Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Lanet Agiz Kokusu Çözüm Önerileriniz Buraya Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
01adanali
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Konu: Lanet Agiz Kokusu Çözüm Önerileriniz Buraya
    Gönderim Zamanı: 05-Mayis-2013 Saat 14:37
merhaba kardeslerim , bende agiz kokusundan müzdaribim.2 senedir bu sorunu yasiyorum 17 yasindayim.Lütfen etkili oldugunu düsündügün bildigin yöntemleri bana söyler misin lütfen çok üzücü okul hayatim sosyal hayatim perisan halde.
simdiden tesekkür ederim yardimci olan herkese ...
IP
adem
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı adem Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Mayis-2013 Saat 01:25
merhaba kardesim
eger koku sorunun sindirim sistemi kaynakli ise;
3 çözüm önerim var .
ilk ikisi tamamen geçici ama gün boyu kalici.(acil özgüven ihtiyaci için)
üçüncüsü ise sistemi uyguladigin sürece çok daha kalici
1.sabah kalktigimda bir bardak çok sicak suya yarim limon sikiyorum .mümkün oldugu kadar hizli içiyorum.baska hiç
bir sey yemiyorum içmiyorum.bir yada iki saat sonra bir tane daha içiyorum .aksam yemegine kadar gün boyu hiç bir sey yeyip içmiyorum.gün boyu koku olmuyor.

2.sabah kalktigim da yogurt(marketten,yagsiz) bir kaç kasik yiyorum ve her on onbes dakikada bir, bir kasik aliyorum.aksam yemegine kadar bir sey yemiyorum içmiyorum .gün boyu koku olmuyor.

3.bu çözüm daha kalici ama 10-15 gün sonra kesin neticesini görebiliyorum.
ekmek ve her türlü hamur isini,seker ve sekerli her seyi,çayi kahveyi kola-fantayi kesiyorum.ekmek yerine galeta yiyorum.kahvaltiyi normal öglen yemegini normal yiyorum ama aksam yemegini yatmadan 5 saat önce yemis oluyorum.o imkan olmadiginda aksam yemegini tamamen iptal ediyorum.maksat, yattigimda mide tamamen bos olsun.bu düzeni 9-10 gün uyguladigimda kokunun geçtigini gördüm.
düzeni degistirince bir müddet sonra geri geliyor.belki aylarca uygulayabilsem tam kalici olacak.
IP
Biktim
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Alıntı Biktim Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 10:29
Adem bey, siz bu uygulamalara devam ediyormusunuz ve halen faydasini görüyormusunuz?
IP
kurtul
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 17
Alıntı kurtul Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 17:28
açikçasi yillardir ugrasanlar olarak elimizdeki seyler; sirke+su, limonlu su, nidazol, dili ve disleri iyice firçaladiktan sonra dilin köküne kadar tamamen pamukla silmek, adaçayi gargarasi(geniz akintisina biraz da olsa iyi geliyor), tuzlu suyu buruna çekmek, agizda yavas yavas karanfil emmek, çok yagli veya çok sekerli seylerden uzak durmak, doktora gidip alerji testi yaptirmak(belki bir ise yarar), pharmol zn gibi çinkolu ürünler, naneli sakiz atip bol bol su içmek(bi süre sonra etkisi sifir olsa da), ve bence en nemlisi kapsamli bir kbb muayenesi. durumunuz varsa özel bir hastanede uzman bir doktora görünün. nasilsa bin tane test yapiyorlar açikçasi islerine de geliyor, bizim isimize de geliyor.
mide için de dahiliyeye gitmek, süpheler fazlaysa endoskopi yaptirmak.
eger ortakulak iltihabi varsa üstünde durulmali( kurtulan bir kisi olmustu bunu çözüp)
bademcikler girintili çikintili ise bademcik tasi aramak
ihtimal vermiyorum pek ama dis taslarini temizletmek, dolgulari yeniletmek
IP
01adanali
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanali Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2013 Saat 22:46
sunlarin hiç birinden malesef yanit alamiyorum ne nidazol ne sirke+su ne limonlu su vs ...
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2013 Saat 00:23
evet alerji ilaci allegra(eski ismiyle telfast) 180 lik 20 kapsüllük ilaç yaklasik 14 günden sonra çözüm:)
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2013 Saat 10:27
2 kutu allerset kullanan biri olarak, bu gün allegra alip deneyecegim. 14 gün olmasa bile, 24 - 34 güne bile raziyim :)
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2013 Saat 14:39
allegra kaç gün etkili acaba mesala bana flagly 3-4 gün etkili oluyo oksijenli su 5-6 saat bu allegra 14 gün sonra iyilestirme yapiyosa ne kadar etkili tekrar kokunun gelmesi. tamamen geçirse keske
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Eylül-2013 Saat 23:48
allegrayi yeni kullanmaya basladim, açikçasi pek bi ümidim yok ama aklimdaki bir soru isaretini eksiltmis olurum.

gelismeler için takipleyin :)
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2013 Saat 18:49
ilaci birakinca bende 4-5 gün sonra koku geri geliyor
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu