|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: İltihap kokusu | |
Yazar | Mesaj |
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: İltihap kokusu Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2013 Saat 09:44 |
Arkadaşlar uzun süredir forumda bir şeyler yazmadım sanmayın ki sizleri takip etmiyorum her gün giriyorum her zaman takip ediyorum forumu.Çok dikkat ettim genelde uzun süre konuştuğum zaman burnuma iltihap kokusu geliyor.Ama nedense nidazol,flagly, ve yahut üst solunum yolları için antibiyotik içtiğimde de geçmiyor.Zaten sinüzitim de yok çok şükür.Mide iltihabı için Andazol,Nexium gibi ilaçlar içtim 30 gün boyunca yine koku aynı koku.Vücudumda bir yerde iltihaplı bir kısım var galiba ama nerde olduğunu bilemiyorum malesef.Sizlerin görüşlerinizi bekliyorum
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2013 Saat 18:51 |
rinitin veya inflasmasyonun vardir belki mukosa tahrisi vardir belkide
|
|
Kader
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2013 Saat 19:20 |
benim agzımin kokusu geçti şükür ama burnumda o koku var
|
|
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2013 Saat 22:32 |
ya rinitin var denildi ilaç kullandığımda da 1 ay boyunca yaklaşık bir değişiklik olmadı boğazım sürekli kırmızı ama faranjitim yok.Özlem senin ağız kokun nasıl geçti lütfen anlatırmısın olup biteni çok mutlu oldum çok sağol ümitlendirdin beni
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2013 Saat 10:42 |
bende bazen burnumdan duyuyorum kokuyu. Bu geniz akıntısı ile ilgili bir şey soracağım. Genzimde bir şey takılıp kalıyor gibi ama sanki bu sadece geniz akıntısı olarak değil, başka bir yapşıkan madde midemden geliyormuş gibi yada başka bir yerden... Ne olabilir bu
|
|
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 20-Ekim-2013 Saat 22:41 |
aynısı bana da oluyor @mehmet midemden mi yoksa genzimden mi kaynaklanıyor bilemiyorum ama o yapışkan yoğun kıvamlı şey neyse ne yutkunarak ne de sıvı alımıyla geçmiyor işte! ağzım kuru olmasa da boğazım sürekli kuruyor ve öksürük falan yok , yutkununca ıslanıyor zaten.
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2013 Saat 08:28 |
sanırım ortak bir sorun bulduk. burda bu konuya değinecek biri var mı acaba??
|
|
rıfkı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2013 Saat 22:58 |
evet aynı sorun bende de var. genzimde yapışkanımsı bir sıvı.resmen kitliyor genzimi.öyle ki bazen konuşmamı bile etkiliyor.
|
|
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 21-Ekim-2013 Saat 23:44 |
rıfkı msj yazmışsın, ama mesaj kutun dolu olduğu için ben sana cevap veremiyorum. burdan yazayım,
sigara kullanıyorum evet. burnumda sağa deviasyon mevcut ama ısrar etmeme rağmen hiçbir hekim ameliyat etmek istemedi, çünkü operasyonluk bir durum olmadığını söylediler. benim asıl sorunum alerji ne yazıkki. hergün tükettiğim, ekmek-su kadar sıradan ve zararsız gördüğüm şeylere bile alerjim çıktı. ve alerjiler bazen sadece geniz akıntısı yapacak kadar az belirtiler veriyormuş hiç haberim yoktu. |
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 22-Ekim-2013 Saat 16:13 |
Bu geniz akıntısını şekerli ürünler tetikliyor sanırım. Bilmem fark ettiniz mi ama bayramda ben şeker dozunu kaçırınca fark ettim bilhassa çikolata yediğimde yutkunmada zorluk yaşıyorum akıntım da artıyor ve şeker yemeği biraz abartırsam midem ağzıma geliyor neredeyse.
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 23-Ekim-2013 Saat 12:51 |
bu sabah yukarıdaki şikayetlerle KBB doktoruna gittim. şikayetleri sıraladım, gece yatarken 2-3 defa bademcik taşı geldi ağzıma dedim. kamerayla boğazıma baktı, tükürük bezleri için USG istedi. en sonunda eğitim ve araştırma hastanelerinden birinde tükürük analizi yaptırmamı istedi. gittiğim hastanede öyle bi test yapılamıyormuş. sonuçları alınca yazarım.
|
|
gecitkale2000
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Mayıs-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 17-Mayıs-2014 Saat 10:47 |
bende aynı sorun,arkadaşım vitamin tavsiye etti,Vision Nutrimax,özelikle vücutta olan iltihapları azaltır,( çin melek otu ,virginia cevizi,ayı üzümü,bir sürü B vitamini ) içeriyor,özelikle Virginia cevizi ve Ayı üzümü mikrop öldürücü ve iltihaplanmayı önleyici özelliklere sahip.B grubu vitaminleri ,demir,kalsiyum ve magnezyum mineraller sağlamaktadır,Magnezyum damar genişletici işlevini yaparken,kalsiyum onunla birlikte damarların duvarları güçlendirir ve iltihaplanmalarını önler.Bir ay var kullanıyorum.Demek ki vücüdumda iltihap vardı ve ondan dolayi ağız kokusu vardı bende.
|
|
test
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 18-Mayıs-2014 Saat 17:29 |
Geçit kale2000; iltihap olduğunu düşünüyorsanız, enfeksiyon hastalıkları uzmanına görünebilirsiniz. Vitaminle iltihap geçeceğini sanmıyorum.
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 19-Mayıs-2014 Saat 08:57 |
benım de burnumda ıltıhap kokusu var ıkı parmagımla burnumu tutup nefesımı cektıgımde dayanılmaz bır koku var kbb ye gıttım devıasyon amelıyatın ıyı yapılmamıs dedı fısfıs ve antıbıyotık yazdı 20 gun olacak koku hala duruyor ama aksam 0 aksam o kokuyu alamıyorum ama nefes verdıkce ınsanlara hala gıdıyor ama burnuma ıltıhap kokusu gelmıyor
|
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 00:12 |
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama, kusura bakmayın sigara içiyorsanız kokum var diye buraya gelmeniz üzücü. Sigara varsa koku da olur birsürü organda, başka neden aramayın. Onu bırakın. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|