|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Bir soru sormak istiyorum | |
Yazar | Mesaj |
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: Bir soru sormak istiyorum Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2013 Saat 13:47 |
Murat hocam ben kan tahlili,dışkı tahlili yaptırdım dahiliyeye ve genel cerrahiye göründüm maşallah her şeyim temiz çıktı.Bir KBB doktoruna gittim direk bana reflü dedi.Nexium adında ilaç verdi 4 gün oldu kullanıyorum kokuda bir azalma olmadı.Sabahları her uyandığımda dilim bembeyaz oluyor ve dilimi emip tükürdükten sonra yeşil-sarı karışımı rengi tükürük oluyor.Ne yapmalıyım
|
|
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 10-Mayıs-2013 Saat 13:48 |
Ayrıca bademcik ameliyatı da oldum ağız kokusu için
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|