Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bağırsak solucanı ağız kokusu ilişkisi

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları
Forum Adı: Söyleyeceklerim var
Forum Tanımlaması: ağız kokusu hakkında anlatacaklarınızı dinliyoruz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1512
Tarih: 22-Kasım-2024 Saat 06:32
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bağırsak solucanı ağız kokusu ilişkisi
Mesajı Yazan: Fresh
Konu: Bağırsak solucanı ağız kokusu ilişkisi
Mesaj Tarihi: 19-Ağustos-2014 Saat 15:27
Merhaba arkadaşlar, daha önce akciğer absesi ağız kokusu ilişkisi hakkıdna bir konu başlatmıştım, biliyorsunuz bu dertten şikayeti olupta her türlü yola başvurmuş ve hiç bir sonuç alamamış arkadaşlar mevcut, bu durum ve bilhassa kendi durumum için araştırmalar içerisindeyim, sizlere edindiğim yeni bir bilgiyi ulaştırmak istiyorum, bağırsaklarda bulunan çeşitli solucan, kıl kurdu ve benzeri parazitlerin ağız kokusuna neden olacağı yönünde bir bilgiye ulaştım, bugüne kadar dikkatimi çeken diğer bir konu ağız kokusu olanların yarısından fazlasının kiloca zayıf kişiler olmasıydı bende benzer bir durumdayım boyum 1.85 kilom askere gitmeden önce 72.5 idi şimdi 66-67 arasında seyrediyor ve bir türlü kilo alamıyorum,

bağırsak solucanı, kıl kurdu ve türevi parazitlerin başlıca belirtileri ise;

-kilo kaybı, kilo alamama
-halsizlik
-yorgunluk
-uyku durumunda salya akması
-iştahsızlık
-nadiren karında ağrı
-nadiren kusma mide bulantısı
-ağız kokusu
-kansızlık
-ishal
-burun kaşıntısı
-makat bölgesinde kaşıntı

tedavi şekilleri hakkında internette bitkisel olarak çok formül var, tabi tam tanı ve tedavi için doktora gitmek şart... ALLAH hepimize şifa versin...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: sifa
Mesaj Tarihi: 20-Ağustos-2014 Saat 21:27
Bir ara bende şüphelenmiştim bu durumdan belirtilerin çoğu vardı bende ama doktorlardan daha çok bitkisel çözümlere güvendiğimden ibrahim gökçek iksirlerinden alacaktım ki onunda hiç bi işe yaramadığını öğrendim öylece kaldı bu konu. Hatta bundan emin olmak için bir de testi vardı. Sabah hiçbir şey yemeden soğuk bir bardak suyun içine tükürün bi bes dk bekleyin. Eğer iplik şeklinde uzantılar fazlaca ise dipte çökelme fazla ise bağırsağınızda parazitler vs var demektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat