PharmolZn gargara +Oxyfresh diş macunu kombinasyon
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Bunları biliyor muydunuz?
Forum Tanımlaması: Anahtar bilgiler (doktorlar konu başlatabilir)
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1495
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 01:14 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: PharmolZn gargara +Oxyfresh diş macunu kombinasyon
Mesajı Yazan: aydinmur
Konu: PharmolZn gargara +Oxyfresh diş macunu kombinasyon
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 09:42
PharmolZn gargaradan sonra Oxyfresh diş macunu kullanılırsa, PharmoLZn 'nin etkisi uzuyor.
Bilgimiz olsun
-M
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: karamsar
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 10:49
hocam size bi sorum olucaktı ağız nemlendirici jeller hakkında ne düşünüyorsunuz?
|
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 18:05
Siz ağızdaki salyayı artıran ürünlerden bahsediyor olabilirsiniz.
Ben bu şekilde ürün takip etmiyorum. ürünün içeriğini yazın. İçerikteki maddelerin etkilerini bildiğim kadarı ile anlatmaya çalışayım.
-M
|
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 19:59
öncelikle teşekkür ederim hocam içeriği hakkında bunları buldum.Tükürük içerisinde doğal olarak bulunan antibakteriyel etkisi olan enzimlerdir. Enzim sistemi glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim olmak üzere başlıca 3 enzim içermektedir. Bu enzimler tükürüğün kendi savunma sistemini destekler ve eksik olan sistemin yerini doldurur. Ağız içerisinde bulunan doğal koruma sisteminin yeniden oluşmasını destekler. Bioenzim ürünleri ağız içerisindeki bakterilerin gelişimini inhibe ederken faydalı bakterilere zarar vermez. Sağlıklı ağız florasının oluşmasını sağlar ve diş çürümesi, kötü ağız kokusu, dişeti rahatsızlıkları gibi problemlerde kullanılabilir. Ağız kuruluğuna bağlı olarak ağız içerisinde oluşabilecek semptomalrın giderilmesi için (Ağız içinde yanma hissi, yutma problemi, dokularda ağır hissi vb.) kullanılabilir.
|
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 20:33
Glukoz oksidaz, laktoperoksidaz, lizozim salya içerisinde bulunan maddelerdir. Tükrük salgısının ağızdaki eksikliğini bir derece gidermek içindir. Ağız kuruluğunun verdiği hasarı azaltmak için kullanılır. Üretici firmanın ticari imtiyaz temin etmek için bu etkiyi biraz abartmasını anlayışla karşılamak gerekir.
-M
|
Mesaj Tarihi: 03-Ağustos-2014 Saat 20:47
hocam kusura bakmazsanız son bi sorum olucaktı benim geniz akıntım var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalımıyım? benim düşüncem belki tükrük salgım artar bakteri oluşumu azalır buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye düşünüyorum.
|
Mesajı Yazan: Josephine
Mesaj Tarihi: 04-Ağustos-2014 Saat 00:57
oxyfresh diş macununu nerde bulabiliriz hocam?
|
Mesaj Tarihi: 04-Ağustos-2014 Saat 08:28
Orjinalini yazan: karamsar
hocam kusura bakmazsanız son bi sorum olucaktı benim geniz akıntım var sizce bu nemlendiriciyi kullanmalımıyım? benim düşüncem belki tükrük salgım artar bakteri oluşumu azalır buna paralel olarak pas ve kokuda azalabilir diye düşünüyorum. |
Estağfurlah. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz. Mantıklı sorulmuş bütün sorulara dilim döndüğünce cevap veriyorum.
Nemlendirici terimi çok isabetli değil. Çünkü 3 enzim içeren o bahsi geçen ürün(ler) nemlendirmiyor. Üstelik salyayı artırdığına dair hiç bir delil yok.
O ürünler ağız kuruluğunun verdiği zararı azaltır. Tam olarak görevi budur. Ağız kuruluğu yok ise bu ürüne gerek de yok demektir.
-M
|
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 06-Ağustos-2014 Saat 16:54
oxyfresh power set ile ikitane pharmol zn sipariş ettim. şuanda bademciklerim iltihaplı igne vuruluorum sonrada antibiyotik tedavim var.Hastalığım geçtikten sonra etkisini tam anlayabilirim.Gelişmeleri aktarırım saygı deger hocam ve saygıdeğer dertdaşlarım...
|
Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 07-Ağustos-2014 Saat 15:57
bademcik ameliyatı mı oldunuz?
|
Mesajı Yazan: oxyfresh
Mesaj Tarihi: 07-Ağustos-2014 Saat 22:20
Merhaba,Oxyfresh firma yetkilisiyim.Öncelikle Murat Bey'in ürünümüzü onaylamış olmasından memnuniyetimizi belirtmek isterim.Oxyfresh ürünlerimiz İstanbul dışındaki talepler için www.oxyfreshshop.com adresinden temin edilmektedir.İstanbul'da ürünlerimizi sürekli rafında bulunduran eczanelerimizin listesi www.oxyfreshshop.com sayfamızda satış noktaları bölümünde yer almaktadır.
Ağız kokusu için çinkolu diş macunlarımızı öneririm.2 çeşit çinkolu macunumuz var.Çinkolu florürlü ve çinkolu nane limon.Çinkolu nane limonu ağız ağız kokusu için öneririm.
------------- Hale İnanç
|
Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 07-Ağustos-2014 Saat 23:20
sorumu geri alıyorum bademcikler iltihaplı olduğuna göre hala yerinde duruyor :D
|
Mesajı Yazan: nyse_o
Mesaj Tarihi: 08-Ağustos-2014 Saat 10:47
hayır başımın derdi bademciklerim her sene 2-3 kez böle şişer. Aldırmayı düşünüyorum en kısa zamanda
|
|