Doktora sormadan nidazol alsam ?
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1551
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 21:40 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Doktora sormadan nidazol alsam ?
Mesajı Yazan: chocalate
Konu: Doktora sormadan nidazol alsam ?
Mesaj Tarihi: 09-Ekim-2014 Saat 21:22
Merhaba arkadaslar.bende agiz ve nefes ( burundan gelen koku) kokusundan sikayetçiyim ve nidazol ilacinin bana iyi gelip gelmeyecegini merak ediyorum.Herhangi bi rahatsizligim yok sizce bu ilaci alsam 1 2 hafta kullansam birsey olur mu ? Özelllikle Murat hocam cevaplarsa iyi olur.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2014 Saat 08:20
Eger sebebi ortadan kaldirilmadi ise, antibiyotikler ile elde edilen sonuç kalici olmayabilir.
-M
|
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2014 Saat 16:27
En azindan alip denemek istiyorum.eger iyi gelirse ölene kadar kullanirim :)
|
Mesajı Yazan: bad-i saba
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2014 Saat 18:27
Ben aldim, denedim. Burda herkes bahsettigi için merak ettim. Evet, kokuyu kesti. Bu durumda durum bakterilerle ilgili oluyor sanirim, antibiyotik kestigine göre. Benim tip 4 olma ihtimali üzerine degerlendirmelerim de havada kaliyor.
|
Mesaj Tarihi: 10-Ekim-2014 Saat 23:34
Bakalim bende alicam yarin sonuçlari yazariz.
|
Mesaj Tarihi: 13-Ekim-2014 Saat 16:53
1 gün kullandim ve koku %80 azaldi gerçekten etkili bi ilaç.bitene kadar yani 10 gün kullanicam bakalim sonuç ne olcak yeniden dogdum sanki:)
|
Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 13-Ekim-2014 Saat 20:25
Ben Nidazolu 10 gun kullandim ve koku sifirlanmisti.
Biraktiktan sonra koku tekrar geldi.Durum bu
|
Mesaj Tarihi: 14-Ekim-2014 Saat 17:52
Benimde 2. Günüm ama tam olarak daha geçmedi hala hissediyorum yada hissetmek istedigim için hissediyorum bilemiyorum yani devam edicim kullanmaya eger geçirdiginden emin olursam ölene kadar kullanmaya devam edicem.
|
Mesajı Yazan: bad-i saba
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2014 Saat 09:11
O ilaç ömür boyu kullanilmaz.
|
Mesaj Tarihi: 15-Ekim-2014 Saat 17:29
Gittigi yere kadar kullanirim taki ölecek duruma gelene kadar nasi olsa diger türlüde ölü gibi yasiyom.
|
Mesajı Yazan: benneyapayim
Mesaj Tarihi: 22-Ekim-2014 Saat 21:30
Merhaba, bende forumda gördügüm için o ilaci aldim ve kullanmaya basladim, 4. günde etkisini gösterdi. Sabahlari uyandigimda agzimin içini ferah hissettim. neredeyse o pas tadi kalmadi ve koku % 80 azaldi. suan 2. paketi kullaniyorum ve birakmak istemiyorum :( ama Murat Bey en fazla 2-3 hafta kullanilabilir diye yazmis:( bu kadar azalmis olmasi bile öyle güzel bir duygu ki tekrar ayni duruma dönmek istemiyorum... ayrica psikolojik midir, yoksa uzun süre kullandigimdan midir bilmiyorum ama midemde kasilma, agri ve gaz olmaya basladi.. artik ne yapacagimi bilemiyorum:(
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 23-Ekim-2014 Saat 07:40
Evet. Nidazolun uzun kulanilmasi ile kanser arasinda bir iliski bulunduguna dair iddialar var. Yani kanser yapici oldugu söyleniyor. Fakat henüz %100 ispatlanmis bir sey yok. Bu sebeple klasik kitaplar 3 hafta siniri getirmis.
Oksijenli su ile de kanser arasinda da bir iliski oldugu düsünülüyor.
-M
|
Mesaj Tarihi: 23-Ekim-2014 Saat 17:59
Benim kokuyu %40 oraninda kesti ama hala kullaniyorum 1. Kutu bitti günde sabah aksam kullaniyorum. Gittigi yere kadar kullanicam kararliyim kanserse kanser yapacak bisey yok.
|
Mesajı Yazan: latte
Mesaj Tarihi: 24-Ekim-2014 Saat 00:17
arkadaslar hani diyorsunuz ya kokuyu tamamen kesti ya da % 80 azaldi diye, nasil anliyorsunuz?normalde kendi agiz kokunuzu alabildiginiz için mi? ben mesela koku falan almiyorum sadece dilimde ve bogazimda aci tat hissediyorum.sizde durum nedir tam olarak?
|
Mesaj Tarihi: 24-Ekim-2014 Saat 22:54
Normalde bende kokuyu almiyorum ara sira aliyor gibi oluyorum sadece.ama bu ilaci alinca sanki kendimi daha rahat gibi hissediyorum ama kokuyu kesinlikle tam anlamda kesmedi hala rahatsiz edici düzeyde bi koku var üstelik bende nefes kokusuda var( burundan gelen) haftaya gidecem bidaha kbbye bisey olacagi yok ama.
|
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2014 Saat 00:30
benim burnumdan koku gelmiyor ona eminim ama dedigim gibi kokunun kesildigini ya da azaldigini anlayamiyorum. mesela daha önce Murat hocam sormustu bunu, hangi durumlarda koku azaliyor ya da kesiliyor diye ben bunun cevabini kendi adima veremedim çünkü o aci tadi hep hissediyorum.
|
Mesaj Tarihi: 27-Ekim-2014 Saat 18:26
Latte sorunumuz ayni ama benim bide burundan gelen kokum var.yarin gidilen gine bisey olacagi yok ama insan gidiyo iste.
|
Mesajı Yazan: king
Mesaj Tarihi: 01-Kasim-2014 Saat 14:52
evet 500 mg nidazol kullandim kötü koku geçti koku yaninda asagiya yazdigim durumlarda geçti:
-koku geçti
-dil üstü pas geçti
-agizda kötü tat geçti
-geniz akintim geçti
-Vücudumda sürekli bir kirginlik uyku hissi gözlerimde yanmalar ve kafa yorgunlugum gençti en ilgincide bu son yazdigim diger arkadaslarda da böyle bir durum oldu mu acaba?
|
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2014 Saat 02:01
nidazolu kullanmadan önce yorgunluk kirginlik hissi uyku hali vardi ve artik yok, dogru mu anladim? bende de var bu durum, ne kadar uyursam uyuyayim hep uyku yorgunluk hissi var ne kadar dinlensem de hiç enerjik zinde olamiyorum.tabi ben bu durumu agiz kokusuna hiç baglamamistim ama siz yazinca dikkatimi çekti.
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2014 Saat 12:14
endoskoi yaptirmanizi tavsiye ediyorum . büyük ihtimal mideden geliyor koku . endoskopi ile teshis konunup tedavi baslanmasi lazim.nidazolda karin için enfeksiyonu için kullanan bir antibiyotik
|
Mesaj Tarihi: 02-Kasim-2014 Saat 22:54
niye mideden oldugunu düsündünüz biraz daha açabilir misiniz ?benim midemden herhangi bir sikayetim yok aslinda.en azindan bildigim bi rahatsizligim yok su korkumu yenebilirsem yaptiririm tabiki ama biraz korkuyorum.
|
Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 03-Kasim-2014 Saat 01:17
King kardesim bu nidazol u ne kadar süre kullandi? ve ne zamandan beridir kullanmiyorsun?
özellikle bu dil pasi sorunun gercekten geçti mi? emin misin yani?
------------- ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
Mesaj Tarihi: 03-Kasim-2014 Saat 23:01
latte ayni bahsettigin gibi ne kadar uyursam uyuyayim yorgun hissediyordum kendimi ama nidazolu kullanmaya basladiktan 4-5 gün sonra o kadar dinç hissettim ki kendimi senin gözlerde yanma olayi var mi?
ahmetmehmet1 endoskobi yaptirdim herhangi bir sey çikmadi:) yapmadigim sey kalmadi benim bi nidazol kaldiydi:))
|
Mesaj Tarihi: 03-Kasim-2014 Saat 23:03
"bir hayalim var" heyecan yapma suan kullanim sürecindeyim ilaç bitince dil pasi kesin geri gelecek ama hayatim boyunca dilim hiç bu kadar temiz olmamisti:)
|
Mesaj Tarihi: 04-Kasim-2014 Saat 19:26
hayir benim gözümde yanma yok. kbb doktoru mu yazdi bu ilaci?
|
|