|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10-Nisan-2013 Saat 04:25 |
Merhabalar tam gaz araştırmalara devam ediyoruz, benim sorum ağız 5-6 dakika gibi bir zamanda kapalı kalınca kokunun artması dildeki pasın belirginleşmesi birşeye işaret olabilirmi ? forumdan bir arkadaş anaerob bakteri üreyebilir demişti bu ne anlama gelmekte ? teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
burnumuzdan yeteri kdr hava gelmiyo olabilir ve bu da dilin özellikle arka kısmında oksijensiz ortamı seven anaerob(oksijensiz solunum yapan)bakterilerin artmasını sağlayarak kokuya ndn olabilir diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Evet bunu bende farkettim. Misal uzun süreli konuştuğumda koku azalıyor ama bir yarım saat bir saat kapalı kalsın off nasıl berbat bir hal alıyor:)Evet bu ağız florasında anaerob bakterilerin varlığını gösterir. Ama bu bakteriler herkeste olabilirmiş zaten Murat Hocamız demişti ve tamamen de yok edilemezler. Yani düz mantık anaerobik bakteriler koku yapıyorsa öldürelim gitsin:) diyemiyoruz.
|
|
![]() |
|
ormes
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
![]() ![]() ![]() |
ağzım kapalı olunca dil kökünde tabaka oluşmaya başlıyor kokuyu o yapıyor dilimi fırçaladığımda koku kayboluyor tekrar yine aynı, en azından azaltmanın yolunu bilsek
|
|
![]() |
|
cihat1762
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
![]() ![]() ![]() |
ben uzun zamandir bu problemi yasiyorum. bugün disçiye gittim saha önce dahiliye ve kbb ye gitmistim. ikiside büyük ihtimal senin sorunun agiz içi kaynakli dediler. disçide röntgen çektim ve 4 tane ufak çürük oldugunu ögrendim biri baya ilerlemisti. ilerlemisti dedigim kanala vurmasina az kalmisti. dolgu yapilacak dedi. simdi benim sorum su dolgu yaptiktan sonra koku kesin olarak geçermi? vede agiz içi kaynakli kokular burundan gelirmi?
|
|
![]() |
|
denizedogru
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21-Eylül-2016 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar o kadar gereksiz seye para veriyoruz. Pharmol zn gargara alin agiz ici kaynakli ise gecirir, gecmezse de zarari olmaz. Gargara kullanmak bizim icin gerekli diye dusunuyorum.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |