Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vitamin eksikligi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1025
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 04:21
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: vitamin eksikligi
Mesajı Yazan: dadas87
Konu: vitamin eksikligi
Mesaj Tarihi: 02-Aralik-2013 Saat 21:51
yeniden herkese merhaba..
cuma günü ünv hastanesi gastroenteroloji bölümüne gittim açik açik sikintimi anlattim hatta esimi de yanimda götürdüm ona da anlattirdim sagolsun doktor ciddiye aldi dikkatli dinledi ne yapabilecegini düsündü önceki endoskopileri kabul etmedi kendim görmem gerek dedi endoskopi yapti bugün beni hersey tertemiz çikti hiçbirsey yok. birkaç tetkik istedi demir eksikligi çikti bende bu agiz kokusuna neden olabilir dedi fakat demir eksikligine neyin sebep oldugunu bulmamiz gerekiyor dedi kolonoskopi yapmamiz gerekiyor dedi geri emilimde bir sikinti varmi bunu ögrenelim dedi. birde baryumlu mide grafisi istedi. bu çarsamba mide grafisi çekiliyorum haftaya çarsamba da kolonoskopi olucam sonuçlarina göre doktor bi tedavi baslatacagini söyledi. daha hiçbirsey net bile degil ama bazi seylerin olumlu gitmesi bile mutlu etti beni.. dua edin arkadaslar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 03-Aralik-2013 Saat 11:32
aramizdan bir kisi bile kurtulsa herkese umut olur. dualarimiz seninle...

Mesaj Tarihi: 04-Aralik-2013 Saat 13:41
bugün baryumlu mide ve duodenum grafisi çekildim bakalim ne olucak..

Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2013 Saat 17:57
bugün kolonoskopi oldum tertemiz çikti, baryumlu mide grafisi çektirdim tertemiz çikti endoskopi oldum çertemiz çikti. dünyanin en saglikli insani benim yaa :(

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 11-Aralik-2013 Saat 20:58
uzulme ne guzel dadas farkinda degilsin ama kaçtane sebebi elemine ettin bu haberinle masaallah ! simdi sinus ve farenk bolgelerine yogunlasmalisin

Mesaj Tarihi: 12-Aralik-2013 Saat 20:04
SINÜS TOMOGRAFISI DE ÇEKTIRDIM TEMIZ ÇIKTI. dün kbb doktoruma gittim süreci anlattim daha önce söyledigi seyi söyledi bademciklerin çok girintili çikintili yemek artiklari oralarda kalip koku yapio olabilir dedi. geçen agzima bi parça geldi ilk kez öle birsey oldu zaten ama igrenç birseydi onuda söyledim bnimde aklima ondan baska birsey gelmiyor artik dedi. peki ne öneriyorsunuz dedim bademcikleri aldirmaktan baska çaresi yok dedi fakat ögretmen oldugum için ya sömester de ya da yaz tatilinde aldirmami önerdi. bende bi bakiim eger dayanamazsam ararim sizi gelirim alirsiniz bademcikleri dedim tamam dedi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat