Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Lazer ile ağız kokusu tedavisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1304
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 19:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Lazer ile ağız kokusu tedavisi
Mesajı Yazan: yorum(suz)
Konu: Lazer ile ağız kokusu tedavisi
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 17:09
Lazer ile ağız kokusu tedavisi mümkün müdür? Bu tedavi yönteminin ülkemizde ki durumu nedir?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 21:08
Bunu Murat Hocamiza sormustum. Konuyla ilgili bir makale hazirliyormus. Bitirince bize haber verir.

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 01-Ocak-2014 Saat 22:31
lazer mi?? teşhisi koysak atomu bile parçalarız.

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 20:52
Helicobacter, inan hiç sandığın gibi değil.

Teşhisi biliyoruz biz. Burun mukozasında iltihap oluşuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok işte çözüm.
yok...

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 20:57
mumkun kbb mukozasi kaynakli ise mumkun israil universitelerinde test asamali deneniyor diye duydum

Mesajı Yazan: Helicobacter
Mesaj Tarihi: 02-Ocak-2014 Saat 23:38
burnunuza dokunduğunuz zaman içerde kötü kokulu birşey varmış gibi mi geliyor? bende sanki içerde çürümüş et parçası var gibi hissediyorum bazen!!??

Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 14-Şubat-2014 Saat 15:00
bu lazerle tedaviyi bende duydum israilde 50 küsür hastanın yaklaşık %90 oranla 3 4 seansta tamamen kurtulubileceğini söylüyolar ve kokunun sebebinide ağızın arka tarafında oluşan tonsiller varmış tam olarak hatırlamıyorum ama ağızın arka tarafında bi bölgeye gizlenen bi çeşit kötü bakterilerin toplanıp biriktiği bi bölgeymiş burayı lazerle temizleyip bir daha bakterilerin oluşamayacağı bi tabakamı yerleştiriyolarmış ne ama ondan sonra ne duydum ne gördüm

Mesaj Tarihi: 15-Şubat-2014 Saat 12:38
kardes o tonsil dediginiz olaylar adonoidsel vegetation kalintilari ve kabarciklari benden ameliyatla kazinan bolum bu iste !!!

Mesajı Yazan: xauke7
Mesaj Tarihi: 16-Şubat-2014 Saat 18:27
peki sende yararlı oldumu yani yanlışmı anladım ?

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 16-Şubat-2014 Saat 21:52
Evian sahi sen ne durumdasın.

2-3 ay sonra durumun netleşir bana gore.

Mesaj Tarihi: 17-Şubat-2014 Saat 12:36
hala kan ve pihti gelio sabah uyaninca kurukan tadi ibi ama gunduz eskiki hissettigim gibi koku falan hissetmiorum genzimde akmiyor çok guzelde nefes aliyorum burnum hiç tikanmior artik

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2016 Saat 00:04
Evian arkadaşım son durumun nedir ? Iyilestinizmi ağzınız kokuyor mu kokmuyor mu ? Lazer tedavisi ülkemize gelmedi mi ? Murat Hocam siz ne dusunuyorsunuz yukarda en son makale hazirlayip paylasacaginiz yazılmış bizi aydinlatirmisiniz hocam ? Ülkemizde uygulanıyor mu uygulaniyorsa sonuç almak mumkunmu ? Cevabınız için teşekkürler hocam :)

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 12-Ekim-2016 Saat 14:03
Ah evet. Pardon forumda duyurmayı unuttum.

bademciklerin ağız kokusu ilişkisi üzerine makalem buradadır:

http://murataydin.org/halitosis-tonsil.pdf - http://murataydin.org/halitosis-tonsil.pdf

-M

Mesajı Yazan: Bedlife
Mesaj Tarihi: 13-Ekim-2016 Saat 11:52
Suriye ye giden var mı acaba bunun için?? Ya da Türkiye de lazerle tedavi hakkında fikri olan??

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2016 Saat 01:21
Ozon tedavisini duymuştum da lazeri bilmiyorum

Mesajı Yazan: Camur
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2016 Saat 22:51
Orjinalini yazan: effect

Helicobacter, inan hiç sandığın gibi değil.

Teşhisi biliyoruz biz. Burun mukozasında iltihap oluşuyor. Alerjik rinit diyebiliriz. Ama yok işte çözüm.
yok...

hocam ne denediysem fayda etmedi banada bu alerjik rinit tanısını koyu doktor kendimi bildim bileli gözaltı torbalarım var çocukken bile ve cildimde döküntüler var,follikülit var bunlar hep alerjik rinşte işaretmiş sizce bu ağız kokusunun nedeni olabilir mi? Çünkü eğer öyleyse dr ömüy boyu bununl yaşarsın alerjinin çaresi yok dedi umutsuzluğa düştüm yorum yaparsanız çok sevinirim

Mesajı Yazan: denizedogru
Mesaj Tarihi: 16-Ekim-2016 Saat 14:34
Bende de alerjik rinit var. Burun tikanikligini, geniz akintisini ilaclarla minimuma dusursemde koku gitmedi. O yuzden baska sorunlara yonelebilirsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat