istanbulda nerde var?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiğiniz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1460
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 15:26 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: istanbulda nerde var?
Mesajı Yazan: mahmut
Konu: istanbulda nerde var?
Mesaj Tarihi: 21-Haziran-2014 Saat 12:14
arkadaşlar,pharmol zn'yi istanbulda nerde bulabilirim?firma sahibini aradım fakat dediği eczanede yoktu?sizler nerden aldıklarınızı yazabilir misiniz?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: gizemmmm
Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2014 Saat 07:30
Kokun tip 1 degilse hicbir ise yaramiyor parana yazik
|
Mesajı Yazan: mahmut
Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2014 Saat 15:32
denemek istiyorum, belki inşallah tip1'dir.siz nerden aldınız?
|
Mesajı Yazan: Josephine
Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2014 Saat 18:36
ben bi dene derim. yaramazsa bidaha almazsın. ben internetten sipariş ettim. 1-2 günde geldi. Firmanın sahibini arama, ben de pek verim alamadım kendisinden:)))))
|
Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 22-Haziran-2014 Saat 22:06
Bende aldığımda ilhami beyi aramıştır. Firma sahibi galiba.
Kendisini tanımam ancak telefondan konuştuğum kadarıyla yardımsever ve çok efendi bir insana benziyordu..
İstanbul da nerede bulabileceğimi sorunca bana hemen o an 2-3 eczane adı söylemişti.
İstiyorsan bana mesaj at sana ilhami beyin söylediği 2 yeri söyleyebilirim..
------------- ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
Mesajı Yazan: Lise93
Mesaj Tarihi: 20-Ekim-2015 Saat 17:06
Arkadaşlar birşey sorucam ağız kokusu için devlet diş hastanesine gitmek istiyorum istanbulda herhangi birine gidip memnun olan var mı
|
Mesajı Yazan: Dunyadanbiri
Mesaj Tarihi: 24-Ekim-2023 Saat 09:39
Arkadaşlar @aydinmur hocam istanbulda yüzde 100 olarak benim durumumu olcebilecek, varsa agiz ve vücut için net tespit edebilecek bir doktor söyleyin bana olcsün en doğru olceni lütfen söyleyin durum bende hala devam ediyor mu kesin netleştirmek istiyorum artık bu konu iyice canımı sıktı yıllardır zaten hepimiz benzer şeyleri yaşadık bana istanbulda isinin ehli doktor söyleyin kesin ölçüm yapan lütfen murat hocaya gidemiyorum coook uzak
|
Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 26-Ekim-2023 Saat 23:23
Periodontolog Fatih Vural var. Veli efendi hipodromunun orada, Matbaacılar Sitesi civarında. Murat Aydın ile aynı teşhis yöntemlerini kullanıyor. Birebir aynı. Zaten Murat Aydın'dan da hocam diye bahsediyor. Güvenilir düzgün bir insan olarak gördüm.
Ağız kokusu tedavisi yapmıyor. Bir rapor yazıp ne yapılması gerektiğini söylüyor. Sitesinde "Kaynak ağız ise tedavi edilir değilse ilgili hekime yönlendirilir." yazıyor ama tedavi etmiyor olabilir, diyeyim.
Muayene ücretini muhakkak öğrenin. Murat Aydın sitesinde 7700 lira olarak belirtmiş Fatih hocanın sitesinde yazmıyor.
|
Mesaj Tarihi: 26-Ekim-2023 Saat 23:54
Yazacaklarım Fatih Vural'la alakalı değil. Muayene olduğum bir doktorun; ağız kokusu ile ilgili bir youtube videosunda, anamnezimde(hastaya soru sorarak şikayetlerini öğrenme) dile getirdiğim olayı videoda anlattığını gördüm. Benden izin alınmadı. Adım kimliğim falan belirtilmiyor, beni tanıyanlar bile o kişinin ben olduğumu anlamaz fakat yine de iki kişi arasında geçen bir konuşmanın iki kişi arasında kalması gerekirdi. Sağlık vs ile ilgili olması da ayrı bir nokta.
"Senin gibi bir sürü hasta var, sen olduğun nereden belli?" diyecek olursanız hastanın mesleği, olayın geçtiği yer, olayın seyri benim yaşadığım olayla birebir aynı. Yasal yönünü bilmem ama etik olmadığı kesin.
|
Mesajı Yazan: kaderarkadaşlar
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2023 Saat 00:17
Hekimin baş harfi a mı ? Cidden merak ettim düşündüğüm kişimi diye.
|
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2023 Saat 14:26
Ağız kokusu için hepimiz gibi çok doktora gittim. Diş, mide, kbb, dahiliye o yüzden doktor adı önemli değil. Burayı takip eden doktorlar da var onlar da hassasiyet göstersin diye yazdım.
|
Mesajı Yazan: emrearici
Mesaj Tarihi: 18-Kasım-2024 Saat 14:42
Bir kaç konu gezip okudum, ağız kokusunu sıfırlayanlar ilk günkki gibi yapanlar olmuş. Ama önerilen doktorlar ankara-bursa-istanbul tarafında sanırım. Mesela ben konyadayım, hangi bölüme gidip ne yapıcam bilmiyorum ama ciddi bi nefes kokusu var. laktoz, süt ürünleri yoğurt vs çok dokunuyor kestim lakin yine değişme yok. Ekmeği ve katı gıdayı kesip deneyemedim kesemediğim için ama büyük ihtimalle geçmeyecek. hangi bölüme gidip ne yapsam fikri olan var mı? yada doktora gitmeden bu antibiyotik vs tedavilerinde hangi tür ilaçlar kullandınız neler yaptınız önerisi olan olur mu?
|
|