|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Tuhaf bir sorun :S | |
Yazar | Mesaj |
MMMM
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Nisan-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Tuhaf bir sorun :S Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 06:34 |
Bugünlerde fark ettim ki sağ burnumdan nefes aldığımda koku çok azalıyor. Sol burnumdan aldığımda ise koku artıyor. Sağ burnuma doğru kemiğim eğri imiş özellikle oradan sıkıntı çekiyorum zaten. Fakat bazen açılıyor biraz. Sol tıkanıp sağ açıldığı zaman koku ciddi anlamda azalıyor.
Neden olabilir? |
|
Kader
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 13:03 |
benimde sağ tarafa doğru eğri burnum yaşım tuttuğu zamn deviasyon ameliyatı olmayı düşünüyorum
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 15:20 |
ben ameliyat olucam hala araştırma hastanesinin aramasını bekliyorum solumda et sağımda eğrilik var. endoskopi yaptırdım sonuç midede sıkıntı yokdedi patolajiden sonucu bekliyorum. alerji testinden sonuç çıkmadı. tabi bu alerji olmadığı anlamına gelmiyo çünkü sınırlı sayıda şeyle test ediyolar. bugun eczaneden Nose Clean aldım. kullanmaya başladım. daha net sonucu yazamam ama bunun sürekli kullanılması zaralımıdır. arz ederim
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2013 Saat 17:43 |
MMMM bende de tam tersi. sorunlarımız aynı gibi.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|