|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: kurtulanlar | |
Yazar | Mesaj |
rıfkı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: kurtulanlar Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2013 Saat 21:55 |
birşey merak ediyorum. hani kurtulanlar zaten foruma geridönüş yapmıyor , belki de sorunla tekrar yüzyüze gelmek istemiyor psikolojik olarak unutma çabasına giriyor bir an önce. benim merak ettiğim ise forumda uzun zamandır yazmayan bir veya birkaç isim tespit edebildiniz mi ? ya da kurtulduğunu bilen var mı herhangi bir kişinin ?
|
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2013 Saat 00:05 |
kalıcı değil de geçici kurtuluş var şuan için kardeş:)
|
|
rıfkı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2013 Saat 12:23 |
Biraz daha açar mısın ? Kendinden mi bahsettin yani ?
|
|
RoyalAlbert
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15-Ekim-2012 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2013 Saat 21:32 |
Rıfkı kardeş,ilk başta ki mesajını gördüm yazma gereksinimi duydum.Bende ilk zamanlar baya baya hem forumun hem hastanelerin resmen abonesiydim.Ama baktim ki ne yaptıysam faydasını görmedim.O yüzden şimdilerde ne hastaneye gidiyorum,ne de foruma takılıyorum.Arada bir bakıyorum var mı bir gelişme diye ama görüyorum ki hep aynı..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|