Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: DONDURMA Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
MMMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı MMMM Cevaplabullet Konu: DONDURMA
    Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 04:13
Arkada?lar ben dondurma yedi?imde a?yz kokum büyük ölçüde azalyyor hatta yok oluyor. Dilimdeki beyazly?yda büyük ölçüde siliyor süpürüyor. Bunun sebebi nedir?

Ayryca dilimdeki beyazlyk için hangi bran?taki doktora gitmem gerekiyor?
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 34
Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 11:12
Ben sadece buzlu dondurma yedi?imde ya da so?uk su içti?imde azalyyor. ?ekerli vanilyaly dondurmalar arttyryyor senin için de öyle mi?
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 13:53
murat hocanyn buzla ilgili bi mesajy vardy buradan ula?abilirsin ikisi alakaly olabilir

http://agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=652&PID=463#463

dilindeki beyazly?a gelince kbb veya gastroenterelojiye gitmelisin mesela önce birine gidip bizle alakaly bi durum de?il derlerse di?erine gidebilirsin
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2013 Saat 05:27
Dilinizde ki beyazly?yn tek bir nedeni olamayaca?y için tek bir bran?a gitmenizden bahsedemeyiz. Bu bademcikten olabilir kbb a gidersiniz, Mide deki mantarlardan olabilir dahiliye ye gidersiniz. Yani syrasyyla kbb, dahiliye, gastroenteroloji bölümlerine gidebilirsiniz. Elbet biri sizi yönlendirecektir. Ayryca sadece buzu a?zynyza alsanyz da kokunun gitti?ini fark ederseniz. So?uk su içti?iniz de kysmen bu olabilir. Bu da sanyrym so?ukta yani belli derecenin altynda bakterilerin üreyememesinden kaynaklanyyor. Hani diyoruz ya a?zymyz kapaly kalynca koku artyyor diye. Kapaly kalynca sycaklykta artyyor haliyle ve bakterilerin aktif hale gelmesi için muazzam bir ortam olu?uyor. Sonra da bizim hayatymyzy zindan ediyorlar, ah ?u anaeroblar:)
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2013 Saat 07:30
valla ben ilk defa duyuyorum sut ve sut urununun sendeki efesine :) sana oyle geliyordur sut ve sut urunleri agizda bakteri olusumunu hizlandirir hele sekerli seyler agizda sindirilmeye baslanir
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu