|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: A?yzyn Kapaly Olma Durumu | |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Konu: A?yzyn Kapaly Olma Durumu Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 04:25 |
Merhabalar tam gaz ara?tyrmalara devam ediyoruz, benim sorum a?yz 5-6 dakika gibi bir zamanda kapaly kalynca kokunun artmasy dildeki pasyn belirginle?mesi bir?eye i?aret olabilirmi ? forumdan bir arkada? anaerob bakteri üreyebilir demi?ti bu ne anlama gelmekte ? te?ekkür ederim
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 13:39 |
burnumuzdan yeteri kdr hava gelmiyo olabilir ve bu da dilin özellikle arka kysmynda oksijensiz ortamy seven anaerob(oksijensiz solunum yapan)bakterilerin artmasyny sa?layarak kokuya ndn olabilir diye dü?ünüyorum
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 11-Nisan-2013 Saat 05:18 |
Evet bunu bende farkettim. Misal uzun süreli konu?tu?umda koku azalyyor ama bir yarym saat bir saat kapaly kalsyn off nasyl berbat bir hal alyyor:)Evet bu a?yz florasynda anaerob bakterilerin varly?yny gösterir. Ama bu bakteriler herkeste olabilirmi? zaten Murat Hocamyz demi?ti ve tamamen de yok edilemezler. Yani düz mantyk anaerobik bakteriler koku yapyyorsa öldürelim gitsin:) diyemiyoruz.
|
|
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Gönderim Zamanı: 12-Nisan-2013 Saat 04:38 |
a?zym kapaly olunca dil kökünde tabaka olu?maya ba?lyyor kokuyu o yapyyor dilimi fyrçalady?ymda koku kayboluyor tekrar yine ayny, en azyndan azaltmanyn yolunu bilsek
|
|
cihat1762
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 15-Ekim-2016 Saat 17:15 |
ben uzun zamandır bu problemi yaşıyorum. bugün dişçiye gittim saha önce dahiliye ve kbb ye gitmiştim. ikiside büyük ihtimal senin sorunun ağız içi kaynaklı dediler. dişçide röntgen çektim ve 4 tane ufak çürük oldugunu ögrendim biri baya ilerlemişti. ilerlemişti dedigim kanala vurmasına az kalmıştı. dolgu yapılacak dedi. şimdi benim sorum şu dolgu yaptıktan sonra koku kesin olarak geçermi? vede ağız içi kaynaklı kokular burundan gelirmi?
|
|
denizedogru
Üye Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Gönderim Zamanı: 16-Ekim-2016 Saat 14:17 |
Arkadaslar o kadar gereksiz seye para veriyoruz. Pharmol zn gargara alin agiz ici kaynakli ise gecirir, gecmezse de zarari olmaz. Gargara kullanmak bizim icin gerekli diye dusunuyorum.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|