Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri
Nereden Yazdırıldığı: Agiz Kokusu+
Kategori: AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari
Forum Adı: Bir soru sormak istiyorum
Forum Tanımlaması: Merak ettiginiz bir konuyu burada sorunuz
URL: http://www.agizkokusu.org/forum/forum_posts.asp?TID=1577
Tarih: 20-Nisan-2025 Saat 09:43 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.06 - http://www.webwizforums.com
Konu: Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri
Mesajı Yazan: chocalate
Konu: Burun Spreyi Kullanim Amaci Ve Etkileri
Mesaj Tarihi: 16-Kasim-2014 Saat 00:41
Hocam tip 2 agiz kokusu ve nefes kokusuna sahibim.doktor bana bir ilaç ve bir brun spreyi yazdi ve bunlari 3 ay boyunca kullanmami söyledi,benim merak ettigim bazi konular var burun spreyleri hakkinda
- burun spreyi agiz kokusunu mu nefes kokusunu mu önler ?
- kullanildiginda aninda etki edermi( kokunun geçmesinden bahsediyorum) yoksa belli bir zaman gereklimidir ?
-doktorumun verdigi burun spreyi 1 ay dolmadan bitti bidaha almalimiyim yoksa gerek yokmu sadece ilaca devam mi etmeliyim ?
-birde hocam bi insan tip2 agiz kokusuna sahipse ve o insanda nefes kokusuda varsa tip2 ilaçlari kullandigi halde nefes kokusu tamamen yok olmuyorsa nefes kokusu kesinlikle tip 2 denmi kaynaklaniyor olabilir ? Yoksa akciger kaynakli felanmi olabilir ?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 17-Kasim-2014 Saat 17:24
Hocam sorularimi cevaplarmisiniz ?
|
Mesajı Yazan: aydinmur
Mesaj Tarihi: 17-Kasim-2014 Saat 21:02
Kisinin hastaligina özel sorulari, soru sormak yerine kendi cevaplarina onay isteyen sorulari, kötü Türkçe sebebiyle anlasilmayan ifade içeren sorulari, ticari veya hurafe esasli sorulari, ve cevabini bnilmediklerimi cevaplayamiyorum.
Sizin cevaplariniz sizin durumunuza özeldir. Cevabi bilmiyorum. Yardimci olamayacagim için özür diliyorum.
-M
|
Mesaj Tarihi: 17-Kasim-2014 Saat 21:14
Anladim hocam kusura bakmayin fark edemedim,okadar çaresizimki böyle bi konu açma geregi duydum.
|
Mesajı Yazan: Oxedan
Mesaj Tarihi: 25-Agustos-2017 Saat 11:17
Öncelikle herkese merhabalar,ben 16 yasindayim. Ve 2 senedir agiz kokusu çekiyorum,aslinda agiz kokusu pek denemez çünkü dislerimde çürük ve dis tasi yok. Hepsi saglikli. Simdi benim sorunum burnumdan kötü koku gelmesi. Yutkunup burnumdan nefes verdigim zaman kötü koku çikiyor (ÖZELLIKLE KISIN ÇOK OLUYOR BU KOKU VE KISIN BURUN TIKANIKLIGIDA OLUYOR BIRAZ ZOR GEÇIYOR) dedigim gibi böyle birsey yani. Fakat ben birkaç aydir sunu farkettim, dilimin arkasinda pas var. Tirnagimla pasi eseledigim zaman parmagimi kokluyorum ayni afedersiniz lagim gibi kokuyor burnumdan çikan kokuyla aynni olabilir fakat emin degilim. Acaba burnumdan nefes aldigimda çikan kötü koku bu pastan mi geliyor yoksa baska yerden mi lütfen yardimci olun. Daha çok gencim ve bunlari yasamak istemiyorum.
|
Mesajı Yazan: ahmetmehmet1
Mesaj Tarihi: 25-Agustos-2017 Saat 22:59
Orjinalini yazan: Oxedan
Öncelikle herkese merhabalar,ben 16 yasindayim. Ve 2 senedir agiz kokusu çekiyorum,aslinda agiz kokusu pek denemez çünkü dislerimde çürük ve dis tasi yok. Hepsi saglikli. Simdi benim sorunum burnumdan kötü koku gelmesi. Yutkunup burnumdan nefes verdigim zaman kötü koku çikiyor (ÖZELLIKLE KISIN ÇOK OLUYOR BU KOKU VE KISIN BURUN TIKANIKLIGIDA OLUYOR BIRAZ ZOR GEÇIYOR) dedigim gibi böyle birsey yani. Fakat ben birkaç aydir sunu farkettim, dilimin arkasinda pas var. Tirnagimla pasi eseledigim zaman parmagimi kokluyorum ayni afedersiniz lagim gibi kokuyor burnumdan çikan kokuyla aynni olabilir fakat emin degilim. Acaba burnumdan nefes aldigimda çikan kötü koku bu pastan mi geliyor yoksa baska yerden mi lütfen yardimci olun. Daha çok gencim ve bunlari yasamak istemiyorum. |
kisin odalar gece yattiginda nemsiz oldugu için burun sinüzitler filan kötülesiyor. odayi nemlendirin. havalandirin öyle yatin. kalorifer sulugu var o iyi geliyor. kalorifer yandigi için odadaki havayi aliyor burnu kuru hava veriyor. kbb git kontrole deviasyon burun eti vs olabilir
|
|