Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Nefes Kokusu Nasil Anlasilir ? Nasl Tedavi Edlr?

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1561
Tarih: 19-Ocak-2025 Saat 21:50
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Nefes Kokusu Nasil Anlasilir ? Nasl Tedavi Edlr?
Mesajı Yazan: chocalate
Konu: Nefes Kokusu Nasil Anlasilir ? Nasl Tedavi Edlr?
Mesaj Tarihi: 29-Ekim-2014 Saat 13:20
Merhaba arkadaslar bende agiz ve nefes kokusu var.size ve Murat hocama sorularim var.

- Nefes kokusu nasil anlasilir ?
- Nefes kokusunun tedavisi agiz kokusuna göre kolaymidir ?
- agiz ve nefes kokusu tek bi sorundan kaynaklanabilir mi ?( sinüzit,geniz akintisi vs.)
-Nefes kokusuna iyi gelen geçici yöntemler var midir ? Veya maskeleyebilecek ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 29-Ekim-2014 Saat 14:18
Forumun girisinde bir dosya bulacaksiniz. Onu tiklayip indirin. Eksik kalan bir konu olursa lütfen sormaya çekinmeyin
-M

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 29-Ekim-2014 Saat 14:18
ne güzel sorular bunlar:)insallah murat hocamiz güzel bir cevap verir.ACIL SIFALAR

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 29-Ekim-2014 Saat 18:16
Murat Hocam, sirkeyle hergun agzimizi calkalamak zararlimidir? Yani eczanede satilan gargaralarla calkalamanin zararli oldugunu daha once soylemistiniz.
Merak ettim ayni sey sirke icin de gecerlimidir?

Mesaj Tarihi: 30-Ekim-2014 Saat 09:20
Içinde klorheksidin bulundugu için ve bulunan gargaralari sürekli kullanmayin demistim.

Sirke asetik asittir. Uzun süreli kullanimda belki dis çürügü yapabilir. Size iyi geldigini düsünüyorsaniz mutlaka kullanacagim diyorsaniz önce kulanin sonra dislerinizi firçalayin
-M

Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2014 Saat 10:31
Merhaba arkadaslar,bugün kbb doktoruna gittim ve agiz ve nefes kokusu sikayetimin oldugunu söyledim.burnuma bakti ve kemik egriligi var dedi sag taraf kapanmis dedi.bana su ilaçlari yazdi
-Risonel burun spreyi
-Singulair film tablet
Bunlari 3 ay boyunca kullanacakmisim her ay kontrole gidecekmissin.murat hocam size sorularim var bu ilaçlarda ilgili
- bu ilaçlar nefes kokusuna faydali olabilirmi ?( burundan gelen koku
- agiz kokusu sikayetimi giderebilir mi?
- birde 18 yasima geldigimde ameliyat olmak zorundaymisim ona kadar bu koku devam edecekmis.böyle bisey olabilir mi ?

Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2014 Saat 11:29
Bahsettiginiz olaylar Tip 2 agiz kokusu sebebi olabilir, ilaçlar geçici bir rahatlama yapabilir, Tip 4 agiz kokusuna etkisizdir, "3 ay" bu ilaçlar için fazla uzun bir süreye benziyor. Gerisini bilmiyorum.
-M

Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2014 Saat 13:19
Hocam peki tip2 nefes kokusu yapabilir mi ?
- bide arkadaslara tavsiyem kesinlikle özel hastaneye gitsinler ben bu son gidisimde anladimki devletteki doktorlardan bi halt olmaz.kadin beni 1 dk muayene etmedi bile bakti yolladi diyorumki nefes köküm var burnumdan kötü koku geliyor diyorum kadina yok iste burun kemigin egride alerjik bilmem neyin varda bu böyle gidecek 18 yasina kadarda böyle saçma sapan seyler anlatti hiç nefes kokusu akciger kaynakli olabilir bi akcigerlerine baktim felan demedi.

Mesaj Tarihi: 31-Ekim-2014 Saat 13:24
Bide hocam simdi nefes kokusu akciger kaynakliya bunun için nereye gitmem gerekiyor.mesela dahiliyeye gittim diyelim ne demem lazim orada ? Yasim küçük hocam yardimci olun bana biktim artik

Mesajı Yazan: samat43
Mesaj Tarihi: 06-Kasim-2014 Saat 19:05
Murat hocam size tek bir soru sormak istiyorum hocam benim nerdeyse 1 yldir kalici kokum var ben agzimdan geldigini sanmiyorum hocam büyük bir ihtimal nefesimden geliyor hocam azda olsa idrar ve cilt kokum var
1-Sigra içen birinde nefes kokusu olablirmi
2-Nefesten gelen koku yanik kokusu küf kokusu gibi veya tuvalet kokusu olabirmi.
3-Nefes kokusu devamli olarak kesintisiz çikabilirmi ve 15-20 metre etrafa yayila bilirmi ?
4-Nefes kokusunda nasil bir azalma olabilir geçici olarak veya kalici
5-Peki hocam kanimizda veya daha önce yiyip içtigimiz kokulu yiyecekler baharat et vs. bunlar yapabilirmi.
Hocam bu maddelerden bir bulgu alirsam gögüs hastaliklarina çikmalimiyim veya TMAU'da bu belirtiler içinde olabilirmi ?

Mesajı Yazan: mahoni
Mesaj Tarihi: 06-Kasim-2014 Saat 20:02
Hocam tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin.

Mesaj Tarihi: 06-Kasim-2014 Saat 23:37
Sayin Samat43
her foruma yeni giren bu dosyayi indirip okursa güzel olur. Orada bir çok cevap bulundugu için tekrardan yazmadim.

15-20 metreden kokuyorum diyorsaniz psikolojik oldugunu düsünürüm:
http://agizkokusu.org/psikolojik-agiz-kokusu.html

-M

Mesajı Yazan: çarebulamayan
Mesaj Tarihi: 21-Ocak-2017 Saat 20:11
Murat hocam selamlar,
bende senelerdir gecmeyen nefes kokusu mevcut.Ne yapsam gecmiyor.Agiz içi müdahalesi ile zaten düzelmiyor ki fazlasiyla hijyene dikkat ediyorum.
Bu konuya çare olacak birini bulundugum ilde maalesef bulamadim.Böyle bir bölümde yok.
Baba da seker hastaligi var.Sigara ve alkol kullaniyorum ama kullanmasam da koku oluyor.Ki bazen ben anlamiyorum bu kokuyu etraftaki tepkilerden farkediyorum durumu..
Simdi dis hekiminden sonra hangidoktora gitmeliyim?hangi test/tahlillerin yapilmasini istemeliyim?Yardimci olursaniz cok sevinirim..

-------------
çbk

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat