Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

PharmolZn gargara +Oxyfresh dis macunu kombinasyon

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bunlari biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu baslatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1495
Tarih: 05-Nisan-2025 Saat 11:59
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: PharmolZn gargara +Oxyfresh dis macunu kombinasyon
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: PharmolZn gargara +Oxyfresh dis macunu kombinasyon
Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 09:42
PharmolZn gargaradan sonra Oxyfresh dis macunu kullanilirsa, PharmoLZn 'nin etkisi uzuyor.

Bilgimiz olsun
-M

Cevaplar:
Mesajı Yazan: karamsar
Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 10:49
hocam size bi sorum olucakti agiz nemlendirici jeller hakkinda ne düsünüyorsunuz?

Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 18:05
Siz agizdaki salyayi artiran ürünlerden bahsediyor olabilirsiniz.

Ben bu sekilde ürün takip etmiyorum. ürünün içerigini yazin. Içerikteki maddelerin etkilerini bildigim kadari ile anlatmaya çalisayim.
-M

Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 19:59
öncelikle tesekkür ederim hocam içerigi hakkinda bunlari buldum.Tükürük içerisinde dogal olarak bulunan antibakteriyel etkisi olan enzimlerdir. Enzim sistemi glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim olmak üzere baslica 3 enzim içermektedir. Bu enzimler tükürügün kendi savunma sistemini destekler ve eksik olan sistemin yerini doldurur. Agiz içerisinde bulunan dogal koruma sisteminin yeniden olusmasini destekler. Bioenzim ürünleri agiz içerisindeki bakterilerin gelisimini inhibe ederken faydali bakterilere zarar vermez. Saglikli agiz florasinin olusmasini saglar ve dis çürümesi, kötü agiz kokusu, diseti rahatsizliklari gibi problemlerde kullanilabilir. Agiz kuruluguna bagli olarak agiz içerisinde olusabilecek semptomalrin giderilmesi için (Agiz içinde yanma hissi, yutma problemi, dokularda agir hissi vb.) kullanilabilir.

Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 20:33
Glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim salya içerisinde bulunan maddelerdir. Tükrük salgisinin agizdaki eksikligini bir derece gidermek içindir. Agiz kurulugunun verdigi hasari azaltmak için kullanilir. Üretici firmanin ticari imtiyaz temin etmek için bu etkiyi biraz abartmasini anlayisla karsilamak gerekir.
-M

Mesaj Tarihi: 03-Agustos-2014 Saat 20:47
hocam kusura bakmazsaniz son bi sorum olucakti benim geniz akintim var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalimiyim? benim düsüncem belki tükrük salgim artar bakteri olusumu azalir buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye düsünüyorum.

Mesajı Yazan: Josephine
Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2014 Saat 00:57
oxyfresh dis macununu nerde bulabiliriz hocam?

Mesaj Tarihi: 04-Agustos-2014 Saat 08:28
Orjinalini yazan: karamsar

hocam kusura bakmazsaniz son bi sorum olucakti benim geniz akintim var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalimiyim? benim düsüncem belki tükrük salgim artar bakteri olusumu azalir buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye düsünüyorum.

Estagfurlah. Istediginiz kadar soru sorabilirsiniz. Mantikli sorulmus bütün sorulara dilim döndügünce cevap veriyorum.

Nemlendirici terimi çok isabetli degil. Çünkü 3 enzim içeren o bahsi geçen ürün(ler) nemlendirmiyor. Üstelik salyayi artirdigina dair hiç bir delil yok.

O ürünler agiz kurulugunun verdigi zarari azaltir. Tam olarak görevi budur. Agiz kurulugu yok ise bu ürüne gerek de yok demektir.
-M

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 06-Agustos-2014 Saat 16:54
oxyfresh power set ile ikitane pharmol zn siparis ettim. suanda bademciklerim iltihapli igne vuruluorum sonrada antibiyotik tedavim var.Hastaligim geçtikten sonra etkisini tam anlayabilirim.Gelismeleri aktaririm saygi deger hocam ve saygideger dertdaslarim...

Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2014 Saat 15:57
bademcik ameliyati mi oldunuz?

Mesajı Yazan: oxyfresh
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2014 Saat 22:20
Merhaba,Oxyfresh firma yetkilisiyim.Öncelikle Murat Bey'in ürünümüzü onaylamis olmasindan memnuniyetimizi belirtmek isterim.Oxyfresh ürünlerimiz Istanbul disindaki talepler için www.oxyfreshshop.com adresinden temin edilmektedir.Istanbul'da ürünlerimizi sürekli rafinda bulunduran eczanelerimizin listesi www.oxyfreshshop.com sayfamizda satis noktalari bölümünde yer almaktadir.
Agiz kokusu için çinkolu dis macunlarimizi öneririm.2 çesit çinkolu macunumuz var.Çinkolu florürlü ve çinkolu nane limon.Çinkolu nane limonu agiz agiz kokusu için öneririm.

-------------
Hale Inanç

Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 07-Agustos-2014 Saat 23:20
sorumu geri aliyorum bademcikler iltihapli olduguna göre hala yerinde duruyor :D

Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 08-Agustos-2014 Saat 10:47
hayir basimin derdi bademciklerim her sene 2-3 kez böle siser. Aldirmayi düsünüyorum en kisa zamanda

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat