi gelir bu egzersiz dene lutfen dene ....Sevgiyle kal
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 10:21
peki bu egzersizi yapmaya ba?ladyktan sonra ayny gün içinde etkisini gördün mü yoksa bir iki gün sonra my etkisini gördün
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 14:00
Arkada?lar ben sanyrym sorunu buldum. Aslynda ben bulmadym bir sitede tesadüfen kurtulan bir arkada?yn yorumunu okudum çok mantykly geldi ve sonrasynda çok fazla ara?tyrarak do?ru yolda oldu?umu anladym. Doktorlar bulamyyor çünkü hiç bir hastaly?ymyz yok. Midesinde hiç bir rahatsyzly?y olmayanlar için söylüyorum bunu sanyrym sorunumuz ayny. Sinüzit, geniz akyntysy, alerji, deviasyon, konka büyümesi hepsi bende var ve bunlar nefes alma ?eklimizi de?i?tirmi? özellikle geniz akyntysy yüzünden aldy?ymyz nefes dilimizin arkasyny temizleyemiyor çünkü oraya hava ula?amyyor. Bir iki kere derin nefes aldy?ynyzda aslynda normal insanlaryn nasyl nefes aldy?yny ve oksijenin dili nasyl temizlemesi gerekti?ini ve bizim nasyl nefes aldy?ymyzy, aradaki farky anlayacaksynyz. ?imdi size o yorumu ve linki atycam. Tamamen kurtulmu? bir arkada?yn yorumu:

arkadaslar’!!!!!!!! ben cozumu buldum gibi. bakyn herseyi yaptym kysa surely cozumlerden baska care bulamadym. dilimde tabaka olusmasyna engel olamadym bazen dislerimi dilimi fyrcalayynca koku dahada artty. kan ydrar car t curt hersey temyz vucutta eksyk olan hyc byrsey yok. ama yanlys gyden byr seyler var. her gun agzym kokuyodu demekky hergun dyger ynsanlardan farkly olarak byrseyleri yalnys yapyyorum diye dusundum. nedyr her an yaptygymyz sey tabiki nefes almak. bir cogumuz nefes almasyny bilmiyoruz. nefesy deryn alamyyoruz daha dogrusu. cok basyt byr sey ama gercek bu. o yuzden ne yaparsak yapalym hycbyr fayda vermyyor. pekala neden nefesy deryn alamyyoruz cunku burunsal veya dyger nefes yollary problemymyz var. cok basit bir pratyk yapalym syzynle dilinizi temizleyin 3 -4 saat sonra yemek yyyyn agyzyna attygynyz her lokma sonrasynda deryn deryn nefes alyp verin ci?neme esnasynda ve yutma esnasynda. (bir kere denesin herkes) daha sonra yemegy bytyrdygynyzde 5 dakka deryn nefes alyp vermeye devam edyn dylynyzyn tertemyz oldugunu farkedeceksiniz. ote yandan koku nerelerde artyyor olduguna bir bakalym genellykle otobuste falan artmyyor mu. ylk bindi?iniz otobuste dykkat edyn nefes alma temponuzun cok dusuk oldugunu farkedeceksynyz. bakyn her nefes aslynda dylyn arka syrtyny temyzlyyor. byz dar nefesler aldygymyz ycyn yykayamyyoruz dylyn arkasyny ve normal olara koku olusuyor. yyne dusa gyrdygynyzde nefes almada problem yasadygynyzy hyssedeceksynyz o yuzden bol buharly dusta aldygynyz deryn nefes yle dus sonrasy ne kadar rahatladygynyzy hyssedeceksynyz. son onerym yogo yapara dyyafram kaslarynyzy genysletmek. en azyndan dogru nefes alma teknykleryny netten ogrenyn. (yaklasyk 3 aydyr yapyyorum syzy gereksyz yere umutlandyrmamak adyna garanty olmadan yazmadym) syfalar…

Kaynak: http://www.herturlu.org/agiz-kokusunu-onleme/#ixzz2Qr6mej00

Mahoni benimle ileti?ime geç lütfen özelden mesaj at mail adresimi yazyyorum.
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Nisan-2013 Saat 23:46
Çok te?ekkür ederiz Mahoni. Seni de anlyyorum bizi bo? yere umuda sürüklememek için beklemek istedin ama biz de o kadar çaresizis ki her?eyi denemek istiyoruz. Ve bazen bizim denedi?imiz ve kurtulamady?ymyz çözümle ba?ka bir arkada?ymyz tamamen kurtulabiliyor. Ben de okumu?tum bu egzersizi ama pek ehemmiyet vermemi?tim demek gerçekten i?e yarayabiliyormu?. Ama ?u da var ki bu egzersizi byrakynca acaba tekrar ba?layacak my?? Yani her daim mi yapaca?yz? Gerçi i?e yarasa ömrümüz boyunca hiç erinmeden yaparyz o ada ayry mesele. Neyse tekrar te?ekkür ederiz payla?ty?yn için. Deneyece?im ben de geli?meleri payla?yrym.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2013 Saat 02:35
Sevgili Sifa
Yani bu egzersize baslar baslamaz duzelme olduguyla ilgili dikkat etmedim.Ama sanirim aynu gun agiz tadim degisti'diye hatirliyorum..Sanirim oyle olmasaydi belkide birakmis olurdum..Birde orda yazan suydu,4aydan once pes etmeyin'diyordu..Yani sanirim ayni gun etkisini gordum..
Umarim Doksaniki sayesinde,bir nebze care olmusumdur..
Bu egzersizden goruluyorki benim de geniz akintim,yada sinuzlerle ilgili bir problemim vardi,ki iyilesme gerceklesti'diye dusunuyorum..Yinede konunun uzmanlari aydinlatabilir bizleri...Burdaki problemi olan her arkadasimin kurtulmasi dilegiyle...
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2013 Saat 02:42
Sevgili Afaf,Sifa kardesime yazdigim mesaj umarim sendinlatir..Sabredin,dua edin,Allah diger insanlari kullanip care gonderecektir herkese..Bu,bir doktor vasitasiyla,yada bilgisi olan insanlar vasitasiyla olabilir..Sevgiyle kalin..
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2013 Saat 02:42
Sevgili Doksaniki,sana ozelden mesaj attim..Gorusmek dilegiyle..
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2013 Saat 02:43
Umarim seni de aydinlatir...Afaf kardesime...
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Nisan-2013 Saat 02:51
Sunuda unutmamak lazim.
Bu sitenin olusumunda emegi gecen,saygideger Aydinmur Hocam ve degerli Admin beye daima tesekkur etmeli ve dualarimizda kendilerini daima hatirlamaliyiz'diye dusunuyorum..Ve herkesin benimle ayni fikirde olacagindan hic suphem yok'diye dusunuyorum...Tesekkurler
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2013 Saat 15:44
Slm arkadaslar Nefes alip verme egzersizine devam ediyorum.
Ama dun eski kotu koku birazcik geri gelmeye basladi..Ama eskisi gibi siddetli degil tabiki..Ama vazgecmek yok devam edicem...Bugun yine iyi...simdilik bu kadar...Bilginize
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2013 Saat 22:10
mahoni gelismeleri bizimle paylastigin icin tesekkurler lutfen devam et senin iyilestigini görmek bize umut veriyor. Bir de ben bu egzersizi tesadüfen yabancı sitelerden buldum ayni bizim forum gibi bir forumda yazmıslardı bence arastirmaya devam et belki daha etkili bir yöntem bulabilirsin
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2013 Saat 14:19
Arastirmalara tabiki devam doksaniki..Ben iyilessem bile devam edicem.Belki yeni birsey bulur da sizin icin sizinle paylasirim..Cunku birtek biz,1birimizi anlariz...Bugun nefesim yine hafif ve iyi...Ve hatta dislerimi bile fircalamadim daha..Aslinda ozellikle bazi gunler fircalamiyorum dislerimi.Ki bakiim nefes kokum nasil diye..
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Nisan-2013 Saat 21:10
kesinlikle doksaniki nin paylaştığına katılıyorum. Şehirler arası yolculukta,otobüslerde sınıfta vs artıyor. ve ayrıca büyük ihtimallede hepimizin sorunu aynı..Sizce bunu herzamanmı yapacağız yoksa bir zaman sonra geri gelecekmi ?
IP
RoyalAlbert
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 21
Alıntı RoyalAlbert Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Nisan-2013 Saat 19:47
Arkadaşlar bende bu nefes egzersizini denedim.Yani mantıklı geldi çünkü ağız kokusu olduğu için biz devamlı kesik kesik nefesler alıp verme duygusuna bedenimizi alıştırdık şahsen ben çok profesyonel oldum bu yönde.Ama buradaki egzersiz olayını okuduktan sonra kimselerin olmadığı ortamda burnumdan derin şeklde alıp ağız yoluyla dışarıya verdim hemde saatlerce ..Az kesilir gibi olsada yine nefesin formatını eski haline çektikten sonra aynı olay yeniden başlıyor..Bu yüzden de bıraktım ve birazcık gözlemleme yaptım ama inanın kimse adam akıllı burnu ile derin nefes çekipte ağzından vermiyor herkes Allah ne verdiyse ona göre alıyor veriyor ve ağızları kokmuyor ...Birde 4 ay devam edilme hususu var ben o kadar yapmadım bunuda belirteyim yapan arkadaşlar yanlış düşünüpte hevesleri kırılmasın.
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2013 Saat 18:52
Ağzından alıp da burnundan vermek değil ki olay, burnundan alıp verdiğin her nefes dilini temizlemeli. Nasıl kapalı kalan bir oda havalandırılmazsa kokar, ağzımızda o sekilde. Burnumuz işlevini tam olarak yerine getirip de dilimizin arkasını oksijenle temizleyemediği için koku oluşuyor. Sanırım bizim havalandırma sistemimiz bozuk. Benim için koku ergenlik döneminde tam burnumun şekil değiştirmeye başladığı zamanlarda başladı. Burunda eğrilik ya da geniz akıntısı da nefes alma şeklimizi değiştiriyor en azından benim için öyle.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Nisan-2013 Saat 16:49
doksaniki o zaman burnumuzdaki sorunlar düzelirse nefes alma şeklimiz de değişebilir ? ayrıca bu tekniği bir müddet yaptıktan sonra artık alışıyormuyuz yoksa ömrümüzün sonuna kadar bunumu yapacağız
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 16:36
Bir burun deliğini kapatıp diğerinden verme şeklinde olanı ben de denedim. Arkadaşlarda kokuyu geçirmiş ama benim koku arttı. Ya da ben kokuyu almaya başladım. Çürük bir şey gibi koku geliyor.

Doğru nefes almak birçok sağlık sorununa iyi gelir, sesi güçlendirir, ciğerleri güçlendirir falan da ağız kokusu ile ilgisi bana mantıklı gelmedi. Çünkü yanlış nefes de alsanız oksijen burnunuzdan geçiyor. Doğru nefes almak diyaframla alakalı bir şey.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 19:23
Arkadaslar laptopum bozulmustu yazamadim size..
Benim dun ile evelki gun eski kokum geri geldi ve cok uzuldum tabiki..ama tabiki egzersizi ilk gunden beri yaklasik 2 dakika falan yapiyordum..ama bugun yaklasik 5dk yapinca yine kokuda azalma oldu...ama yuzdeye vurursak,ilk gun %95 azalmis iken bugun % 70 azalma var diyebilirim..
Yani durum simdilik bu..Bilemiyorum benim sorunum nerden kaynakli? Sol burun deligim kendimi bildim bileli tikali..Hatta nefes alirken bile zorla aliyorum zorlaniyorum...Iyi bildiginiz, ilgilenen bir KBB doktoru varsa bana adini telini yada hangi hastanede oldugunu yazarsaniz gider,sonuclari paylasirim...Sevgiyle kalin
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 21:30
mahoni benim de aynı şekilde sol burun deliğim sürekli tıkalı. kbb doktoruna gittim ve sola doğru deviasyon var dedi yani burun kemiğim sola doğru eğri olduğu için ve de burun etlerim çok şişmiş olduğu için doğru düzgün nefes alamıyorum.
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2013 Saat 13:28
Sevgili Doksaniki,bugun koku %70 yok..Sanirim bizim problemimiz ayni gibi..Eskiden 2 dakika yapardim egzersizi.
Ama bunu 5dakikaya cikarinca kokuda epey azalma oluyor..
Ne biliim acaba problemimiz burun,akinti,(bilmedigimiz akinti)yani ust solunum yollarindanmi kaynakli anlamadim!
Ben eskiden antibiyotik kullandigimda kokudan eser kalmazdi.
Demekki Rasit Beyin dedigi gibi,vucutta bir yerde bir iltihap var ama nerde? Bu bilgiyide paylasiim dedim..
IP
admin
Yönetici
Yönetici

Gönderilenler: 10025
Alıntı admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Mayıs-2013 Saat 20:36
Boş verin ağızdan burundan hava vermeyi.
Bunlar tıbbi geçerliliği olmayan içi boş uygulamalardır. Ben size etkili bir egzersiz söylüyorum: sümkürün.

Burnunuzda sümük olmasa bile, lavaboya gidip şiddetli ve gürültülü bir şekilde uzun uzun sümkürün, sonra burnunuza su çekin. Her saat başı bunu yapın.

Hiç olmazsa tıbbi dayanağı olan bir uygulamadır.
-M
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2013 Saat 15:15
Beyler siz hangi antibiyotigi kullaninca koku gidiyor acaba ?
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2013 Saat 13:06
Bugunde kokuda %60-70 azalma var..Bne sanirim etol fort kullanmistim ve kesinlikle koku sifirlaniyordu..Hatta ertesi gunun sabahinda bile agiz kokum superdi antibyotik kullandigimda..Durum simdilik bu yonde egzersizle ilgili.
IP
rıfkı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı rıfkı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2013 Saat 19:23
arkadaşlar bence hepimizin ortak sorunu olan bu kokunun tamamına yakını burunla alakalı ( istisnai mide rahatsızlığı olanlar dışında ). ağız içi kaynaklı dense de gittiğimiz diş doktorlarının çoğu ağızla ilgili ne yapıyor ? ya da kayda değer sonuç alan var mı ? en fazla diş taşlarını temizliyorlar geçer diye gönderiyorlar. ama sorun bu kadar basit değil , olmamalı. bence doğru nefes alındığında ki burada burun devreye giriyor, ( yani eğrilikten kaynaklı tıkanıklık vs vs ) nefes almayı kısıtladığı için dil kendini temizleyemiyor , hava alamıyor ve pas oluşuyor . Birçoğumuz doktor değiliz ama bu konuda en az onlar kadar uzmanlaştığımızı düşünüyorum artık , çünkü bu sorun insanı araştırmaya itiyor ve her türlü ihtimali değerlendirmeyi öğreniyorsun. ben burun ameliyatı olacağım , gelişmelerden tekrardan haberdar ederim.Allah hepimize bol şifa versin kardeşlerim.
IP
furkan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 6
Alıntı furkan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Mayıs-2013 Saat 15:15
Mahoni ben bu sorunum için istanbullara kadar gelmiştim ama sürekli gelip gitmem mümkün olmadığı için doktor beni burada bir doktora yönlendirdi istersen adresi ben sana yazayım belki yararı olur sende bizimle paylaşırsın adres beşiktaşta (fulya jinemed) hastanesi orada 3 doktor bir araya gelmiş sadece bi işe odaklanıyor diş hekimi kbb uzmanı ve genel cerrah. genel cerrahın adı serdar aksoy netten açık adresine ve telefonlarına ulaşabilirsin banada cevap yazarsan sevinirim bende sürekli araştırma halindeyim
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2013 Saat 15:26
Arkadaslar herkese tsk ederim bilgileriniz icin..
Benim nefes egzersizi devam ediyor ve bendeki koku kesinlikle eskisi kadar degil..Yani yuzdeye vurursak,%60 kokuda azalma var ve ben hergun 5 dakika nefes egzersizine devam ediyorum..Furkan kardes cok saol verdigin doktor bilgisi icin..Ama merak ettim sende de sorun KBB kaynaklimi? Ve belirttigin bu doktorlara gittinmi? Ben mutlaka ugrayacagim dedigin hastaneye ve sanada gelismeleri yazarim..Herkesin kurtulmasi dilegiyle
IP
adem
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı adem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2013 Saat 00:40
arkadaşlar
bendeki sorunun, sindirim sistemi kaynaklı olduğuna yüzde yüz eminim .
uzun denemelerden sonra şöyle bir şey keşfettim.(tabi eşimin yardımıyla)
ekmeği ve tatlıyı,şekerli her şeyi,galeta hariç her türlü hamur işini,çay kahve ,kola ve fantayı tamamen kestim ve gene yatmadan önceki 4-5 saat yemeği kestim .
Bu düzeni 10-15 gün uygulamayı başardığım dönemlerde kokudan tamamen kurtuldum.
artık tamam deyip normal yeme içmeye döndüğümde, sorun tekrarlandı.
IP
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Mayıs-2013 Saat 18:18
mahoni kardeşim bence 1 haftalık nidazol tedavisiyle senin ağız kokun geçer bence doktor felan değilim ama anlattıklarına göre burun egzersizini iyi nefes alamadıgın ıcın yapıyormussun nidazol da 1 hafta sabah akşam kullanırsan kokunun gececegıne ınanıyorum kardeşim g.olsun inş iyileşirsin
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu