Böyle bir başlık ile başlamak ilgi çeker düşüncesinde olarak böyle bir başlık attım :) Evet geçiyordu geri geldi. Peki Nasıl oldu bu ağız kokusu nasıl başladı nasıl geçti hep beraber "o" güne gidelim:
Evet sanırım 2 yıl önce başlamıştı ağız kokum lise 3.sınıftayken. O zamanlar fazla takmıyordum aslında kokuyu almıyordum bile. O zamanlar fazla başım ağrırdı doktora gittim sinüzit tanısı koydular ve ilaç yazmıştı doktor ve sinüzit geçti yani artık başımda ağrıma vs. yok. O sıra ağız kokum gitti gibi birşey oldu tekrar geldi.Sonra ara ara gidip geldikten sonra şuan Üniversite 1.sınıfım ve ilk dönem çok su içiyordum yani 1 günde nerdeyse 2,5-3 litre su içiyordum biraz kilo vermek için :) o aralar gitti gibi birşey oldu sonra bir arkadaşım daha dedi ağzın kokuyo ondan sonra anladımki "EFSANE" tekrar döndü :D sonra eczaneden ağız spreyi istedim FEE Soft isimli ağız spreyi verdiler nyse günlük 2-3 kez ağzıma sıkıyordum koku kalmıyordu . ama sprey bitti ve almak yerine kalıcı çözüm istiyorum. Ayrıca reflü de olabilir bende arada midemde ekşime oluyor kapakçıkda sorun olabilir diye gittim Lokman hekime Ballı Kudret Macunu verdiler 5 gündür kullanıyorum midemde azaldı gibi ekşime ama ağız kokusu halen gitmedi. Bu arada dilimin arka kısımlarında sarımsı şeyler var. Koku ya mideden geliyor yada o sarımsı şeylerden sizden ricam durumu böyle olanlar nasıl geçiriyor? Yada tavsiye ilaç,gargara varmı? Yarın Oxyfresh gargara almayı düşünüyorum faydası olurmu ? şimdiden teşekkürler..
------------- Olmasaydın Olmazdık Ya Resullullah ...
|