Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kullanici adi degisikligi yapilmistir

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bunlari biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu baslatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1476
Tarih: 08-Nisan-2025 Saat 22:44
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Kullanici adi degisikligi yapilmistir
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: Kullanici adi degisikligi yapilmistir
Mesaj Tarihi: 09-Temmuz-2014 Saat 07:21
Özlem kullanici adi, kader olarak degistirilmistir.

Daha önce
Adanali -> Serdar
Telfast -> Josephine

olarak degistirilmisti.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Misafir
Mesaj Tarihi: 06-Mayis-2015 Saat 15:54
hocam bnm kullanici adimi degisirseniz sevinrim hem adim yaziyor hem memleketim...ifsa olmayim diye istediginiz bi nick alabilirsiniz yeterki bu gitsin

Mesaj Tarihi: 07-Mayis-2015 Saat 08:52
1- Sizin kullanici adiniz sizin bilmediginiz bir kelime seklinde degistirilirse siz kendi hesabiniza nasil gireceksiniz?

2- Buna benzer bir konu forumda degil bireysel yazismalar ile iletilse daha isabetli olur.
-M

Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 14:51
Su mesaj onayi kalksa ve forum tipide degisse daha iyi olur.Vbulletine geçis olsa daha aktif olur bence yada baska forum türüne daha çok kullanici gelir bulamayan çok var forumu.

Mesajı Yazan: Mehmet
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 19:31
Ahmetmehmet hakli. Özellikle bu mesaj onayi forumu asiri yavaslatiyor insanlarda sevk birakmiyor. Zamaninda edepsiz içerikli linkler paylasildigini biliyorum ama bu sekilde de olmuyor. Murat Hocam bu konuda yardimci olur musunuz?

Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 21:17
Uygunsuz mesajlar geliyor ve siliyorum. Böyle yapmaya devam etmek daha iyi olur. O

nay gecikmesine engel olmak için feysbuk grubu teklif edilmisti. Halitorium ismi ile kurmustum ama pek ragbet görmedi sanirim?
-M

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 22:47
evet hocam görmedi maalesef...

Mesajı Yazan: ncort
Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 23:07
Evet forumu asiri yavaslatiyor ve cok sikici. Uygunsuz mesajlar icin farkli yontemler olabilir. Ornegin moderator koyabilirsiniz siteye. Flood engeli olabilir vs..

Mesaj Tarihi: 16-Mayis-2015 Saat 23:29
hocam simdi soyle bisey var ;

eger onayi kaldirirsaniz daha iyi olur forum daha cabuk ilerler akici olur simdi 2-3 gun bekliyoruz resmen... zaten onay verirkende kontrol ediyorsunuz uygunsuz msjlari o zmanda sileblirsiniz

yada modrator yapabilirsiniz siteyee admini sizsiniz moderatorda baskasi olur uygunsuz msjlari sileblir

bu arada hala israrciyim kullanici adimin degismesini istiyorum nedeni ifsa olmamak icin

Mesajı Yazan: Aleho
Mesaj Tarihi: 17-Mayis-2015 Saat 08:45
Hocam buna süper bi çözüm var ben donanimhaberde profilim var orda isterseniz konu açiyim isterseniz beni arkadas olarak ekleyin topluca özel konusma yapalim isteyen eklesin beni veya pm atsin

Mesaj Tarihi: 17-Mayis-2015 Saat 20:44
Onay sikici ama gerekli. Aksi halde yanlis bilgiler ortaligi istila eder, dalga geçen yazilar yazilir. Açikçasi o kadar çaresiz bikmis durumdayiz ki her yazilani hemen yapacak durumdayiz. Biri zararli, ölümcül bir sey bile önerse arastirmadan yapabiliriz. O yüzden onay süreci önemli ve gerekli. Birkaç admin olsa iyi olur ama saglik konusunda uzman kisileri nerden bulacagiz?

Gurkan, profil ayarlar kismindan gerçek adini silebilirsin. Merak etme siteye üye olmayanlar profili göremez zaten. Ya da ben öyle biliyorun.

Mesaj Tarihi: 01-Eylül-2016 Saat 13:49
Ulan_1 isimli kullanici ismini degistirip Venüs olarak üyeligine devam etmektedir.
-M

Mesajı Yazan: bazenhissediyor
Mesaj Tarihi: 15-Kasim-2016 Saat 15:26
hocam tüm yorumlari okudum bi öneri süren arkadas olmus moderatörlük hakkinda , bence sitenin ve bu isin sahibi olarak tek yetkili kisi sizsiniz moderatörlük yalnizca sizde kalmali siz zaten çok iyi yönetiyorsunuz baska kisilerin insiyatifine kalmasin attigimiz yorumlar , sizin yapmaniz en dogrusu ve uygun olanidir bence tesekkürler

Mesajı Yazan: Dunyadanbiri
Mesaj Tarihi: 04-Ekim-2023 Saat 13:13
Murat hocam dil ve dis temizligi videolarinizi izledim çok faydali, peki dis ipini nasil kullanacagiz onu tam anlayamadim yardimci olabilir misiniz

Mesaj Tarihi: 06-Ekim-2023 Saat 21:29
Dis ipisnin agiz kokusu tedavisinde hükmü zayiftir. Keman yayi hareketi yapmadan kullanmaniz gerekir. Agiz kokusuna faydali olabilir.

Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2023 Saat 15:44
O hareketi yapmadan nasil kullniyim ipi dis arama geçirip sonra direkt çikararak mi hocam

Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2023 Saat 15:45
@aydinmur

Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2023 Saat 20:00
Dis ipine çok takilmayin. Agiz kokusu tedavisinde dis ipi kullanmak zannetiginiz kadar baskin rolü olan bir sey degildir. Burda biraz açiklama bulacaksiniz:

https://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html - https://www.drmurataydin.com/dis-nasil-fircalanir.html

Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2023 Saat 08:58
Hocam bir disim asiri ayrik arasina birsey giriyo cikmiyo o sebeple sormustum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat