Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Agizda yapiskanlik Midede sürekli açlik Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ormes
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Konu: Agizda yapiskanlik Midede sürekli açlik
    Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2013 Saat 11:38
Merhabalar uzun süredir tatildeydim forumumuza giremiyordum ilk müsait zamanimda girdim.
Öncelikle burnumda deviasyon ve her iki orta konkada büyüme var. Sikayetlerim son günlerde artmaya basladi agiz kokum ve sanirim bu nefes kokusuda olabilir sabahlari ve gün içinde özellikle normal insanlarinki gibi degil çok yogun beyaz pas var. Dislerimi ve dilimi firçaladiktan sonra koku 15 dakika minimuma iniyor ama sonrasinda yavas yavas tekrar olusmaya basliyor. Midemde sürekli bir acikma hissi var yanmada çok sik olmaya basladi sabahlari sanki agzima iltihap akiyormus gibi hissediyorum. Tika basa yemek yedigimde ise koku çok azaliyor nedenini anlamis degilim. Deniz veya havuzdan sonrada dildeki pasta kokumda minimuma iniyor ve söylede birsey var zaman zaman geçiyor mesela ayda 1 hafta dikkat edersek çok az oluyor. Geçen dis macunumu degistirdim daha öncede aynisi olmustu koku yine azalmisti ama tekrar eski haline geldi bilmiyorum kafam karisik. Sizce neden olabilir ne yapmam gerekir ? yardimlariniz için tesekkür ederim
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2013 Saat 11:39
Agzima iltihap akiyor buda dislerime yapisiyor gibi hissediyorum ve yavas yavas agzim yapis yapis oluyor :(
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2013 Saat 12:34
Su saydiklarin çogu insanda var bu sayfada. SEKERI HAMURU kolayi meyve suyularini çikartdiginda muhtemelen dilindeki beyazlike gidicektir. Ama koku gitmeyecek büyük ihtimalle. Burun ameliyati olucam hala da olunca bilgilendiririm seni. Miden yaniyosa endoskopi yaptirabilirsin öncelikle.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Agustos-2013 Saat 14:08
Midede yanma hissi var demissin agzina iltihap degilde aci su geliyor olabilir mi?? Belki mideden gelirken akintiyla karsilasiyor ve agza yapiskan koyu kivamli olarak geliyor. Bogazinda falanda bir aci hissediyorsan bu iltihap geldikten sonra bence reflü olabilir. Miden de iltihaplanmis olabilir. Endoskopi yaptirdin mi hiç?? yaptirirsan kesin çözüm alirsin.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25-Agustos-2013 Saat 15:42
sizlerinde tika basa yediginizde agiz kokunuzda büyük oranda azalma oluyormu ?
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2013 Saat 00:13
ayni sorun halen bende de var. sorunun mide kaynakli oldugunu düsünüp, nefes üre testi arkasindan endoskopi yaptirdim. testte helicobacter çikti. ilaçlari kullandim, arkasindan bir test daha yaptirdim. sonuç, temiz. forumdaki arkadaslarin yönlendirmeleriyle sinüs tomografisi çektirdim, burunda kemik egriligi çikti. kisa dogru ameliyat olmayi düsünüyorum. bakalim sonuç ne olacak?!
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Agustos-2013 Saat 10:05
Ben de ayni durumda sayilirim. Endoskopi yaptirdim, helikobakter çikti tedavi oldum. Birkaç ay içinde septoplasti olacagim ancak ppi kullanmama ragmen sabahlari bogaz yanmasi devam ediyor. Tahminlerime göre septoplasti sonrasi nazal koku gitse bile mide kaynakli koku devam edecek. Her gece yemek borusunun mide asidiyle tahris olmasi ilerde kansere yol açabilecek bir olay. 10 sene agiz kokusuyla yasa, sosyal hayatin bitsin, ömrünü bundan kurtulmaya ada sonra tam kurtulmusken 2-3 sene sonra kanser ol. Yani demek istedigim kronik reflünüz varsa buna da bir çözüm bulmak lazim.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Agustos-2013 Saat 10:23
devisyon ameliyati oldum dün bakalim ne olacak suanda tampon var bir hafta sonra çikçak ilaç kullaniyorum suanda içinde antibitiyotikte var tabi etkisi olup olmADIGINI 2-3 ay içersinde anlarim gibime geliyo. ZATEN KOKU GITMESEDE EN AZINDAN HER TOMOGRAFIDE BU RAHATSIZLARIM ÇIKIYODU EN AZINDAN AKLIMDA KALMAZ BELKI BURNUM AKMAYA BASLAR BU BILE BENI SEVINDIRIR.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Agustos-2013 Saat 14:12
Geçmis olsun.
2 aydan önce her hangi bir karar vermemek gerekir.
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Agustos-2013 Saat 17:09
Orjinalini yazan: nyse_o

devisyon ameliyati oldum dün bakalim ne olacak suanda tampon var bir hafta sonra çikçak ilaç kullaniyorum suanda içinde antibitiyotikte var tabi etkisi olup olmADIGINI 2-3 ay içersinde anlarim gibime geliyo. ZATEN KOKU GITMESEDE EN AZINDAN HER TOMOGRAFIDE BU RAHATSIZLARIM ÇIKIYODU EN AZINDAN AKLIMDA KALMAZ BELKI BURNUM AKMAYA BASLAR BU BILE BENI SEVINDIRIR.

o tamponun verdigi eziyet çok kötü oluyor kardesim ya [object HTMLImageElement] tompan silikon mu pamuk mu?
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Agustos-2013 Saat 19:13
ÖNCELIKLE ÇOK TESSEKKÜR EDERIM HOCAM. TAMPON BURNUMUN IÇINDE SILIKON OLMASI LAZIM. EN ZOR GERÇEKTEN BU ZAMANLAR. EN RAHAT ZAMANDA HERHALDE AMELIYAT OLDUGUN ANDIR. SADECE NARKOZ ZAMANINI HATIRLIYORUM. 3 SAAT SONRA ADIMI SÖYLEYEN BIRI BASIMDA HERSEY OLMUS BITMIS. TABI BU ZAMANA KADAR SERUM YEMEMIS BIRI OLARAK ÖNLÜKLE SENI SEDYEYLE AMELIYAT MASASINA GÖTÜRÜYORLAR ORASI BIRAZ GERICI OLUYO. SUANDA BURNUM KANIYOR ARA ARA. AMA IYIYIM GEZIYORUM. HATTA AMELIYAT OLDUKTAN 4 SAAT SONRA KAFETERYADA OTURDUM. BAKALIM TAMPON ÇIKTIKTAN SONRA ANTIBITIYOTIKLERIN ETKISI BITTIKTEN SONRA NE HALDEYIM. BUNU AGIZKOKSUNDAN BIR KURTULUS OLARAK GÖRMÜYORUM. SADECE BIR ADIM OLARAK GÖRÜYORUM. EGER OLURDA AGIZKOKSUNDA BIR AZALMA MEYDANA GELIRSE HERHALDE DÜNYANIN EN MUTLUSU BEN OLURUM. KENDIMI KURMUYORUM OYÜZDEN.BENIM BURNUMDA ET VE DEVISYON VARDI. IKISI BIR ARADA OLDU BAKALIM. GELISMELERI TEKRAR YAZARIM SIZLERE.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2013 Saat 00:00
sanirim et ve deviasyon problemleri ben de var. peki bu operasyon dil pasina etki eder mi? sordugum 2 doktor, dil pasinin sigaradan kaynaklandigini söylediler ama fizyolojik bi sorundan bahsetmediler.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2013 Saat 11:02
HELICOBACTER DIL PASINA ETKI EDIP ETMEDGINE ANCAK 2-3 AY SONRA SÖYLEYEBILIRIM.SEKERLI ÜRÜNLERI BIRAKIP KOLA HAMUR ISLERI SEKERLI ÇAY MEYVE SUYULARI SEKERLER ÇIKOLATA VS. BUNLARI BIR HAFTA BIRAK BAKALIM GIDICEK MI SENDE
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2013 Saat 13:52
NYSE_O çok geçmis olsun. 2-3 Aya senden güzel haberle duyariz insaAllah. Ama dedigin gibi koku geçmese de bu senin için önemli bir adim en azindan bu hastaligi elemis olacaksin. Allah yardimcin olsun, en kisa zamanda iyilesirsin umarim.
IP
Helicobacter
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2013 Saat 17:37
neyse_o; ben onlari biraksam bile, onlar beni birakmaz :)
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Agustos-2013 Saat 23:20
tesekkür ederim iyi dileklerin için sifa. helicobacter güldürdün beni:)lakin bir hafta dene bence sonra gene yersin en azindan etki edicekmi görürsün.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu