Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sakız çiğnedikten sonra giden koku

Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Ağızınız ve dişleriniz ile ilgili sorularınızı burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1569
Tarih: 21-Kasım-2024 Saat 22:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com

Konu: Sakız çiğnedikten sonra giden koku
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Konu: Sakız çiğnedikten sonra giden koku
Mesaj Tarihi: 06-Kasım-2014 Saat 17:24
Reflüm var.Burun eğrligi var sinüzit var ama akut kronik degil . 2 haftadan beri yok belkide yine gelmistir.
Geniz akıntısıda yok ama olabilir doktorun dedigine göre yok

Sakız çiğnedimi vivedent falımm naneli karpuzlu vs geçiyor koku ama attımı geri geliyor.

dişlerimi dolgu oldu baya 7-8 tane çürük yok. diş etimdede sorun yok diş taşı temizligi vs yaptım yinede doktorlar gözden kaçtıgı bir seyde olabilir her neyse.

Reflü kaynaklı ise mide kaynaklı ise sakızmı etki ediyor anlamadım.Dil arkası pis koku yine var.

Sizinde böyle oluyormu acaba sakız çiğnedimi geçiyormu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kader
Mesaj Tarihi: 29-Kasım-2014 Saat 17:14
evet aynen benimde öyle sakız çiğnerken koku olmuyo fakat sakızı attıktan sonra koku yine oluyo galiba sakız kokuyu bastırıyo yoksa nası bi açıklaması olabilirki bunun?

Mesajı Yazan: bir hayalim var
Mesaj Tarihi: 29-Kasım-2014 Saat 23:43
arkadaşlar sakizlar sadece ya kokuyu bastiriyor ya da absorbe edilmesine neden oluyor.
herhangi başka bir açiklamasi oldugunu düşünmuyorum.

-------------
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!

Mesajı Yazan: odor
Mesaj Tarihi: 30-Kasım-2014 Saat 00:37
Sakız Sadece maskeliyor, anlik yani..sebepleri ise kişiden kişiye değişiyor.simdiye dek birçok yol denemiş herkes ama maalesef nafile.sanrim kanserin tedavisi bulununca bizim de derdimize çözüm bulunur :)

Mesajı Yazan: ismimnefarkeder
Mesaj Tarihi: 30-Kasım-2014 Saat 12:59
evet arkadaşlar sakız maskeliyo.ama benim ağız kokum dizginleri eline almayıversin o zaman sakız bile işe yaramıyo....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat