kronik
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AGIZ SAGLIGI soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: Bize agiz sagliginiz hakkinda yasadiklarinizi anlatin
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1031
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 20:24 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: kronik
Mesajı Yazan: derdnz
Konu: kronik
Mesaj Tarihi: 05-Aralik-2013 Saat 16:54
Ben 22 yasindayim ve neredeyse 10 yildir bu kokunun farkindaligini yasiyorum. 2 yil önce Murat Bey'e ölçümler için gittim ve kokunun burundanda geldigini ögrendim. Bu sayede KBB'ye yöneldim.
Bendeki koku dis firçalama yada gargara gibi hiç bir etkenle geçmiyor,1 dk içerisinde koku geri geliyor hatta o an diyebiliriz. Evet sinüzitim oluyor dönem dönem ve antibiyotik tedavisiyle geçiyor.Iyilestigim dönem içerisinde de koku devam ediyor. Geniz akintim var ancak akinti geldiginde kokunun kaynagi olup olmadigini anlamak için akintiyi tükürüp kokunun varligina baktigimda koku yok. Zaten akinti seffaf.
Burun içinde kemik ve et problemim yok.
Bende forumda bir arkadasin bahsettigi kulak iltihabi ihtimaline yöneldim.Yarin doktora görünecegim.Bu bilmem kaçinda KBB doktoruna görünüsüm bilmiyorum :) Ancak genel olarak muayenelerde üstün körü kulaga bakildiginda bir soruna rastlayan olmamisti.Merak ettigim bu sekilde bir iltihap yada baska bir sorun uzun yillar boyunca hiçbir etkenin geçirmedigi sekilde devam edebilir mi?
Yanitlarsaniz sevinirim hocam,arkadaslar sizlerde buna benzer deneyimlerinizden bahsederseniz sevinirim.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 14-Aralik-2013 Saat 03:20
Sorun orta kulakta da degilmis. Hocam örnekleriyle karsilasmisssinizdir belki bu yüzden size sormak istiyorum. Bulundugum ortami rahatsiz etmeyecek kadar ancak beni ve karsimdakini oldukça rahatsiz edecek seviyede bir koku. Ve sabit. Gargaralar,ilaçlar vs 1-2 dk dahi geçirmedi bu güne kadar. Agzimda da hep bir tat. agzimin normal islevindeki tadini unuttum resmen. Sürekli rahatsiz edici bir durum var. Daha önce karsilasilan hangi sebepler bu sekilde sabit bir kokuya neden oluyor?
|
Mesajı Yazan: KDC98
Mesaj Tarihi: 15-Aralik-2013 Saat 19:41
23 yasindayim ve yaklasik 10 senedir bu hastalikdan müzdaripim, küçükken orta kulak iltihabi geçirmisim ve suan sinuzitim var dolayisiyla burun deliklerimden biri mutlaka kapali oluyor,ve agiz kokumu cok net bir sekilde aliyorum.dilim de inanilmaz bir koku mevcut..bir kaç kbb ye basvurudm ama sonuc alamadim.acaba orta kulak ihitabi ile sunüzit arasinda bir bag varmi yoksa 2 sinin ortaklasa br çalismasimi bu koku..yardimci olursaniz cok sevinirim..
|
Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 16-Aralik-2013 Saat 12:18
kulak burun bogaz bunlar hepsi birbirine bagli elbette ! sinuzit ve orta kulak iltihabi basli basina bir sebebp kokuya geniz akintisina sebeb verende sinuzit ve dilde pas meydana getirir ekseri
|
Mesaj Tarihi: 19-Aralik-2013 Saat 03:27
Nefes kokusu ile agiz kokusunu ayirt edebiliyoruz ama hangi hastaligin ne tür koku yaptigini-aralikli mi yoksa sürekli devam ettiren mi ya da hangi tür kokuya (iltihap-bagirsak kaynakli vs) nelerin iyi gelecegini ayirt edemiyoruz bu da bizi çok zorluyor.Bu sekilde kendimizde ayirt edebileceklerimiz olsa belkide dogru sebeplere yöneliriz. Bir poliklinikten digerine gidiyoruz ilerleme kaydedemiyoruz. Her testi yaptirmamiz mümkün olmuyor.. Umarim çabalarimizin karsiliginda güzel sonuçlar aliriz.
|
Mesajı Yazan: anamuur
Mesaj Tarihi: 21-Aralik-2013 Saat 17:59
sinuzit icin balon tedavisi varmis bir zarari da yokmus yani internette oyle yaziyodu bununla ilgili birsey duyaniniz oldu mu
|
|