|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: So?an Kokusu | |
Yazar | Mesaj |
hakan44
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
Konu: So?an Kokusu Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2013 Saat 07:27 |
murat hocam benim kokumun ipucusu, kar?y taraf bana so?anmy yedin diye soruyor halbuki hiç yemedi?im halde,
di? ve kbb uzmanlaryna gitmi?tim herhangi bir?ey bulamadylar hatta sinüs tomografi çektirdim temiz çykty akci?er pa çektirmi?tim oda temiz çykty mideden so?ana benzeyen bir koku a?yza yükselebilrmi ve sürekli hissediyorum yani kronik bi durum |
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 31-Aralık-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2013 Saat 12:14 |
Bilmiyorum.
Bunlar subjektif yorumlardyr ve de?ersizdir. Birisi so?ana benzetir di?eri gazoza benzetir, ba?kasy fareye benzetir. Hiç bir belirleyicili?i yoktur |
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2013 Saat 08:24 |
Hocam ben de zaman zaman so?an yemedi?im halde so?an yemi?im gibi bir tat alyyorum. Midem hassasla?ty?y ve yükseldi?i zamanlarda oluyor. Reflü testlerini yatyrdym sonuclar hep negatif ama midemde bir hassasiyet var ve özellikle uzun sallantyly yolculukta, yorgunlukta cok artyyor reflü belirtileri.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|