Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: vitamin eksiklikleri Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Konu: vitamin eksiklikleri
    Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 19:24
Arkadaşlar bende b12 vitamininin çok düştüğü bir dönem olmuştu. Hayatımda ilk kez b12 testi yaptırmıştım ve alt sınırdan çok daha daha aşağıdaydı değer. Bu da ciddi anlamda sorunlar getiriyor. Doğru düşünemiyorsunuz bile. iğneleri olduktan sonra ağız kokusunda ciddi azalma hissettim. Kan testlerinizi ihmal etmeyin. Benim birkaç ayda bir düşüyor. Doktora sorup ayda bir iğne yaptırmayı düşünüyorum.
Deneyimlediğim kadarı ile c ve b12 eksikliği ağız kokusu yapıyor.   
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2013 Saat 10:43
Evet bende de b12 eksikliği var. Ne zaman doktora gitsem hep düşük çıkar. Bu da yorgunluk, gevşeklik, odaklanamama problemlerini beraberinde getiriyor. Hatta bazen öyle oluyor ki iki adım yürüyemiyorum, gözümde büyüyor. Ben de iğne yaptırmıştım bir azalma olmuştu koku da ama kayda değer bir azalma değildi. Belki de daha sık iğne kullanmalıyız.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2013 Saat 14:37
B12 vitamini hangi besinlerde bulunur ? Deniz ürünleri, yumurta sarısı, yağsız süt ve ürünleri, et, tavuk, balık, muz, havuç, lahana b12 içeren yiyecekler arasındadır.(http://www.haber7.com/foto-galeri/22524-b12-eksikligi-olanlar-ne-yemeli/p6#gallery) bizim candida testiyle zıt gibi görünüyor gibi. bendede b12 eksikliği çıkmıştı. ilaç kullanmıştım. biraz kötü kokuyordu ilaç. bende küçükken tenya vardı. kontil çiğnemiştim geçmişti. sonra ilerki zamanlarda tekrar test ettirdim çıkmamıştı. ama çok halsizim bazı zamanlarda dediğin gibi yürümek bile istemiyorum. zaten odaklanma konusuna gelince hiç birzaman birşeye odaklanamam. nerdeyse tüm dersleri hocaları dinlemeden kendim çalışarak hallettim. üstünde durulması gereken konu.(http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/07/25/bagirsagindan-25-metre-uzunlugunda-solucan-cikti) şu haberede bir bakın. bu bağırsak kurtları için kontilden başka bildiğiniz bir ilaç varmı?. bana bir diş doktorum. tükürükteki yapışkanlık burun kaşıntısı makatta kaşıntı onun belirtileri demişti. onun üstüne test oldum çıkmamıştı. ama o varmış gibi tedavi ol demişti. bence b12 ve bağırsak parazitleri gerçekten atlanılmaması gereken konular.
IP
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Eylül-2013 Saat 16:28
nyse_o kardeşim bemiks diye bir b12 vitamin hapı var onu al bir de kontil tekrar dene çunku yıllar önce kullandığında senelerce kurtulmuş olmayabilirsin
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu