Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji ve agiz kokusu

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: agiz kokusu hakkinda anlatacaklarinizi dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1412
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 17:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Alerji ve agiz kokusu
Mesajı Yazan: kokuylasavasan
Konu: Alerji ve agiz kokusu
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2014 Saat 14:22
Merhaba,
Öncelikle ben pazarlamaci degilim, para istemiyor ve ürün reklami yapmiyorum bunu söyleyeyim.
Ben bu konuyla ilgili siteye mesaj atiyorum ama maalesef yayinlamiyorsunuz.
TheraBreath diye bir Gargara ve Burun damlasi test ettim.
anaerob bakteri ve candida mantari yüzünden bu sikayetleri yasiyan arkadaslarin;
düzenli olarak kullandiklari sürede sikayetlerinde çok büyük ölçüde azalma yasayacaklarini söyleyebiliyorum.
Bunlarin ithal edilmesi gerekli, gerekli ithalatçilara baski kurmamizda yardimci olunuz.
Bakin bu 15 gün gargara kullanmadan yaptirdigim test : http://s4.postimg.org/lxk3shvd9/test1.jpg
Bu da sonra yaptirdigim : http://s27.postimg.org/4sv4v084z/test2.jpg

inanilmaz derecede menunum, diger arkadaslariminda faydalanmasini istiyorum.
lütfen önyargilari bir kenara kolayim, yararli olmaya çalisalim.

Ben CB12 ithalatçilarina durumu anlattim. Yogun istek olursa kayitsiz kalmazlar.

Meda Pharma
Büyükdere Cad. Noramin Is Merkezi. No: 237 Kat: 4 Ofis No: 402-403-404-405-406
34000 Istanbul

+902123665300
[email protected]

Lütfen destek verin!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2014 Saat 16:18
Geçen forumda da yazmistim. Bazi arkadaslar daha önceden alerji ilaçlari kullanip koku geçmesini istiyorsan en faz 5 ay falan kullanman lazim diyorlardi. Bende israrla kuzenimin kullandiktan çok kisa bir süre sonra agiz kokusunun geçtiginden bahsetmistim. Neyse xzyal midir nedir adi batasica hapi evde buldum ve kullanayim dedim. Gece yatmadan aldim ve koku sabah az da olsa vardi sonra kahvalti yaptim ve kokudan eser kalmadi! 3 gün üst üste kullandim ve normal insanlarin agiz kokusu nasilsa benim de o sekilde oldu yani 24 saat dolmadan etki etti ve asil önemlisi % 90 oraninda geniz akintisini kesti. Hatta üstüne üstlük burnumdan rahat bir sekilde nefes almaya basladim. Ben ciddi alerjik bir adammisim da haberim yokmus. Demek ki konka sismesi alerjiden kaynaklaniyor. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum. Askere gidecegim ve bu hap beni çok yoruyor. Sürekli kullanmak için uygun degil sanirim. Zaten 2 gündür almiyorum. Bir tane de burun spreyi vermisti onu mu denesem ki yada bunun dogal bir yolla çözümü var mi? Sanirim alerji testi yaptirmam gerekiyor

Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2014 Saat 19:32
Valla ben de body mint diye bir ilaç getirtmek için çok ugrastim, olmadi. Bu tür ürünlere ulasmak zor. Firma, bin iki bin kisi bile olsa bu ise girmez. Kendilerine kaç lira kâr kalacak ki ?

Ya yurtdisindan bir arkadas bize bu ürünleri getirecek ya da biz aramizda para toplayip birimizi yurtdisina gönderecegiz :)

CB12 için sunu söyleyim, internetteki açiklamada , kapaginda kirmizi tus var kapaginda ölçü var ona göre ayarliyorsunuz diyor. Bana gelen ürünün kapaginda ne kirmizi bir sey var ne de kapakta ölçü var.

Siz agiz kokunuzu nasil ölçtünüz ?

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 18-Nisan-2014 Saat 19:49
arkadaslar yazdiklarinizdan anladigim kadariyla bu ürünlerden çok memnunsunuz. lütfen biraz daha bahsedebilir misiniz bu ürünlerden?
bunlar sadece alerjisi olanlar için mi? veya ciddi yan etkileri var mi? bir de bunlari herkes kullanabilir mi?
yani siz kendiniz mi kullanmaya basladiniz yoksa doktor tavsiyesi ile mi kullandiniz?
son olarak dil pasina daha önceki konularda bir arkadas alerji ilacinin iyi geldigini söylemisti. acaba sizde böyle bir durum mevcutmuydu ? kullandiktan sonra dil pasina ne derece iyi geldi? bu son soru benim için çok önemli.
çok soru sordum farkindayim... cevaplayabilirseniz sevinirim.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesaj Tarihi: 21-Nisan-2014 Saat 12:41
Admin bey neden yazdiklarimi siliyorsunuz? Yanlis bir sey mi dedim. Sanirim karistirdiniz ve benim konu olarak açtigim bir topigi baskasinin mesaji altina yazdiniz! Lütfen düzeltin

Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 21-Nisan-2014 Saat 15:46
Mehmet bey,
Ben sizin yazdiginiz her hangi bir mesaji silmedim. Bu güne kadar hakaret, reklam ve spam hariç hiç kimsenin mesajini silmedim. Yanlis, bos, gereksiz, bilim disi konusuyor olsa bile veya beni incitiyor olsa bile her yazilani yayinladim.

1-2 gün önce bir yanlis basligi düzelttim. Bunun için hesap vermeyi hiç düsünmüyorum. Böyle uygun gördüm.
-M

Mesaj Tarihi: 22-Nisan-2014 Saat 12:16
Murat hocam yanlis anladiniz. Bu konunun ikinci mesaji ve bu konunun basligi bana ait. Kokuylasavasan kullanici adli arkadas degil ben baslattim bu konuyu. Sanki o baslatmis gibi gözüküyor, sorunda buradan kaynaklaniyor. Zaten onun yazdiginin alerji ve agiz kokusu ile ilgisi yok dikkat ederseniz. Bu konuyu okuyan arkadaslarin kafasi karisabilir. Bundan dolayi bu uyariyi yaptim.

Birde soru soracagim size; alerji olmadan bu alerji ilaçlari 10 saatten az bir sürede etki eder mi? Histamin yüksekligi kokuya neden olur mu? Vücuttaki histamin degerlerini ölçen bir test var mi?

Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2014 Saat 08:32
merhaba arkadaslar.
konular karismis, zarari yok. sorulari cevaplayalim:
öncelikle benim sikayetim alerji degil, bakteriler.
anaerob bakteriler eminim ki burada bulunan birçok arkadasin ortak sorunu.
ayni seyleri yüz kez konusuyoruz; tükrük kokmasi, dilde yanma, vs… ben bazi platformlarda skype adresimi veriyorum yayinlanmiyor, özellikle kendi deneyimlerimi anlatarak fayda olabilirm diyerek açtigim forum linki veriyorum yayinlanmiyor.
Neyse, ben therabreath isimli gargarayi günde 2 kez kullanarak tükrük kokumdan, dilde yanma hissinden, dildeki sariliktan kurtuldum. halitosis testi 312'den 58'e geriledi. arastirmaya devam ediyorum, alternatifler bulacagim.

Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2014 Saat 17:26
Arkadaslar bir sey daha ekleyeyim;

Nidazol içtigimde koku sifirlaniyor yani 2 tane 250 mg hap ile, 3 gün rahat rahat 0 koku ile geçiriyorum. Ama bu dogal bir yol degil. Yani çok çok az da olsa insanlarin bir seyler yedikten sonra agzi kokabilir.

Iste alerji ilaci kullandigimda koku normal seyrinde kayboldu

Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2014 Saat 20:28
Kokuylasavasan, Murat Hoca birkaç kez mantarlarin koku yapmayacagini söyledi. Salya kokusunun degisik nedenleri olabilir.

Forumda mesajlarinin yayimlanmadigini söylüyorsun hangi mesajin yayimlanmadi merak ettim. Therabreath'i önerdin, meda pharma nin telefonunu verdin hatta "PharmolZN umut tacirlerinin ürünüdür " dedin o bile yayimlandi. Üstelik o elestiri degil bence hakaretti. Adam yillarca çalismis, bir sey ortaya koymus sen kalkiyorsun - Murat Hoca'nin ticari bagi olmasa da - birilerini " tüccarlikla" suçlamaya çalisiyorsun. " Pharmolzn bende ise yaramadi " de geç git; yarin Therabreath isimize yaramazsa biz de sana mi " umut taciri" diyelim ?

Biz burada defalarca ilaç ismi, hastane ismi verdik yayimlandi( flagyl, nidazol, oxyfresh, cb12; dentist, serdar aksoy ... ) Skype adresi vermek yasak olabilir. Onu da özelden ulastiriyorsun.

Deneyimlerimi paylasmak için forum açtim diyorsun, e burda paylas deneyimlerini. Belki ben yanlis anladim, kusura bakma. O yüzden daha açik sorayim, arkadaslarda da soru isareti kalmasin: Iki yildir bu foruma üyesin " 7 " mesaj yollamissin, benim alti ayda gittigim doktor sayisi daha fazla. Iki yildir hiçbir ilaçla, doktorla ilgili deneyimin olmadi burada paylasmadin da bir anda bu gargarayi mi kesfettin ?

http://www.adanatoprakdis.com/agiz-kokusu-klinigi.html

http://www.eniyihekim.com/ankara_6/nefes-kokusu-doktorlari_371.htm

http://www.agizkokusutedavisi.com/ekibimiz.html

http://www.medimagazin.com.tr/medilife/genel/tr-agiz-kokusu-tedavi-merkezi-acildi-10-81-18430.html

Mesajı Yazan: Josephine
Mesaj Tarihi: 23-Nisan-2014 Saat 23:21
Arkadasim 2 sey soracagim:

Birincisi, Therabreath ürünleri Amerikadan Türkiyeye gönderim yok, sen nerden buluyorsun? (ben de almak istiyorum)

Ikincisi, halitosisi nasil ölçüyorsun?

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 10:36
telfast arkadasim;
Therabreath ürünlerini amazon.com'dan siparis etmistim. elimdekileri kullaniyoum, artik göndermiyorlar...
ayni sitede alternatif bir ürün siparis ettim, geldigi zaman bilgi verecegim.
Halitosis testini dentistanbul hastanesinde yaptiriyorum.

Adanali arkadasim,
ben tecrübelerimi burada paylasmadim, çünkü Murat hoca gönderdigim mesajda hakkimda olumlu görüslerini olmadigini söylemisti. Bende disaridan hizmete devam ettim.
Ama kullandigim bu gargaranin bu kadar az çabayla böyle bir faydasi oldugunu görünce önce herkese ulastirma istedim.
ülkeye sokmak dert oldugu içinde kamu oyu olusturmaya çalisiyorum.
Tesekkürler.

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 12:24
arkadaslar mesajinizi yazarken en sonda onaylanacaktir diye bir uyari gelir, bilirsiniz zaten. o uyariyi görmeden sayfadan veya basliktan çikmayiniz. belki sorun bundan kaynaklaniyordur.

ikincisi ise lütfen kimse kimseye kizip azarlamasin.. inaniyorum ki burda hepimiz birbirimize yardimci olmak için variz. yani kimsenin burayi kötü bir niyetle kullnacagini düsünmüyorum.
en azindan simdiye kadar böyle oldu ve olmasini da temenni ederim. o yüzden birbirimizi anlayalim ve aramizda herhangi bir kirginlik olmasin lütfen.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: evian
Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 12:35
Therabreath forumuna baktim cok pahali ve ise yaramior diye sikayetler var !! zaten icerigindede hic bir ozel bilesim yok ( Ingredients: Purified Water, OXYD-8 (Stabilized ClO2), Sodium Bicarbonate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Essential Oil of Peppermint, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium EDTA )Malzemeler: Aritilmis su, OXYD-8 (Stabilize ClO2), sodyum bikarbonat, PEG-40 hidrojene hint yagi, nane esansiyel yagi, sodyum benzoat, potasyum sorbat, tetrasodyum EDTA !!! portakalli sekerlerinde çinko (zink) kullanmislar ve magnezyum strat koymuslar!

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 16:00
Orjinalini yazan: kokuylasavasan

ben tecrübelerimi burada paylasmadim, çünkü Murat hoca gönderdigim mesajda hakkimda olumlu görüslerini olmadigini söylemisti. Bende disaridan hizmete devam ettim. Ama kullandigim bu gargaranin bu kadar az çabayla böyle bir faydasi oldugunu görünce önce herkese ulastirma istedim. ülkeye sokmak dert oldugu içinde kamu oyu olusturmaya çalisiyorum. Tesekkürler.

Belli ki genç, heyecanli, iyi niyetli ama patavatsiz bir insansiniz. Ben sizi simdi hatirladim. Geçen sene bana üçüncü sahisin agzindan bir eposta yazarak bu ürün veya bir madde veya bir eylemin falanca sekilde oldugu söylenmektedir, bu konuda ne düsünmeliyiz seklinde görüsümü sordunuz. "Buna pek sicak bakmam" diye yanit yazdim. Sizin mesajinizi ve benim size verdigim cevabi bulup burada yayinlayabilirim.?

Ben size foruma girin ama konusmayin, paylasmayin demedim. Ismime hakaret bile ettiniz ama yayinladim. Bu sizi sevdigimdendir.
-M

Mesaj Tarihi: 24-Nisan-2014 Saat 16:07

Gelelim terabret meselesine.
Bundan en az 4 sene önce ismi lazim degil bana geldiler ve biz terabret ithal edecegiz onayliyor musunuz diye fikrimi sordular. Bu sahis, su anda aramizda forum üyesidir. Ihtiyaç duyarsa konusmaya katilsin.

Onlara bu gün cb19 için verdigim cevabi verdim. Hayir kimyasi kötü oldugu için onaylamiyorum dedim. (daha sonra neden terabret'in kimyasinin kötü oldugunu sorup bana hatirlatin, anlatayim) Ayrica bu ilaç uluslar arasi sahtekar oldugu dedikodulari dolasan bir isime aittir dedim.

Ithalatçi olan muhatabim bana sordu, madem terabret iyi degildir o halde ne ithal edelim dedi. Gelin size Pharmol'un formülünü vereyim para istemem, yurt disina paramiz gitmesin, hem siz kazanin hem benim halkim kazansin dedim. O tarihlerde Pharmol'un formülünü henüz çözüm ilaca vermemistim. Muhatabim ben üretim yapamam, bana en etkili formülü olan ithal bir ilaç söyleyin dedi.

TriOral ithal edin dedim. Sevinerek Adana'dan ayrilip Istanbul'a geri döndüler. 1 hafta sonra telefon açtilar. TriOral bazi sebeplerle ülkemize girmiyormus, veya saticisini bulamamislar, veya anlasamamislar veya fiyati pahaliymis vesaire... Su anda sebebini hatirlamiyorum ama TriOral 'i ithal edemediler. Bize B plani söyleyin dediler. Tekrar PharmolZn teklif ettim, tekrar üretemeyeceklerini söylediler. Kötünün iyisi olan "Halita" ithal edin dedim. 2 hafta sonra bu ürünün ithalinin sikinti oldugunu söyleyerek geri döndüler.

Bana C plani söyleyin ne ithal edeyim dedi. terabret ithal edeyimmi diye tekrar sordu. Ne gerek var paranizi sokaga atmayin bari oksifres ithal edin dedim. 1 ay sonra telefon ile geri döndüler. istanbuL'da randevulastik bulustuk, yemek yedik ve bana katalog gösterdiler oksifres'in hangi modelini ithal edelim dediler. Kimyasal kompozisyonu en makul olan bir kaç oksifres modeli seçtim, ama onlar hepsini ithal etmisler. Hatta o firmanin ilk veb sitesini bile kendi ellerimle hazirladim ve kendim yayinladim. 1 kurus ücret almadim.

Ben sizin terabret hayranliginizi bilseydim size 1 koli getirmelerini söylerdim.

Daha sonra Çözüm ilaç gibi bir vatansever çikti ve ülkemizin en güçlü agiz kokusu gargarasini üretti. Minnet borçluyuz. (Not: 1 kurus ücret almadim). Bu gün hiç tanimadigim Tip 1 hastalari Brezilya'dan, Suudi Arabistan'dan, Amerika'dan, Gürcistan, Kibris, Misir, Fransa ve Hollanda'dan tesekkür epostasi yaziyor, telefon açip hayatimi kurtardiniz diyor. Yurt içinden tesekkür telefonlari aliyorum.

iste benim ödülüm budur.

Sevgili koku ile savasan bey kardesim, sizin agiz kokunuzun geçtigi falan yok. terabret agiz kokusunu geçirmez. Ayrica anlik ölçümler degerli degildir. Sunu okuyun lütfen:
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1414

Kim bu gargara ile agiz kokum geçti diyorsa dogrudan tip 5 düsünürüm. Siz temennilerinizi tespit gibi bize sundunuz. Saga sola satasmadiginiz sürece bir mahzuru yok.
-M

Mesaj Tarihi: 25-Nisan-2014 Saat 19:45
Istanbul'daki veya Izmir'deki arkadaslar, bu tür Türkiye'de bulunmayan gargaralari belki yabanci magazalarin Türkiye subelerinden, büyük alisveris merkezlerinden (AVM) bulabilirsiniz. Türkiye'ye girisleri yasak ama çok önceden depolanmis olabilir.

Hocam, Smartmouth gargara ile Trioral gargara ayni mi ? samrtmouth da alkolsüz, 12 saat ferah nefes vaat ediyor. Tabii, Türkiye'de satisi yok. ( Yazarken aklima geldi, Listerine nasil her yerde rahatça bulunuyor ? )

Mesajı Yazan: gizemmmm
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 08:55
Listerinde cinko yok alkol var yani murat hoca daha once aciklamisti

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 09:10
Orjinalini yazan: aydinmur

Belli ki genç, heyecanli, iyi niyetli ama patavatsiz bir insansiniz. Ben sizi simdi hatirladim. Geçen sene bana üçüncü sahisin agzindan bir eposta yazarak bu ürün veya bir madde veya bir eylemin falanca sekilde oldugu söylenmektedir, bu konuda ne düsünmeliyiz seklinde görüsümü sordunuz. "Buna pek sicak bakmam" diye yanit yazdim. Sizin mesajinizi ve benim size verdigim cevabi bulup burada yayinlayabilirim.?

Ben size foruma girin ama konusmayin, paylasmayin demedim. Ismime hakaret bile ettiniz ama yayinladim. Bu sizi sevdigimdendir.
-M

Hayir, ben size 2 yil önce deneyimleri paylasiyorum, bu hususta insanlara ulasmamda yardim eder misiniz ? diye sormustum. her hangi bir ürün ile ilgili sahsim veya birinin giyabinda bir diaologumuz olmadi.
Sizde heryerde ayni seyi söylüyorsun, hakkinda olumlu düsünmüyorum demistiniz. Bende bir gönüllü olarak olayin üzerine hiç gitmedim!
Sitede teknik problemler oldugu için yayinlanan mesajlari bulamayabiliyoruz. Bazen baska konulara sarkiyor. Bu yüzden yanlis anlamalar oldu...

Ben bu ürünü özellikle tavsieye ettim;
Benim formülüm degil, ben satmiyorum... menfaatim olmadigi gibi, bu kadar ugrasip, yanlis anlasilmalara cevap vermeye çalismak, üzülmek ve moral bozuklugu da cabasi!
12 yildir bu konu üzerinde sürekli arastirmalar yaptim. Doktorlara gittim... Tedaviler oldum... Ama malumünüz hiçbir fayda görmedim. 2 yil önce ise, anaerob bakterilerin sinüs ve agiz bosluklarinda olusturdugu sikintilari incelemeye basladim. h.pylori için yurtdisinda bulunan bitkisel çaylari arastirdim. Gerekli antibiyotik tedavilerinin, antibakteriyel agiz gargaralarinin, agiz hijyeninin birlikte dikkatli kullanimiyla sikintilarin azaldigini, hatta gün içinde hiç yasanmadigini gördüm...
TheraBreath isimli gargarayi arastirmalarim neticesinde buldum ve siparis ettim. 2 hafta hiçbirsey kullanmadim ve gidip hatitosis testi yaptirdim ki bunun görüntülerini herkesle paylastim.
Sabah 9'da yaptirdigim testleri 12 saat açlik, 12 saat önce agiz temizligi ile yaptirdim. Suyu bile 12 saat önce içerek gittim. 312 çikti sonuç. Bir deprem!
Sonra gargarayi kullandim 12 saatte bir.
Ayni sekilde gargarayi 12 saat önce kullanarak, dis firçalamayida 12 saat önce yaparak yine 12 saat açlik ile sabah 9'da 2. testi yaptirdim. 58 çikti. Zaten agzimda temizlik hissi vardi; dilimde yanma, tükrükte koku aninda geçmisti.
Test ettim çevremi; elleri burunlarina gitmiyordu artik.
Bunu paylasmak istedim. Birkaç kez burada yazdim ama bulabildigim tek konum bu konu oldu. Zaten bu konu basligi da bana ait degil!
Eger onlar da yayinlandi ise kusura bakmayin. Herkes yanlis düsünebilir, ben mükemmel degilim!
Sistemsel olarak hatalar mevcut, ben teknik olarak daha kapsamli bir platform kurdum. Amacim yardim ve faydali olabilirmek... Dilerseniz bu platformu buradaki arkadaslarin hizmetine sunabilirim. Hocam uygun görürse yeni sistem üzerinden hizmete devam eder. Sorunsuz ve daha kapsamli bir platfom olur.

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 12:05
Arkadaslar bir sey soracagim.
gargara konusunda daha önce binlerce kez net biçimde, içeriklerinde ne olursa ise yaramaz, ne olmasi lazim detaylica anlatmisti Murat Hocamiz.

Ben kendi adima gerçekten çok sikildim bu gargara konusundan. Piyasaya yeni bir ürün çikti ve merakta ettiysem direk içerigine bakip bu bilgiler isiginda degerlendirebiliyorum.

Halen gargara mevzunu açip bir sürü markayi burda niye tartisma geregini görüyoruz anlamiyorum. Burayi binlerce kisi okuyordur, sürekli ayni seyleri döndürmek anlamsiz degil mi?
Avukatligini yapiyorum gibi düsünülmesini istemem yada kendisi adina konusmus gibi olmayim ama Murat Hocamizin da zamanini gereksiz yere aldiginizi düsünüyorum.

Pharmol un ise yararligini 10 larca gargara deneyen biri olarak ben kendim biliyorum. Ki forumda da okuyoruz.

Tip 1 olmayip da çesit çesit gargaradan medet ummak bosa kürek çekmek bence.

Halen gargara konusunda sorulariniz/önerileriniz olursa nacizane benim önerim ayri bir sayfa açilsin ve ordan soralim.

Mesaj Tarihi: 26-Nisan-2014 Saat 17:34
kokuylasavasan:
Bu sayfayi bos vaktinizde okuyup egerlendirin:
http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1414

Agiz kokusu hiç bir sey yapmasaniz bile saat basi degisir. Hem kokunun sekli kismen farklilasir hem de kokunun siddeti kendiliginden degisir.

Akciger röntgeni gibi iyilesme veya hastalanma isareti olarak düsünmeyiniz. Anlik koku ölçümleri o saate ait olup, tek ölçüm fikir verici olmayabilir.

Bunu hep hatirlayin
-M

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat