|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlari biliyor muydunuz? | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2013 Saat 20:10 |
Nefeste aseton seviyesini ölçen portatif cihazin prototipi bu gün yayinlandi.
http://iop.msgfocus.com/q/1mnI0nq9kYkPBdbIyKIR/wv -M |
|
![]() |
|
evian
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Aralik-2011 Konum: Agri Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
![]() ![]() ![]() |
hocam bunlar alkol metrenin bir turevi degilmi sahsi gorusunuzce ! zatenaseton kokusu akciger iltihaplanmasindan degilmi buyuk bir olasilik ile ?
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Bilgilendirme için tesekkürler Hocam.
Ilettiginiz linkten anladigim kadariyla seker hastalarinin kilo durumlarinin 'nefeslerindeki aseton kokusu miktari' ile takibi amaçli yapilmis. Netten okudugum kadariyla aseton kokusu açlik durumunda ve seker hastalarinda görülen bir durum. Seker hastaligina yakalanan bir arkadasimda bu kokuyu bariz hissetmistim. |
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Koku ölçmede kromatografi altin yöntemdir. Agiz kokusunda ilk defa OralChroma kükürtlü bilesikler için portatif kromatograf üretmisti. Simdi organik bilesikler için portatif kromatograf üretildi.
Bu güzel bir gelisme yarin azotlu gazlar için üretilir ve daha sonraki gün kombine edilerek kükürtlü+azotlu+organik gaz kokusu (agiz kokusu) ölçebilen degerli ürünler çikar piyasaya. Böylece Halimeter gibi sahte makinelerle kendimizi kandirmayiz. Bu makaleye bu sebeple sevindim. Paylasmak istedim. -M |
|
![]() |
|
msms
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam portatif agiz kokusu ölçme cihazlarinin son durumu nedir? Dil rengine göre mi takip edelim? Agzimizin koktugunu kendimizin anlamanin bir yolu olmali?
|
|
![]() |
|
aydinmur
![]() ![]() ![]() |
Agiz kokusu ölçen cihaz (halitometre)ler ile ilgili burada biraz bilgi var:
http://www.agizkokusu.org/agiz-kokusu-olcen-halimeter-halitometre.html Agzinizin koktugunu çevrenize sorarak anlayiniz. -M |
|
![]() |
|
Misafir
Misafir ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Burda yazilanlari okuyrm seker hastalarinin agiz kokusu oldugu soylebiyor ama seker hastasi yakinlarim var agzi koknuyor ben seker hastasi olursam agzim kokarmi diye korkuyorum
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |