Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

[Efsane]Geçiyordu Geri Geldi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1375
Tarih: 12-Aralık-2024 Saat 17:45
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: [Efsane]Geçiyordu Geri Geldi
Mesajı Yazan: -zombi-
Konu: [Efsane]Geçiyordu Geri Geldi
Mesaj Tarihi: 06-Şubat-2014 Saat 19:30
Böyle bir başlık ile başlamak ilgi çeker düşüncesinde olarak böyle bir başlık attım :) Evet geçiyordu geri geldi. Peki Nasıl oldu bu ağız kokusu nasıl başladı nasıl geçti hep beraber "o" güne gidelim:

Evet sanırım 2 yıl önce başlamıştı ağız kokum lise 3.sınıftayken. O zamanlar fazla takmıyordum aslında kokuyu almıyordum bile. O zamanlar fazla başım ağrırdı doktora gittim sinüzit tanısı koydular ve ilaç yazmıştı doktor ve sinüzit geçti yani artık başımda ağrıma vs. yok. O sıra ağız kokum gitti gibi birşey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra şuan Üniversite 1.sınıfım ve ilk dönem çok su içiyordum yani 1 günde nerdeyse 2,5-3 litre su içiyordum biraz kilo vermek için :) o aralar gitti gibi birşey oldu sonra bir arkadaşım daha dedi ağzın kokuyo ondan sonra anladımki "EFSANE" tekrar döndü :D sonra eczaneden ağız spreyi istedim FEE Soft isimli ağız spreyi verdiler nyse günlük 2-3 kez ağzıma sıkıyordum koku kalmıyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalıcı çözüm istiyorum. Ayrıca reflü de olabilir bende arada midemde ekşime oluyor kapakçıkda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Ballı Kudret Macunu verdiler 5 gündür kullanıyorum midemde azaldı gibi ekşime ama ağız kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kısımlarında sarımsı şeyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarımsı şeylerden sizden ricam durumu böyle olanlar nasıl geçiriyor? Yada tavsiye ilaç,gargara varmı? Yarın Oxyfresh gargara almayı düşünüyorum faydası olurmu ? şimdiden teşekkürler..

-------------
Olmasaydın Olmazdık Ya Resullullah ...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: -zombi-
Mesaj Tarihi: 07-Şubat-2014 Saat 19:00
Son Durum: Evet arkadaşlar bugün gittim eczanelerde Litzerin Gargarası aldım maalesef oxyfresh bulamadım ve flagyl hapından aldım sadece flagyl kullandım ve ağız kokum %100 olarak gitti :D çok sevindim :) Şuan ağız kokusu kalmadı ağız kokum gelene kadar haptan yutmayacağım ona göre burdan bilgilendirme yaparım . Bu arada Saçım uzun ve 1-2 günde yağlanıyor cildimde öyle onun içinde Solgar Vitamin B-Complex aldım ve ondan da yuttum onun durumunuda burdan takip edebilirsiniz.

-------------
Olmasaydın Olmazdık Ya Resullullah ...

Mesajı Yazan: helpme
Mesaj Tarihi: 09-Şubat-2014 Saat 18:30
bu ilacı doktor mu tavsiye etti neye göre aldın merak ettim.ne kadar süre kullandın?şu anki son durum nedir bize bilgi verirmisin zombi?

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 11-Şubat-2014 Saat 11:01
Zombi antibiyotikler uzun kullanım için iyi değildir hatta kullanımı bile hiç iyi değildir. Ancak doktor kontrolünde olursa o bile iyi değil. Saç yağlanmasını nasıl tedavi ediyorsun? Benimde her gün saçımı yıkamam gerekiyor çok yağlanıyor maalesef.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat