Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

EVREKA !!! (bir öneri daha)

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Ben iyileştim
Forum Tanımlaması: Ağız kokusundan kurtulup iyileştiyseniz bize anlatınız
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1473
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 22:37
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: EVREKA !!! (bir öneri daha)
Mesajı Yazan: Josephine
Konu: EVREKA !!! (bir öneri daha)
Mesaj Tarihi: 05-Temmuz-2014 Saat 23:37
Arkadaşlar çözdüm. Yani daha dogrusu kendim kafamı patlata patlata bir çözüm buldum.... Denemekten zarar çıkmaz dedim denedim. Tahminlerim beni yanıltmadı.

Tip 2 kaynaklı ağız kokusu var. Tip 1 olarak da sirayet ediyor bazı bazı. Çünkü biriken geniz akıntısı vb. ağız boşlugunda ve en çok da dilde bakteri ve koku kalmasına neden oluyor. İki şeyin işe yaradıgını keşfetmiştim. Birincisi, dilimi acıta acıta, iyice bastırarak dil kazıyıcıyla kazıyordum diş macunuyla ve bir miktar diş macununu da bilerek yutuyorum. Çok iyi bir antiseptik oluyor, farenksteki mikroplarınızı dezenfekte ediyor diş macunu.

İkincisi de probiyotikli yogurt ve keffir içince , içer içmez boğazımdaki kokunun kısa süreliğine geçtigini farkettim. Oradan jeton düştü. Ben bağışıklığı zayıf bir insanımdır arkadaşlar, bu nedenle malesef vücudum ağzımdaki mikropları yenemiyor.(bademcigimde yok) Biliyorsunuz vücudumuzun yararlı bakterileri var, zararlı bakterileri öldüren. Bu yararlılar en çok bağırsak florasında ve ağız florasında bulunur. İnternetten araştırıyorken bir gün, antibiyotiği bir nedenden ötürü uzun süre kullanan kişilerin, vucudundaki yararlı bakteriler de öldüğü için, probiyotikli şeyler yemeleri veya haplar almalarını önerdigini gördüm bir hekimin.

Sonra (firma ismi vermiyeyim) bu vitamin ve besin destekleri hapları var ya malum, meşhur bir markanın bir ürününü ararştrıp aldım. Ürün 5 milyar canlı mikroorganizmadan oluşuyor. Yani hapın içinde yararlı bakteriler var, acidophillus, dophilus, bacilus vb...
Hapın tesir etmesi için bağırsağa kapsülün parçalanmadan ulaşması lazım falan yazıyor. İçiyorum içiyorum. Bağırsak düzeldi. Sistemik olarak. Ama lokal bir sorunum var, o geçmiyor ? Peki dedim Joseph, sen bu kapsülü açsan, içindeki tozun azıcığını yutsan, boğazından geçse o eksilen yararlı bakteriler, ne olur ?

Bismillah dedim kapsülden bi çimdik yuttum. 5 dakika sonra ağız kokusu falan kalmadı. Etkisi ne kadar sürecek bilmiyorum. Heyecanla hemen foruma girdim yaziim dedim.

Zararı olacağını sanmıyorum. Ama yarar sağlanırsa neden olmasın?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: uzgun
Mesaj Tarihi: 07-Temmuz-2014 Saat 12:45
kardesim dil uzerinde sari pass varmi

Mesajı Yazan: effect
Mesaj Tarihi: 11-Temmuz-2014 Saat 19:23
Josephine çok sevindim işe yaramasına, içtiğin probiyotiği mesaj atarsan çok memnun olurum.

Mesajı Yazan: Josephine
Mesaj Tarihi: 13-Temmuz-2014 Saat 01:03
Orjinalini yazan: uzgun

kardesim dil uzerinde sari pass varmi

yani öyle belirgin bir pas yok. ama sık sık kazıyorum tabii oluşanı, bu işe yarıyor.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 13-Temmuz-2014 Saat 08:47
Kardeşim etkisi ne kadar sürdü? Sonu hüsran mı oldu? Birde özelden o tamin ilacının ismini atar mısın?

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 24-Eylül-2014 Saat 21:54
Josephine bende yazını okudum ve merak ettım sonucu?

Mesajı Yazan: donniebrasco
Mesaj Tarihi: 30-Ağustos-2020 Saat 02:34
(advanced multi-billion dophilus )sanırım ilacın ismi doktora cıkmadan kullanmak sıkıntı olur mu ya da kullanıp güzel sonuc alan var mı

-------------
Belki birgün

Mesajı Yazan: Kelime
Mesaj Tarihi: 30-Ağustos-2020 Saat 16:57
"farenksteki mikroplarınızı dezenfekte ediyor diş macunu", arkadaş ilk mesajda böyle yazmış. Diş macununun böyle bir özelliği olduğunu sanmıyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat