Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Bağırsak ve mide kaynaklı sorunlar Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Konu: Bağırsak ve mide kaynaklı sorunlar
    Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2013 Saat 13:22
Bunun için günde bir tane sarımsak yutulmasını önerenler var. Büyük olmasın ama boğazınıza falan takılır. Sorununun kaynağı mide ve ağırsak olanlar ya da bundan şüphelenenler gece yatmadan bir adet kullanabilirler. Aslında sadece koku için değil bir çok şeye faydası var sarımsağın. Herkes sağlık için kullanmalı. İnşAllah faydası dokunan olur.
IP
evian
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2013 Saat 20:45
babanne taktigi bunlar sorun mide bagirsaktaki mantar turevi sporlularsa en etkin cozum kudretnari ve çorek otu yagi yanisira bitkisel komur kullana bilirsiniz iyi gunler dilerim
IP
Akyıldız
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 30
Alıntı Akyıldız Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Eylül-2016 Saat 05:43
son gastroenteroloji dr u na gittiğimde isyanımdan beni dinleme erdemini gösterdi. Şu an a kadar verdiğim mücadelede çok yol aldım. fakat tam kökünü kazıyamamışım. şöyle bir keşfim daha oldu ki onu da paylaşmak istiyorum. Kızılay maden sodayı içince midem piyano çalmaya başlıyor ve yoğun bir gaz boşaltımı olmaya başlıyordu. sonuçta da ağız kokusu sıfırlanıyordu. fakat nereye kadar soda ile idare edilebilir ki. bu hikayeyi dr a anlattım. bağırsak veya mide de, her nerede ise bir gaz birikimi var demek ki diye düşündüm. Dr oluşan gazın çözümü olarak bir ilaç yazdı. kullandığım gün etkisini gördüm. şiddetle tavsiye ediyorum. Dicetel 50 mg. bağırsak ve mide gazına etki eden bir ilaç. üstüne basa basa söylemekte fayda var. Dr a danışmadan almayınız. saygılar.
IP
Mkkk
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Alıntı Mkkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2016 Saat 10:32
Bağırsak gazı ve safra ile ilgili herhalde endikasyonlarina baktım ...bende bikere dahiliye doktoruna gtmistim dedim ki strese ve sıkıntıya bağlı midede gaz oluşumu bağırsakta gaz oluşumu var hocam dedim zaten karnımı dinledi mide bağırsak çok hareketli dedi endoskopi sonucuna bakmıştır zaten gastro...reflu var demişti mide asidi dusurucu ve pankreoflat ( mide barsak ) gazı için ilaç vermişti pankreoflat ciddi anlamda gazı aliodu yani karnım habire gur gur etmiodu böle bi ilaç gibi gözüktü dicetel bana ama danışmadan kullanılmaz tabi
IP
I feel ıt comın
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 56
Alıntı I feel ıt comın Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ağustos-2022 Saat 09:58
Merhaba burun alerjisi benim muzdarip olduğum bir konu. Belirtileri ve tedavisi ile ilgili çok güzel iki kaynak video buldum ve aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilir. Bağırsak ve karaciğerle ilişkili olması da ilginç. Kısaca burundaki yapısal sorun ve bağırsak, karaciğere etki eden şeyler tüketerek alerji belirtilerini ortaya kaldırlabileceğini anlatıyor. Ağız kokusu ile ilgisi ise burnun çok fazla salgı yapması ve boğaza akması sonucu boğazda birikmesi kokması diye düşünüyorum.

1) https://youtu.be/adxAA28NpCs

2) https://youtu.be/nzOQkyKYEDQ
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu