|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Kontrol amaçlı ne yaptırmalıyım ? | |
Yazar | Mesaj |
murattt
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Kontrol amaçlı ne yaptırmalıyım ? Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2013 Saat 11:24 |
Merhaba arkadaşlar;
İş yerinde çevremdeki çoğu kişide ağız kokusu duyduğum için bayağı bir rahatsız oluyorum. Ama son günlerde bendemi böyleyim acaba demekten kendimi alamaz oldum. Dişlerimle ilgili bir sorun yok. Kbb uzun süredir gitmedim. Genel olarak kokunun olup olmadığını hangi cihaz söylüyor acaba ? Halimetre vs. gibi cihaz kullanarak verilerle bilgi alabileceğim ya da sizin tavsiye edebileceğiniz yer ya da kişi varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2013 Saat 14:14 |
kardes sen git bogazda guzel bir çay iç birak bu halitofobiyi sende sorun olsa simdiye belli ederdi rahat ol her insanin agi kokar ama sikayet derecesindeyse olay fark kazanir
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2013 Saat 15:35 |
insanlarla konuşurken 1 metre uzağındaki kişinin rahatsız olduğunu görüyorsan o zaman sorun var diyebiliriz. en azından biz böyle durumlarla karşılaşıyoruz.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|