1yildir agiz kokusu
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1483
Tarih: 08-Nisan-2025 Saat 14:14 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: 1yildir agiz kokusu
Mesajı Yazan: denizadatan
Konu: 1yildir agiz kokusu
Mesaj Tarihi: 18-Temmuz-2014 Saat 14:53
iyi günler.
geçen seneden beri agiz kokusuyla uyaniyorum. agiz bakimima önem verdigim halde agiz kokusu oluyor mutlaka disimi firçalarim dilimi firçalarim fakat yinede sabah igrenç bir koku ve agzimda garip bir tatla uyaniyorum.Mide kaynakli olabilir dediler gittim birsey yok. KBB'a gittim reflü baslangici dedi ilaç verdi üç ay kullandim yine geçmedi. Acaba neden olabilir ? çok sikildim artik bu kokudan sosyal hayatimda özgüvenim kalmadi bunun yüzünden.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Fresh
Mesaj Tarihi: 18-Temmuz-2014 Saat 21:50
yatmadan dislerimi ve dilimi firçalamama ragmen, bende her sabah agizimda igrenç bir tat ile uyaniyorum saki dislerimi 1 haftadir firçalamamisim gibi bir tat... askeri vazifemi yaptigim zamanlarda 1 here agizimda o tat olmadan uyanmistim, çok ferahti sanki dislerimi yeni firçalamis gibiydim, fakat buna neden olan sey o gün yatmadan önceki yeme içme düzenim mi yoksa ortamin havdar olmasi ve ya nemli olmasimi anlayamadim, bir dahada öyle bir durum yasamadim...
|
Mesajı Yazan: afaff
Mesaj Tarihi: 19-Temmuz-2014 Saat 16:00
benim de sabahlari çok yogun oluyordu birkaç gündür gece yatmadan yogurt yiyorum sabahlari olusan koku baya azaldi
|
Mesajı Yazan: anamuur
Mesaj Tarihi: 20-Temmuz-2014 Saat 21:02
afaff dun gece bende yogurt yiyip uyudum sabah kalktigimda cok kotu kokan tukurugumde koku cok azdi tabi sonra geri geldide demekki mide kaynakli bizimki
|
Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 21-Temmuz-2014 Saat 04:32
bende gece yatmadan burada okudugum nefes teknigini uyguluyorum, gerçekten de sabah olusan koku da azalma var
mailto:%20 - %20 -
|
|