|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05-Mayis-2013 Saat 14:37 |
merhaba kardeslerim , bende agiz kokusundan müzdaribim.2 senedir bu sorunu yasiyorum 17 yasindayim.Lütfen etkili oldugunu düsündügün bildigin yöntemleri bana söyler misin lütfen çok üzücü okul hayatim sosyal hayatim perisan halde.
simdiden tesekkür ederim yardimci olan herkese ... |
|
![]() |
|
adem
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13-Mayis-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 6 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba kardesim
eger koku sorunun sindirim sistemi kaynakli ise; 3 çözüm önerim var . ilk ikisi tamamen geçici ama gün boyu kalici.(acil özgüven ihtiyaci için) üçüncüsü ise sistemi uyguladigin sürece çok daha kalici 1.sabah kalktigimda bir bardak çok sicak suya yarim limon sikiyorum .mümkün oldugu kadar hizli içiyorum.baska hiç bir sey yemiyorum içmiyorum.bir yada iki saat sonra bir tane daha içiyorum .aksam yemegine kadar gün boyu hiç bir sey yeyip içmiyorum.gün boyu koku olmuyor. 2.sabah kalktigim da yogurt(marketten,yagsiz) bir kaç kasik yiyorum ve her on onbes dakikada bir, bir kasik aliyorum.aksam yemegine kadar bir sey yemiyorum içmiyorum .gün boyu koku olmuyor. 3.bu çözüm daha kalici ama 10-15 gün sonra kesin neticesini görebiliyorum. ekmek ve her türlü hamur isini,seker ve sekerli her seyi,çayi kahveyi kola-fantayi kesiyorum.ekmek yerine galeta yiyorum.kahvaltiyi normal öglen yemegini normal yiyorum ama aksam yemegini yatmadan 5 saat önce yemis oluyorum.o imkan olmadiginda aksam yemegini tamamen iptal ediyorum.maksat, yattigimda mide tamamen bos olsun.bu düzeni 9-10 gün uyguladigimda kokunun geçtigini gördüm. düzeni degistirince bir müddet sonra geri geliyor.belki aylarca uygulayabilsem tam kalici olacak. |
|
![]() |
|
Biktim
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
![]() ![]() ![]() |
Adem bey, siz bu uygulamalara devam ediyormusunuz ve halen faydasini görüyormusunuz?
|
|
![]() |
|
kurtul
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Agustos-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
açikçasi yillardir ugrasanlar olarak elimizdeki seyler; sirke+su, limonlu su, nidazol, dili ve disleri iyice firçaladiktan sonra dilin köküne kadar tamamen pamukla silmek, adaçayi gargarasi(geniz akintisina biraz da olsa iyi geliyor), tuzlu suyu buruna çekmek, agizda yavas yavas karanfil emmek, çok yagli veya çok sekerli seylerden uzak durmak, doktora gidip alerji testi yaptirmak(belki bir ise yarar), pharmol zn gibi çinkolu ürünler, naneli sakiz atip bol bol su içmek(bi süre sonra etkisi sifir olsa da), ve bence en nemlisi kapsamli bir kbb muayenesi. durumunuz varsa özel bir hastanede uzman bir doktora görünün. nasilsa bin tane test yapiyorlar açikçasi islerine de geliyor, bizim isimize de geliyor.
mide için de dahiliyeye gitmek, süpheler fazlaysa endoskopi yaptirmak. eger ortakulak iltihabi varsa üstünde durulmali( kurtulan bir kisi olmustu bunu çözüp) bademcikler girintili çikintili ise bademcik tasi aramak ihtimal vermiyorum pek ama dis taslarini temizletmek, dolgulari yeniletmek |
|
![]() |
|
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
sunlarin hiç birinden malesef yanit alamiyorum ne nidazol ne sirke+su ne limonlu su vs ...
|
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
evet alerji ilaci allegra(eski ismiyle telfast) 180 lik 20 kapsüllük ilaç yaklasik 14 günden sonra çözüm:)
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
2 kutu allerset kullanan biri olarak, bu gün allegra alip deneyecegim. 14 gün olmasa bile, 24 - 34 güne bile raziyim :)
|
|
![]() |
|
nyse_o
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
![]() ![]() ![]() |
allegra kaç gün etkili acaba mesala bana flagly 3-4 gün etkili oluyo oksijenli su 5-6 saat bu allegra 14 gün sonra iyilestirme yapiyosa ne kadar etkili tekrar kokunun gelmesi. tamamen geçirse keske
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
allegrayi yeni kullanmaya basladim, açikçasi pek bi ümidim yok ama aklimdaki bir soru isaretini eksiltmis olurum.
gelismeler için takipleyin :) |
|
![]() |
|
king
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
ilaci birakinca bende 4-5 gün sonra koku geri geliyor
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |